Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
1
Favori
421.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu pach ne işe yarar nasıl kurulur bilgi verebilirmisiniz kusura bakmayın pek çakmam bu tip işlerden
  • Arkadaşlar ben oyun pencereli bir şekilde oynuyorum ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım onu nasıl düzeltebilirim..birde oyunu sadece kokpitten mi oynuyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReKi -- 27 Mayıs 2010; 14:36:48 >
    bir sorum var. GTR R35 V spec ile oynuyorum, araca NOS ekleyemedim. Available upgrades nos - work - drift diyor ama upgrade te nos alabileceğim bir yer yok. R34 te nos almıştım. R35te olmaması saçma oldu.
    çözüm bilen var mı?

@ReKi, ayarlarda full screen on-off olması gerek ordan düzeltin. sadece kokpit değil, control den hangi tuş ile değiştirildiğine bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zet3 -- 30 Mayıs 2010; 0:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar ben oyun pencereli bir şekilde oynuyorum ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım onu nasıl düzeltebilirim..birde oyunu sadece kokpitten mi oynuyoruz..

Yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?

quote:

Arkadaşlar ben oyun pencereli bir şekilde oynuyorum ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım onu nasıl düzeltebilirim..birde oyunu sadece kokpitten mi oynuyoruz..

Yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?

hocam optionstan windowed gibi bişey var 2-3 sırada. ordaki durumu off a getireceksiniz. bilmem anlatabildim mi. oyun içi kamera değişimi F tuşu ile oluyor.
    .Number Six: Life has a melody, Gaius. A rhythm of notes which become your existence once played in harmony with God's plan.²
  • @quentin
    eyvallah dostum sağolasın..

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Klavyeyle oynamadığınız sürece çok sağlam oyun. Bence tek eksiği çok az araba olması. 40-50 tane araba var, yetmiyor haliyle. En az bir 100-200 olmalıydı.

ne 40'ı oyunda 76 tane araba var

www.fkentertainment.tr.gg
  • ben onu bunu bilmem arkadaşlar ama oyun gerçekten güzell çok hoşuma gitti oyuna kendini kaptırıyorsun resmen gerçekten grafiklerde baya güzell forever NFS

Sonuçta az. Böyle başarılı bir oyuna en az 100-200 araba konulmalıydı. En azından DLC olarak çıkarsalardı. Ne geldi? 60lar muscle ları. Napıyım ben muscle adam gibi avrupa arabası getir.

2.53 ghz
    nvidia geforce 9600GS
    4gb ram
    win7 32bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeislekel -- 6 Haziran 2010; 9:22:54 >

oyunu klavye ile denedim direksiyon seti ile denedim gamepad ile denedim arabayı yolda tutamıyorum

allah rızası için bir ayar varsa söyleyin kafayı yiyeceğim ya

oyun çarpışan arabalara döndü ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildermess -- 6 Haziran 2010; 20:47:30 >

Orijinalden alıntı: wildermess

Team Racing Pack ne işe yarıyor ?
    ayırca bu oyunu 2 kişi oynayabiliyormuyuz ?

patch lerle beraber lan dan oynama seçeneği geldi

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

arkadaşkar bir türlü adam gibi kontrol ayarı bulamadım.

oyunu klavye ile denedim direksiyon seti ile denedim gamepad ile denedim arabayı yolda tutamıyorum

allah rızası için bir ayar varsa söyleyin kafayı yiyeceğim ya

oyun çarpışan arabalara döndü ya

çekiş kontrol açık mı?

• evet çekiş kontrol açık
  • merhaba, bu oyunu ps3 için almayı düşünüyorum ben ama incelediğim kadarıyla oyun pist oyununa dönmüş, eskilerdeki gibi caddeler sokaklar yok gibi, oyun baştan sona böyle mi, dolap beygiri aynı yerde dönüp durcaz mı oyun sonuna kadar, ona göre alacam oyunu.
  • Grafikler ve sesler güzel ama oynanış niye böyle anlamadım. bütün arabalar tavşan gibi zıplaya zıplaya gidiyorlar. yapımcılar böyle bir acayiplik yapalımda Forza 3 ten kopyala yapıştır yaptıgımız anlaşılmasın demişler sanırım. çok zekice:)
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.