Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anca Bu Kadar Grid Kopyası Yapılırdı,Yapmışda Zaten Özenti Ea Shit
  • Sistem rahat rahat kaldırıyor , bakalım bekleyip göreceğiz , hala MW'den başka NFS beğenmeyen biri olarak merakla bekliyorum.
  • M3 için oynarım arkadaş
  • Eylulde cikiyor

Need for Speed SHIFT: DRIFT MODE IN ACTION
    http://shift.needforspeed.com/us/news/c827c90107162210VgnVCM1000006017780a____?curPage=1

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

• işte bu 10 numara olmuş
  • Videodakinin tıpkısının aynısı Allahtan oyunu Blackbox yapmıyor da Slightly Mad Studios yapıyor da ondan drift güzel olacak gibi

• Az kaldı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Eylulde cikiyor

Need for Speed SHIFT: DRIFT MODE IN ACTION
    http://shift.needforspeed.com/us/news/c827c90107162210VgnVCM1000006017780a____?curPage=1

grafikler ve sürüş harikaaaa

• ohaaaa banamı öyle geliyor yoksa drift kameralarını da mı yerleştirmişler
    edit:aman tanrım yanlış görmemişim hakkaten war.

edit2: la gerçek görüntüymüş o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 11 Temmuz 2009; 18:24:25 >
  • drift mod harika umarım bu sefer doru düzgün bir iş çıkarır ea
  • vay vay vay, cok harika oyun olacak, drift modunu seyrettim icimin yaglari eridi valayi.
  • serbest dolaşım modu olmadan bir nfs düşünemiyorum şimdilik bir yorum yok oyun çıksın o zaman görürüz işin aslını.
  • Kokpit görüntüleri süper.
  • ya nfs nin ilk oyunlarında serbest dolaşım modifiye yok falan diyorsunuzda hiç değilse o oyunlarda TDU da olduğu gibi çok güzel manzaralar oluyordu. NFS pistlere geri döndü, yanlız şu yarış atmosferi işini çok zorlamasalardı keşke. Ben yarış pistinde yarışmaktansa dağ yollarında yarışmayı bin kez tecih ederim doğrusu. Hiç değilse manzara güzel

Not: Drift videosunun sonunda drift yarışçısı abim "This isn't just a game" gibi iddialı bi laf kullandı.... Görecez bakalım...
  • Harika Gibi Duruyor Ama Tabiki Çıkınca Göreceğiz Umarım Hayal Kırıklığına Uğramayız
  • ağzımın suyu aktı

quote:

Orjinalden alıntı: umiitt

Not: "This isn't just a game" gibi iddialı bi laf kullandı.... Görecez bakalım...

der çünkü neden ? oyunu EA stüdyoları hazırlamıyor.. muhteşem GTR gibi yarış smilasyon oyunlarını yapan bir ekip diyor.. ben olsam o ekipte bende bu lafı derdim cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 12 Temmuz 2009; 17:37:28 >
  • arkadaşlar bu Slightly Mad Studios'un yaptığı oyunlardan bi kaç tane söylermisiniz?
    ilk defa duyuyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

arkadaşlar bu Slightly Mad Studios'un yaptığı oyunlardan bi kaç tane söylermisiniz?
    ilk defa duyuyorum da

gtr 2 galiba yanlış hatırlamıyorsam bende fazla duymadım galiba bir isim değişikliği gibi bişi olmuş.resmi sitesindede games bölümünde bir tek shift var.
  • Gtr2 Simbin oyunudur,SMS i kuran elemanlar daha önce başka bir firma bünyesinde gtr2 nin yapımında taşeron olarak yer almışlar,SMS adı ile alakası yok gtr2 nin.
  • Slightly Mad Studios geçen sene batan 10tacle'ın (GT Legends, War Front - Turning Point) projelerini satın alan bir firma. Yalnız Blimey Games ile arasındaki ilişkiyi tam bilemiyorum birisinden birisi sahip ama kim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.