Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
1
Favori
421.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-8BEF0F32F

Arkadaşlar oyunu ilk başta gayet sorunsuz oynarken ( Win7 x86 ile) format atıp Win7 x64 kurdum. Oyuna giriyorum sürekli sorun çıkartıyor. İlk başta hiç oyuna girmiyordu. Belgelerimdeki dosya ile oynadım. Oyuna giriyor ama genellikle donuyor. Ya yarışa girmeden önce ya da menüde. Sabit bir ayar ile oynayamıyorum. Sürekli ayar değiştirmem gerekiyor. 1 kere yarışa 2x aa ile girdiğimde diğer yarışa girerken donuyor ve oyun hiç açılmıyor. aa'yı 4x yapıp öyle oynuyorum. Bir sonraki yarışta ise yine aynı ... 2x yapıyorum. Ama sıkıldım heryarıştan önce ayarlarla oynamaktan. Yok mudur bunun bir çözümü ? Yoksa tekrar 32 bit mi kurayım

Alıntıları Göster
    Evet sorun çözüldü arkadaşlar. ATI 10.3 sürücüsünü çıkartmış. Onu indirip yükledim. Ne siyah ekran ne donma ne de başka birşey kaldı ATI kullanıcıları yeni sürücüyü indirip yüklesinler

• quote:

Evet sorun çözüldü arkadaşlar. ATI 10.3 sürücüsünü çıkartmış. Onu indirip yükledim. Ne siyah ekran ne donma ne de başka birşey kaldı ATI kullanıcıları yeni sürücüyü indirip yüklesinler

Alıntıları Göster
    Boş vakitten bir video :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 29 Mart 2010; 22:50:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantr

Alıntıları Göster
    ATI 10.3 Büyük performans artışı sağladı

• Bence grafiklerle oyundakiler tutuyor 10 numara olmuş oyun tek kusurun sistem gereksinimlerinin yüksek olmasında buluyorum .Oyunu 4 4 lük oynaya bılmek bıraz zor grafık ayarlarını kısmak zorunda kalınıyor .

Orijinalden alıntı: OgzhnAl

Bence grafiklerle oyundakiler tutuyor 10 numara olmuş oyun tek kusurun sistem gereksinimlerinin yüksek olmasında buluyorum .Oyunu 4 4 lük oynaya bılmek bıraz zor grafık ayarlarını kısmak zorunda kalınıyor .
    PC için özellikle araç grafiklerinin en iyi olduğu oyun. Bundan sonra çıkan oyunlar bu standartı geçmek zorunda....

Orijinalden alıntı: Hulusi1962

PC için özellikle araç grafiklerinin en iyi olduğu oyun. Bundan sonra çıkan oyunlar bu standartı geçmek zorunda....

Alıntıları Göster
    Bence Grand Turismo Pc için sürümleri çıkmalı bence NFS ile arasında bir rekabet söz konusu bile olmıycaktır.Grand Turismo zamanında çağ yaratmıştı .Şimdide çıksa 1dk düşünmem alırım .NFS sokak yarışları olarak düzenlendi ama şimdi grand prix gibi yapılır .Pro Street ve Shift gibi bence bu tamamen Grand Turismo ya özenilme çabaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: OgzhnAl
    Bence Grand Turismo Pc için sürümleri çıkmalı bence NFS ile arasında bir rekabet söz konusu bile olmıycaktır.Grand Turismo zamanında çağ yaratmıştı .Şimdide çıksa 1dk düşünmem alırım .NFS sokak yarışları olarak düzenlendi ama şimdi grand prix gibi yapılır .Pro Street ve Shift gibi bence bu tamamen Grand Turismo ya özenilme çabaları.

Ikisi birbirinden ayri platformda populer olmus oyunlar bunada dikkat etmek gerek. Nfs nin pistlere yonelmesi sokak yarislarinin devamini seriyi monotonlastirmasinin onune gecmek olsa gerek ki serinin kacinci oyunu anca undercoverda fanatiklerinden elestiri aldi. Gt pcde ciksa bile nfs nin yeni bir oyununu yine oynayacak olan oynar ikisinin yeri ayri :)
  • quote:

Arkadaşlar oyunu ilk başta gayet sorunsuz oynarken ( Win7 x86 ile) format atıp Win7 x64 kurdum. Oyuna giriyorum sürekli sorun çıkartıyor. İlk başta hiç oyuna girmiyordu. Belgelerimdeki dosya ile oynadım. Oyuna giriyor ama genellikle donuyor. Ya yarışa girmeden önce ya da menüde. Sabit bir ayar ile oynayamıyorum. Sürekli ayar değiştirmem gerekiyor. 1 kere yarışa 2x aa ile girdiğimde diğer yarışa girerken donuyor ve oyun hiç açılmıyor. aa'yı 4x yapıp öyle oynuyorum. Bir sonraki yarışta ise yine aynı ... 2x yapıyorum. Ama sıkıldım heryarıştan önce ayarlarla oynamaktan. Yok mudur bunun bir çözümü ? Yoksa tekrar 32 bit mi kurayım

Alıntıları Göster
    beyler oyunu kurdum. giriyorum, start kariyer diyorum oyundan atıyor.
    sistem oyun için yeterli, ekran kartım shader 3 destekli ama anlamadım niye atıyor. var mı bu sorunu yaşayan, çözen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

sistem oyun için yeterli, ekran kartım shader 3 destekli ama anlamadım niye atıyor. var mı bu sorunu yaşayan, çözen?

