Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

ya beyler her şey optimizasyonda biter...Grid gibi olmassa ömrü yok

+1

Yine de Shift'ten umutluyum. Eski NFS tatlarını tekrar yakalarız umarım
  • benim momo kenarda gariban gariban duruyo valla shift gelmeden kurmaya niyetim yok çıksın artııııkkk
  • xbox ve psp versiyonları çıkmış
  • NFS shift sayaç :http://www.ea.com/games/need-for-speed-shift

kaç saat kaldıgına bakın
  • Artık çıktı-çıkmadı mesajlarına son verseniz iyi olucak zira konuyu kirletiyorsunuz. Daha önce mesajlarınızı silerek uyarı vermiştim, bundan sonra direk olarak ceza vermeye başlayacağım. Biraz sabırlı olamayı öğrenin, çıktığında zaten konuda belirtilecektir.
  • paypal ile almayı düşünüyordum taki 29$ olan fiyatın gercekde 29£ olduğunu görünceye dek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Artık çıktı-çıkmadı mesajlarına son verseniz iyi olucak zira konuyu kirletiyorsunuz. Daha önce mesajlarınızı silerek uyarı vermiştim, bundan sonra direk olarak ceza vermeye başlayacağım. Biraz sabırlı olamayı öğrenin, çıktığında zaten konuda belirtilecektir.

hocam heyecanımıza verin
  • arkadaşlar konu ile alakalı degil ama yeni topic acmak istedigimde erisim izniniz yok gibi biseyler yazio neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Artık çıktı-çıkmadı mesajlarına son verseniz iyi olucak zira konuyu kirletiyorsunuz. Daha önce mesajlarınızı silerek uyarı vermiştim, bundan sonra direk olarak ceza vermeye başlayacağım. Biraz sabırlı olamayı öğrenin, çıktığında zaten konuda belirtilecektir.

Racır Det
  • adimin başkan gelince herkes tapuk
  • oyun resmi olarak çıktı sanırım EA sitesinde satışa sunulmuş pc versiyonuda ama Pre-order felan yazmıyo bilgili olan var 50 dolar mış fiyatı değermiki acaba ?
  • Sadece arkadaşlar dikkat etsin diye yazıyorum. Gördüğünüz Shiftleri indirmeyin hepsi fake. Hayır indirirsiniz fake çıkar üzülürsünüz o kadar giden vakte. Bari burdan bakan arkadaşlar dikkat etsinler. :)
  • Resi sitesinden 49$ download yapilıyor
  • DMC başlığı değiştirsene. Oyun çıktı. Bugün resmen çıkış tarihi
  • beyler oyun çıktımı bilgisi olan var mı?
  • oyun cıktı ama amerikada sadece
  • Game spot critik 8.8 miş
    ama game spot editörleri daha uyanmamış heralde :D
  • Arkadaşlar oyun Türkiye saatiyle 15:00 da çıkacak. Heyecan yapmayın bekleyin biraz..

Bu arada ne zaman yeni nfs çıkacak olsa uyarı alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 15 Eylül 2009; 12:30:58 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.