Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah ulan çıkamadı gitti Kaç aydır Grid'i bırakmışım adam akıllı güzel grafikli bi araba yarışı bekliyorum gelsin de direksiyonu alıp turlayalım Bu gece sahura kadar yatmıyorum zaten inş çıkar...
  • internette torrent sitelerine bakıyorumda fakeler kaynıyor.hangisinin gerçek olduğunu nasıl anlayabiliriz ?
  • eski nfs lerin tadı kalmadı bozdular
  • arkadaşlar oyun çıktımı ya 17 eylül değilmiydi çıkış tarihi.
  • 15 eylülde amerikada çıkıyor.yani 15 dk sora amerikada çıkmış olacak.Torrentlerde beklemedeyiz o yüzden
  • oo harika haber hemen oynıyalım yeahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukÖzdemir -- 14 Eylül 2009; 23:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1mduck

15 eylülde amerikada çıkıyor.yani 15 dk sora amerikada çıkmış olacak.Torrentlerde beklemedeyiz o yüzden

Şu saat farkı filan oluyor mu acaba, saat işini bir kavrayamadım gitti
  • üzgünüm ama en yakın eyalet 8 saat geride pacific de şuan saat 16:00
  • Saat farkından taklaya gelmiyelim beyler, bekliyoruz böyle ama?
  • bence herkes sabahı beklesin sabah ola nfs çıkmış ola inş sabah kalktığımda çıkmış olarak görürüm
  • Bekleyen herkese cevap vermek istiyorum arkadaşlar yarın saat 08:00 gibi düşme ihtimali var saat farkı yüzünden bir bilgiye sahip deilim sadece 15.09.09 da U.S.A de cıkacak ise yani bu yelkovan ve akrep türkiye saati ile 08:00 - 09:00 aralarında demek olur
  • Beyler çok zor oyun beyenirim...gridden sonra adam akıllı araba yarışı yoktu...xboxta oynadım az önce OYUN OLMUŞŞ...SADECE OYNAYIN DİYORUM ve xbox vers. 1920 x 1080 çözünürlükteydi ..aa falan vardı şaşırdım Pc de 295 le tadından yenmez ...dört gözle bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 15 Eylül 2009; 0:14:04 >
  • arkadaşlar imzamdaki özelliklerle full cozunurluk ve ayarlarda oynayabilirmiyim sizce ?
  • quote:

Arkadaşlar link deki NFS PC için mi acaba

http://downturk.biz/oyunlar/14-need-for-speed-shift-2009-rip-download.html

sanmıyorum eklenme tarihi 1 eylül.14 eylül olsaydı PC için olabilirdi muhtemelen diger platformların download linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

Beyler çok zor oyun beyenirim...gridden sonra adam akıllı araba yarışı yoktu...xboxta oynadım az önce OYUN OLMUŞŞ...SADECE OYNAYIN DİYORUM ve xbox vers. 1920 x 1080 çözünürlükteydi ..aa falan vardı şaşırdım Pc de 295 le tadından yenmez ...dört gözle bekliyoruz...

xbox versiyonu 1080p ha , yanılıyor olmayasın 720p dir o. Ki bu oyun için gtx295 gibi uçuk kartlara falan gerek yok. fazla abartıyorsunuz

• grıd hakkında sizlere birşey sormak istiyorum. bende araba yarışı hastasıyım. grıd de nasıl arabayı yolda tutmayı başarıyorsunuz. her türlü ayarı yapmamama rağmen kullanımı zor ve bıktırıcı ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1mduck

arkadaşlar imzamdaki özelliklerle full cozunurluk ve ayarlarda oynayabilirmiyim sizce ?

Çalıştırmaz.En az FX5200 serisi bir ekran kartı alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charge_Speed

Arkadaşlar link deki NFS PC için mi acaba

http://downturk.biz/oyunlar/14-need-for-speed-shift-2009-rip-download.html

Linkler illegal içerikli olduğu için silinmiş zaten.

Kendini akıllı sanan çok...
  • nası diyim nfs deki gibi virajlarda gaza abanmıcaksın tabi hafif fren yapıcaksın falan 2-3 yarış yap alışırsın fazla dicek bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.