Alıntıları Göster
    oyunu bitirdim, Precision Level 35 e geldiğimde normal ilerleyiş bitti. Son "tier" açılınca direk ona geçtim...tier 3 ve 4ü pek kurcalamadım bile... İnanılmaz büyük keyif aldım...En çok eğlenceyi, "Corner Mastering" olayından aldım...Apexi tutturmak, hızı ayarlamak...tabi tam keyif almak için bütün sürüş yardımlarını kapattığımı belirtmeliyim..bu zorluğu arttırdı ama, zevki iki katına çıkardı...Sürüş yardımlarıını kapatınca klavye ile oynamak imkansıza yakındı, ben de gidip analoglu bir gamepad aldım..onla oynadım...direksiyon kadar olmasa da ona yakın bir keyif aldım...Sesler süper, Grafikler de öle (optimizasyon daha iyi olabilirdi sanki), oynanabilirlik de süper di bana göre...ne çok kolay ne çok zor...Driftler ilk başta tam bir baş ağrısı, ama alışınca çok zevkli, ben gamepadle böle keyif aldıysam, direksiyonu olanlar iyice mestolmuşlardır eminim...Bu oyunun 2.sine ufak bazı iyileştirmeler yaparsa EA gerçekten kusursuza yakın bir oyun yapmış olıur bence. Zira Shift'in menüsünde,arabiriminde sıkıntılar var bence(bir parça takıp bunun arabaya nasıl oturduğunu detaylıca görememek gibi). Carbon ve Undercoverda gördüğümüz "Autosculpt" bence oyuna tekrar dahil edilebilir...
    Bu saydıklarım gerçekten çok küçük eksiler, şimdi oyunu oynamaya devaö ediyorum. levelimi 50 ye çıkaracam. Tüm virajları "Master" edicem...Ve her arabanın modifiyeli halini bir görücem

• quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

oyunu bitirdim, Precision Level 35 e geldiğimde normal ilerleyiş bitti. Son "tier" açılınca direk ona geçtim...tier 3 ve 4ü pek kurcalamadım bile... İnanılmaz büyük keyif aldım...En çok eğlenceyi, "Corner Mastering" olayından aldım...Apexi tutturmak, hızı ayarlamak...tabi tam keyif almak için bütün sürüş yardımlarını kapattığımı belirtmeliyim..bu zorluğu arttırdı ama, zevki iki katına çıkardı...Sürüş yardımlarıını kapatınca klavye ile oynamak imkansıza yakındı, ben de gidip analoglu bir gamepad aldım..onla oynadım...direksiyon kadar olmasa da ona yakın bir keyif aldım...Sesler süper, Grafikler de öle (optimizasyon daha iyi olabilirdi sanki), oynanabilirlik de süper di bana göre...ne çok kolay ne çok zor...Driftler ilk başta tam bir baş ağrısı, ama alışınca çok zevkli, ben gamepadle böle keyif aldıysam, direksiyonu olanlar iyice mestolmuşlardır eminim...Bu oyunun 2.sine ufak bazı iyileştirmeler yaparsa EA gerçekten kusursuza yakın bir oyun yapmış olıur bence. Zira Shift'in menüsünde,arabiriminde sıkıntılar var bence(bir parça takıp bunun arabaya nasıl oturduğunu detaylıca görememek gibi). Carbon ve Undercoverda gördüğümüz "Autosculpt" bence oyuna tekrar dahil edilebilir...
    Bu saydıklarım gerçekten çok küçük eksiler, şimdi oyunu oynamaya devaö ediyorum. levelimi 50 ye çıkaracam. Tüm virajları "Master" edicem...Ve her arabanın modifiyeli halini bir görücem

Alıntıları Göster
    birşey sormak istiyorum menüde, yada aracı modlarken sizde müzik var mı? bende sadece yarıştayken var müzikler.menüde araç sesi efektinden başka bir ses yok.önceki serilerde çalan parçanın ismi falan çıkardı bunda öyle birşey yok gibi? yani menüde müzik çalmıyor mu?

