Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
1
Favori
421.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Chatelier

Biz bıkmadan usanmadan pistte oyun yapmayın diyoruz..Onlar hala pist derdinde..F1 mi ,Ralli mi bu ?

Sen bu oyunun 1 den 5 e kadar tüm serilerini hiç denedin mi çocuğum
    Oralarda hiç sokak yarışı yok.
    Tamam underground, most wanted güzel oyunlar ama birazda izin verin bize de hitap etsin oyun ara sıra.
    Bu senede senin istediğin gibi çıkar tamammı

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orijinalden alıntı: furkantr

Boş vakitten bir video :)

Arkadaş fren diye de birşey var biliyor musun?

arkadaş arabalara çarparaktan, çimlere girerekten, tek tek tekerekten sek sek sekerekten gerekli fren işlemini yapıyor

momo ile bu oyunu oynuyorum. gerçekten çok zevkli. yalnız direksiyonun daha yüksek tepki vermesini nasıl sağlarız. mesala sağa veya sola dönüşlerde direksiyon biraz zorlasın beni istiyorum

• resimlerin hiç birisi fake değildir...Oyun denenmiştir . *.-

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orijinalden alıntı: furkantr

Boş vakitten bir video :)

Arkadaş fren diye de birşey var biliyor musun?

arkadaş arabalara çarparaktan, çimlere girerekten, tek tek tekerekten sek sek sekerekten gerekli fren işlemini yapıyor

momo ile bu oyunu oynuyorum. gerçekten çok zevkli. yalnız direksiyonun daha yüksek tepki vermesini nasıl sağlarız. mesala sağa veya sola dönüşlerde direksiyon biraz zorlasın beni istiyorum

Adjust Control'den Force Feedback'i 10 yap gör o zaman sağa sola dönüş zorluğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: Le Chatelier

Biz bıkmadan usanmadan pistte oyun yapmayın diyoruz..Onlar hala pist derdinde..F1 mi ,Ralli mi bu ?

Sen bu oyunun 1 den 5 e kadar tüm serilerini hiç denedin mi çocuğum
    Oralarda hiç sokak yarışı yok.
    Tamam underground, most wanted güzel oyunlar ama birazda izin verin bize de hitap etsin oyun ara sıra.
    Bu senede senin istediğin gibi çıkar tamammı

gidin f1 oynayın bu kadar pist meraklısıysanız Bu oyun sokak oyunudur heeyyt

• 2. bölüm açıldı hangi arabayı tavsiye edersiniz porshe aldım daha iyisi varmı acaba 2. açılan bölümde, birde tavsiye edeceğiniz modlar varmı başka

birde nfsshift_unpacker yapmak için game_unpack.bat dosyasını çalşıtırıyorum ama pakfiles içerisinde klasör ve dosyalar oluşmuyor sistem windows 7 32bit acaba bir izin sorunu falanmı var bunun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 27 Nisan 2010; 22:04:53 >
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

2. bölüm açıldı hangi arabayı tavsiye edersiniz porshe aldım daha iyisi varmı acaba 2. açılan bölümde, birde tavsiye edeceğiniz modlar varmı başka

birde nfsshift_unpacker yapmak için game_unpack.bat dosyasını çalşıtırıyorum ama pakfiles içerisinde klasör ve dosyalar oluşmuyor sistem windows 7 32bit acaba bir izin sorunu falanmı var bunun için

Lotus Elise 111R

ekleme: ekran kartı ATI HD 5850, işlemci Core 2 Quad Q8200 2.33GHz, 4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 16 Mayıs 2010; 17:15:20 >

benim bilgisayarda oyun gayet akici full cozunurluk hersey ayarinda oynaniyor ama yarislar arasi hani loading misali bise donuyor ya sag alt kosede., tam orasi iste her yarisa baslamadan once orda baya bi duruyor.., artik loading mi yapiyor baska bise mi yapiyor bilmiyorum sizde de yine ayni bu sekilde mi..??

yoksa hemen yarisa geciyormu ??

eger boyleyse bunun patchi falan veya basak bi ayari varmi cozsek..

Orijinalden alıntı: LazPacino

arkadaslar merhaba bi sorum vardi yaaa sizde de ayni sorun varmi diye...

benim bilgisayarda oyun gayet akici full cozunurluk hersey ayarinda oynaniyor ama yarislar arasi hani loading misali bise donuyor ya sag alt kosede., tam orasi iste her yarisa baslamadan once orda baya bi duruyor.., artik loading mi yapiyor baska bise mi yapiyor bilmiyorum sizde de yine ayni bu sekilde mi..??

yoksa hemen yarisa geciyormu ??

eger boyleyse bunun patchi falan veya basak bi ayari varmi cozsek..

başka cck dene

www.fkentertainment.tr.gg
  • pardon dostum cck derken kastın ne :P anliyamadim da

Orijinalden alıntı: Evet, İsyan!

quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

2. bölüm açıldı hangi arabayı tavsiye edersiniz porshe aldım daha iyisi varmı acaba 2. açılan bölümde, birde tavsiye edeceğiniz modlar varmı başka

Lotus Elise 111R

Valla tier 3 de acıldı. Ben m3 le yardırıyorum full upgrade 10 numara

Herkes Haddini Bilecek !

''Amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmektir.''
    Ali Sami Yen,1905

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

pardon dostum cck derken kastın ne :P anliyamadim da

yav malum şey işte forumda söylemek yasak anla işte oyun yükledikten sonra yapıyorsun ya kopyala yapıştır

www.fkentertainment.tr.gg
  • tamam baba yaa kizma., niye kizaysin sana kiz mi yok :P

evt simdi anladim o malum seyi... onu nereden indirebiirimki ??

seninki oyle degilse seninkini atsana bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

arcade sürüş oldu , yine de beğenirsiniz umarım. :)

yorum yok mu ?

• cataalyst 10.4 ü kurdum 5-10 fps artış sağladı şuan maksimum 55 minimum 23 alıyorum

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Arkadaslar bu Ferrari dlc zımpırtısı nezaman çıkacak benim pc me:D

bu yeni çıkacak paketler sadece ps3 ve xbox için hatta forumda konusu var şimdi bulamadım

yeni çıkna pakette gumpart apollo maserati granturismo ferrari ve 2-3 arabadaha var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.