Bildirim
NEED FOR SPEED THE RUN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ YETER Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Muhtemelen bilgisayarın şu:
Lenovo Ideapad Z510 Intel Core i5 4200M 2.5GHz / 3.1GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-413192
Değil oynamayı bayağı bayağı oyunu uçurur ki bu sistem.
Win 8 biraz ayağına dolanabilir.
Onun dışında NFS Run genelde sistemleri kasabilen bir oyun, NVIDIA PhysX 'i kurman gerek, bu küçük ama marifetli şey bu oyunu uçuruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi
Lenovo Ideapad Z510 Intel Core i5 4200M 2.5GHz / 3.1GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-413192
Onun dışında NFS Run genelde sistemleri kasabilen bir oyun, NVIDIA PhysX 'i kurman gerek, bu küçük ama marifetli şey bu oyunu uçuruyor.
Peki oyunu oynadınız mı? Oynadıysanız beğendiniz mi?
. -
Sanırım oyunu almak istiyorsunuz ve hiç bir yerden de oyun ile ilgili bir bilgi almamışsınız. Bence "NFS Run inceleme" diye aratarak aldığı puanlara ve oyunun size uygun olup olmadığına bakmanız gerek. Bence bu soruyu bana değil Google sorarsanız daha net ve tarafsız cevap alır sistem gereksinimleri ile de karşılaştırarak oyunun bilgisayarınızdaki performansını öğrenebilirsiniz.
Hayatında ilk kez bir oyun alıp oynayacak biri gibi sorduğunuz için dumurlardayım... Demo sürümünü bulup oynamanız ve karar vermenizde fayda var gibi.
-
quote:
Sanırım oyunu almak istiyorsunuz ve hiç bir yerden de oyun ile ilgili bir bilgi almamışsınız. Bence "NFS Run inceleme" diye aratarak aldığı puanlara ve oyunun size uygun olup olmadığına bakmanız gerek. Bence bu soruyu bana değil Google sorarsanız daha net ve tarafsız cevap alır sistem gereksinimleri ile de karşılaştırarak oyunun bilgisayarınızdaki performansını öğrenebilirsiniz.
Hayatında ilk kez bir oyun alıp oynayacak biri gibi sorduğunuz için dumurlardayım... Demo sürümünü bulup oynamanız ve karar vermenizde fayda var gibi.
(: Cidden öyle sormuşum. Assassins Creed, Splinter Cell ve spor oyunlarını severim genelde. NFS oyunlarını pek oynamam o yüzden sordum.
Demo hiç aklıma gelmedi bunu söylediğnz iyi oldu eskiden Level dergisinden yükleyip silerdim hemen :D
.
-
NFS Oyunlarını genelde sevmediğiniz bu güne kadar oynamadığınızdan belli bu da size bunu önermeyi riskli kılıyor. Öncelikle araba yarışı oyunlarını değil daha çok aksiyon oyunlarını seven biri için alın çok güzel oyun demek riskli.
AMa NFS serisini bilen biri olarak, Hot Pursuit 2010, Run benim en sevdiğim ve grafikleri oldukça iyi oyunlar. Diğerleri arada meze gibi kalıyor. Rival iyi bir sistem istiyor. Tabii ki bir gamepade almak bu tür oyunlardan alınan zevki arttıracaktır. Artık bütün oyunlar kolu tanıyor ve oyunu konsola çeviriyor kendi kendine. logitech gamepad f710 favorim. -
quote:
Onun dışında NFS Run genelde sistemleri kasabilen bir oyun, NVIDIA PhysX 'i kurman gerek, bu küçük ama marifetli şey bu oyunu uçuruyor.
hocam benim leptop asus n56jv , nvidia phsx nasıl kuruluyor?
phsx yapılandırmasında otamatik seç (tavsiye edilir) bölümü seçili.
bu ara da the run yeni bitirdim:))
şimdiye kadar oynağım en iyi nfs oyunuydu.
phsx yapılandırmasının diğer oyunlar da ektisi nasıl oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 15 Temmuz 2014; 20:15:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X