• quote:

Alıntıları Göster
    Oyun yeni çıktığı zaman PS3'te demosunu oynamıştım... Tam sürümünü oynamak bilgisayarda kısmet oldu. Oynamaya yeni başladım diyebilirim, yardımlar kapalı bir şekilde Logitech Momo Racing ile oynuyorum. Grafikler yönünden bakarsak bilgisayardaki en iyi grafiklere sahip yarış oyunu Dirt 2 ile birlikte, kokpit kamera açısında görüntü çok güzel, GT5'i aratmıyor adeta, tabii, araba modellemeleri o kadar detaylı değil. Sesler her zamanki gibi oldukça iyi. Genel olarak iyi bir oyun oynadığım kadarıyla. Biraz da oyundan aldığım görüntüleri ekleyeyim:

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi
    8xAA, 16xAF, her şey sonda.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

Oyun yeni çıktığı zaman PS3'te demosunu oynamıştım... Tam sürümünü oynamak bilgisayarda kısmet oldu. Oynamaya yeni başladım diyebilirim, yardımlar kapalı bir şekilde Logitech Momo Racing ile oynuyorum. Grafikler yönünden bakarsak bilgisayardaki en iyi grafiklere sahip yarış oyunu Dirt 2 ile birlikte, kokpit kamera açısında görüntü çok güzel, GT5'i aratmıyor adeta, tabii, araba modellemeleri o kadar detaylı değil. Sesler her zamanki gibi oldukça iyi. Genel olarak iyi bir oyun oynadığım kadarıyla. Biraz da oyundan aldığım görüntüleri ekleyeyim:

8xAA, 16xAF, her şey sonda.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu versiyonunda da most wanted deki gibi videolar var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar bu versiyonunda da most wanted deki gibi videolar var mi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar geçen gün vatan'dan Logitech Driving Force GT direksiyon aldım..Oyun içinde zorlanıyorum sertlik ve dönüş açısından...Direksiyonu 900 Derece açıyla oynuyorum buna göre acaba bu direksiyona sahip biri oyun içi ve direksiyonun oyun dışındaki kendi ayarlarını resim olarak paylaşabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Arkadaşlar geçen gün vatan'dan Logitech Driving Force GT direksiyon aldım..Oyun içinde zorlanıyorum sertlik ve dönüş açısından...Direksiyonu 900 Derece açıyla oynuyorum buna göre acaba bu direksiyona sahip biri oyun içi ve direksiyonun oyun dışındaki kendi ayarlarını resim olarak paylaşabilirmi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Konunun tamamını okuyamadım kusura bakmayın, okuduğum yerlerde ise sorunumun cevabını bulamadım. Ati 4570 ekran kartına sahip dell studio 1557 laptopum var ve nfs yi yeni yükledim ilk birkaç yarışı geçtim ve şimdi yarış başladıktan 5-6 sn sonra oyun kapanıyor. "bir sorun oluştu" gibi yazı çıkıyor.
    ati kartlar için bir patch çıktı mı?

ek olarak windows 7 64 nit kullanıyorum (her yerde sorun çıkarıyor!)

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar

nfs shift playstation2 konsolu için çıktı mı ?

adamlar oyunu playstation3, xbox360, pc, psp de çıkardılar. ps2 nerede kaldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luti

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: Luti

Ya arkadaşlar ben bu oyunu yeni yükledim ama youtube da bi video gördüm, kamera arabanın içindeyken sağa sola dönüyo. Yani sağına soluna bakabiliyosun, ben oyunda bulamadım nasıl oluyo bu?

Numpad tuşları dene.

Valla oraya bakmak hiç aklıma gelmemişti çok saol

Alıntıları Göster
    Ekran Kartı : 1 GB GDDR3 ATI HD4650
    Ram : 4 GB 1333 MHZ DDR3
    İşlemci : Core2 Quad Q9300 2.5 ghz 6 MB L2
    Win7 Home Preimum 64 Bit

1024*768 de pist,shadow ve motion blur u medium yapmama rağmen kasıyor

1.01 ve 1.02 patch yükledim,ekran kartı sürücümde 10.3

Bunun bi çözümü yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: rnwy styLa

arkadaşımda gtx260 var ne yaptıysak olmadı yeni cariyer e başlıyo test yarışı bıtıyo sonra oyundan atıyo her turlu yolu denedık olmadı, kendı save dosyamı arkadasa attık çalıştı hiç hata vermedi bu hatayla karşılaşan arkadaşlar bu şekilde çözebilirler sorunu.

Kardeş sen sakın trafiğe çıkma

• quote:

Arkadaş fren diye de birşey var biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Arkadaş fren diye de birşey var biliyor musun?

Alıntıları Göster
    Biz bıkmadan usanmadan pistte oyun yapmayın diyoruz..Onlar hala pist derdinde..F1 mi ,Ralli mi bu ?

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.