Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
1
Favori
421.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2e3a

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: 2e3a

selam arkadaşlar.
    Shift'i 2-3 aydır tam ekran oynuyordum. fakat klavyede bir tuşa bastım (hatırlamıyorum) oyundayken windows penceresinin üst cubuğu gözükür oldu. sadece üst çubuk gözüküyor. sorunu nasıl çözerim? kalvyede pencere moduna gecirecek bir tuş kombinasyonu var mı?

oyun settingte grafik windows yes/no vardı .no yap
    oyundan çık tekrar gir

Çok teşekkür ederim, düzeldi sorun....

üzgünüm ama ben böyle bir menü bulamadım!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

arkadaşlar bu oyunu nasıl beyeniyorsunuz anlamadım. tek kelimeyle iğrenç bir oyun.
    1- pc yi berbat kasıyor
    2- direksiyon hassasiyeti diye birşey yok. oklara dokunuyorsun iplemiyor ama uzun süre basınca araba 90 derece dönüyor. böyle yarışılmaz ki!!! eskilerde küçücük dokununca hemen direksiyon harekete geçiyordu!!!
    3- çözünürlüğü düşürünce ekran da küçülüyor. ekranı kapla menüsüde işe yaramıyor. çok saçma!!!

tamamen vasat bir oyun. verdiğim paraya acıdım kesinlikle.

benim bu söylediklerim sizde de var mı?????

pc yi kasma olayı pc sistem konfigirasyona göre değişiyor.altta yazan ssitem ile hiç kasamdan 720p full herşey 50-55fps aralıgında oynuyorum.hiçbir kasma yok.ayrıca sürüşe bikaç dakika içinde alışıyorsunuz.
    OYUN GERÇEKTEN ÇOK GUZEL DOSTUM..

DH XBOX 360 TOPLULUĞU

• merhaba arkadaşlar
    phenom II 955 ve gtx 275 ile hangi ayarlarda oynamamı tavsiye edersiniz?

Yarınki programımın büyük bölümü NFS Shift olacak. Boş günleri seviyorum

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Senin için enn uygun akıcı değerde oynanabilir ayarlarda oynamanı tavsiye ederiz ne edelim

Yarınki programımın büyük bölümü NFS Shift olacak. Boş günleri seviyorum

Teşekkür ederim ne dieim

• Ama genede benim sisteme yakın sistem kullananlardan bir ön fikir almak istiyorum.
    Teşekkürler .
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

oyun dinamikleri rezalet yaa nerde griddeki sürüş zevki araba viraja 100 le girse bile sanki arabanın yanından biri itiyo arabayı yola tutunma namına hiçbişey yok buz pateni gibi mübarek...ayrıca virajda araba sürekli kayıyor normal hızla girsen bile böylece hızın azalıyo ister istemez..grafikler süper ama oynanabilirlik çok iyi değil ..options tan ayarlamak mümkünmü acaba varmı böyle bir seçenek ?

Sanırım hayatınız da direksiyonun başına geçmedinz ve 100 km/s hızın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz 100le savrulmadan keskin viraj alabilecek araba bulamassınız

İkinci olarak virajda hız azalma olayını gelirşek ;
    Oyuna yeni başlayanlar için otomatik fren tarzı bir sistem geliştirmişler.Oyun başında isterseniz bunu kapatabilirsiniz

• allah aşkına bu oyundan nasıl memnun kaldınız anlamadım. berbat bir oyun.
    1- acayip kasıyor
    2- arabaları kontrol etmek imkansız
    3- oyuna ne yaptım bilmiyorum ama küçük ekranda oynuyorum sanki java oyun oynar gibi

allah aşkına bu oyundan nasıl memnun kaldınız anlamadım. berbat bir oyun.
    1- acayip kasıyor
    2- arabaları kontrol etmek imkansız
    3- oyuna ne yaptım bilmiyorum ama küçük ekranda oynuyorum sanki java oyun oynar gibi

1- Sistemini yenile
    2- Game Controller al. Ben Logitech direksiyonuyla harika keyifle oynadım.
    3- Window Mod'una almışsın oyunu

..

Orijinalden alıntı: Hölüzöfül

Cheathappens sitesinde Need For Speed Shift Mega Trainer 1.2 bir süre önceye kadar üyelik gerektiriyordu.
    Ancak şimdi indirmek serbest.
    http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=26846

kardeşim bu dediğin ne işimize yarıyor
    haaa birde bu otomatik fireni nasıl iptal edecem bilen var mı acep?
  • Ps3 de drift olayını çözemedim bir türlü.Araba durmadan spin atıyor.Drift için 1 kere kaydıramadım daha.Tear da kendi verdiği araba sanırım nissandı yapamadım drifti.Acaba hangi tuslara basacaz bileniniz var mı?
  • arkadaşlar oyunun 1.2 patchi ile birlikte yeni yükledim ama grafik ayarları en son 27 de görünüyor her ayarı full yaptım ama arabanın üzerindeki reklamlarda siliklik var tuhaf geldi biraz şimdiki bilgisayarım 5650 mobility ve i5 430 işelmci 6gb ram eski bilgisayarımda 9600m gt vardı onda 59 a kadar getirebiliyordum ayarları neden böle olmuş olaiblir
  • Yok abi EA otomobil yarışı oyunu yapmayı bir türlü beceremiyor...
  • bi daha orjinal nfs oyunu almayacağım. almıyorum diye ea batmaz biliyorum, ben zaten nkendi bütçemi düşünerek bunu söylüyorum. işin özü şu; xbox için dlc çıkardılar. ferrari ve 5-6 araç ve 1 yeni pist vs vs. pc öksüz muamelesi yapılıyor. anlıyorum korsan muhabbeti belki ama orjinal alan pc kullanıcısı da cezalandırılıyor resmen. bitti artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 25 Mart 2010; 16:34:27 >

arkadaşlar bu oyunu nasıl beyeniyorsunuz anlamadım. tek kelimeyle iğrenç bir oyun.
    1- pc yi berbat kasıyor
    2- direksiyon hassasiyeti diye birşey yok. oklara dokunuyorsun iplemiyor ama uzun süre basınca araba 90 derece dönüyor. böyle yarışılmaz ki!!! eskilerde küçücük dokununca hemen direksiyon harekete geçiyordu!!!
    3- çözünürlüğü düşürünce ekran da küçülüyor. ekranı kapla menüsüde işe yaramıyor. çok saçma!!!

tamamen vasat bir oyun. verdiğim paraya acıdım kesinlikle.

benim bu söylediklerim sizde de var mı?????

Harbi rezil bi oyun araba dönmüyo bir türlü..
  • Arkadaşlar oyunu ilk başta gayet sorunsuz oynarken ( Win7 x86 ile) format atıp Win7 x64 kurdum. Oyuna giriyorum sürekli sorun çıkartıyor. İlk başta hiç oyuna girmiyordu. Belgelerimdeki dosya ile oynadım. Oyuna giriyor ama genellikle donuyor. Ya yarışa girmeden önce ya da menüde. Sabit bir ayar ile oynayamıyorum. Sürekli ayar değiştirmem gerekiyor. 1 kere yarışa 2x aa ile girdiğimde diğer yarışa girerken donuyor ve oyun hiç açılmıyor. aa'yı 4x yapıp öyle oynuyorum. Bir sonraki yarışta ise yine aynı ... 2x yapıyorum. Ama sıkıldım heryarıştan önce ayarlarla oynamaktan. Yok mudur bunun bir çözümü ? Yoksa tekrar 32 bit mi kurayım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.