Bildirim
Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (214. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaslar bu versiyonunda da most wanted deki gibi videolar var mi? -
Arkadaşlar geçen gün vatan'dan Logitech Driving Force GT direksiyon aldım..Oyun içinde zorlanıyorum sertlik ve dönüş açısından...Direksiyonu 900 Derece açıyla oynuyorum buna göre acaba bu direksiyona sahip biri oyun içi ve direksiyonun oyun dışındaki kendi ayarlarını resim olarak paylaşabilirmi? -
Arkadaşlar merhaba,
Konunun tamamını okuyamadım kusura bakmayın, okuduğum yerlerde ise sorunumun cevabını bulamadım. Ati 4570 ekran kartına sahip dell studio 1557 laptopum var ve nfs yi yeni yükledim ilk birkaç yarışı geçtim ve şimdi yarış başladıktan 5-6 sn sonra oyun kapanıyor. "bir sorun oluştu" gibi yazı çıkıyor.
ati kartlar için bir patch çıktı mı?
ek olarak windows 7 64 nit kullanıyorum (her yerde sorun çıkarıyor!) -
arkadaşlar
nfs shift playstation2 konsolu için çıktı mı ?
adamlar oyunu playstation3, xbox360, pc, psp de çıkardılar. ps2 nerede kaldı ? -
Ekran Kartı : 1 GB GDDR3 ATI HD4650
Ram : 4 GB 1333 MHZ DDR3
İşlemci : Core2 Quad Q9300 2.5 ghz 6 MB L2
Win7 Home Preimum 64 Bit
1024*768 de pist,shadow ve motion blur u medium yapmama rağmen kasıyor
1.01 ve 1.02 patch yükledim,ekran kartı sürücümde 10.3
Bunun bi çözümü yok mu -
quote:
Orijinalden alıntı: rnwy styLa
beyler oyunu kurdum. giriyorum, start kariyer diyorum oyundan atıyor.
sistem oyun için yeterli, ekran kartım shader 3 destekli ama anlamadım niye atıyor. var mı bu sorunu yaşayan, çözen?
arkadaşımda gtx260 var ne yaptıysak olmadı yeni cariyer e başlıyo test yarışı bıtıyo sonra oyundan atıyo her turlu yolu denedık olmadı, kendı save dosyamı arkadasa attık çalıştı hiç hata vermedi bu hatayla karşılaşan arkadaşlar bu şekilde çözebilirler sorunu. -
-
-
Biz bıkmadan usanmadan pistte oyun yapmayın diyoruz..Onlar hala pist derdinde..F1 mi ,Ralli mi bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Le Chatelier
Biz bıkmadan usanmadan pistte oyun yapmayın diyoruz..Onlar hala pist derdinde..F1 mi ,Ralli mi bu ?
Sen bu oyunun 1 den 5 e kadar tüm serilerini hiç denedin mi çocuğum
Oralarda hiç sokak yarışı yok.
Tamam underground, most wanted güzel oyunlar ama birazda izin verin bize de hitap etsin oyun ara sıra.
Bu senede senin istediğin gibi çıkar tamammı
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaTaDoR
quote:
Orijinalden alıntı: furkantr
Boş vakitten bir video :)
Arkadaş fren diye de birşey var biliyor musun?
arkadaş arabalara çarparaktan, çimlere girerekten, tek tek tekerekten sek sek sekerekten gerekli fren işlemini yapıyor
momo ile bu oyunu oynuyorum. gerçekten çok zevkli. yalnız direksiyonun daha yüksek tepki vermesini nasıl sağlarız. mesala sağa veya sola dönüşlerde direksiyon biraz zorlasın beni istiyorum
-
resimlerin hiç birisi fake değildir...Oyun denenmiştir . *.- -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyurt
quote:
Orijinalden alıntı: MaTaDoR
quote:
Orijinalden alıntı: furkantr
Boş vakitten bir video :)
Arkadaş fren diye de birşey var biliyor musun?
arkadaş arabalara çarparaktan, çimlere girerekten, tek tek tekerekten sek sek sekerekten gerekli fren işlemini yapıyor
momo ile bu oyunu oynuyorum. gerçekten çok zevkli. yalnız direksiyonun daha yüksek tepki vermesini nasıl sağlarız. mesala sağa veya sola dönüşlerde direksiyon biraz zorlasın beni istiyorum
Adjust Control'den Force Feedback'i 10 yap gör o zaman sağa sola dönüş zorluğunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: sorceress
quote:
Orijinalden alıntı: Le Chatelier
Biz bıkmadan usanmadan pistte oyun yapmayın diyoruz..Onlar hala pist derdinde..F1 mi ,Ralli mi bu ?
Sen bu oyunun 1 den 5 e kadar tüm serilerini hiç denedin mi çocuğum
Oralarda hiç sokak yarışı yok.
Tamam underground, most wanted güzel oyunlar ama birazda izin verin bize de hitap etsin oyun ara sıra.
Bu senede senin istediğin gibi çıkar tamammı
gidin f1 oynayın bu kadar pist meraklısıysanızBu oyun sokak oyunudur heeyyt
-
2. bölüm açıldı hangi arabayı tavsiye edersiniz porshe aldım daha iyisi varmı acaba 2. açılan bölümde, birde tavsiye edeceğiniz modlar varmı başka
birde nfsshift_unpacker yapmak için game_unpack.bat dosyasını çalşıtırıyorum ama pakfiles içerisinde klasör ve dosyalar oluşmuyor sistem windows 7 32bit acaba bir izin sorunu falanmı var bunun için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 27 Nisan 2010; 22:04:53 > -
eski laptopımda minnacık ekranda oynuyordum bu laptopta deniyim dedim aklıma direksiyonum geldide ben en son midtown madness oynarken kullanıyordum direksiyonu sidewinder direksiyonla oynamayı deniyen oldumu veya elinde sidewinder ı olan kaldımı -
quote:
Orijinalden alıntı: Blade__
2. bölüm açıldı hangi arabayı tavsiye edersiniz porshe aldım daha iyisi varmı acaba 2. açılan bölümde, birde tavsiye edeceğiniz modlar varmı başka
birde nfsshift_unpacker yapmak için game_unpack.bat dosyasını çalşıtırıyorum ama pakfiles içerisinde klasör ve dosyalar oluşmuyor sistem windows 7 32bit acaba bir izin sorunu falanmı var bunun için
Lotus Elise 111R -
Arkadaslar bu Ferrari dlc zımpırtısı nezaman çıkacak benim pc me:D -
Bu fps sorununu nasıl çözebiliriz ? 15-30 fps ile oynuyorum. 10.4 sürücü yüklü. 1.02 patchi yüklü. Diğer oyunlarda problem yok. Sadece NFS Shift te böyle. Ne yapabilirim ?
ekleme: ekran kartı ATI HD 5850, işlemci Core 2 Quad Q8200 2.33GHz, 4gb ram
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 16 Mayıs 2010; 17:15:20 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X