Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfs çok hızlı oyun çıkartıyor ama kaliteyi bir kere kaybetti bi daha zor toplar forever tdu diyorum başka bir şey demiyorum.
  • Şu oyunda serbest dolaşma olsaydı bide tam olacaktı ha bu sefer...
  • Geçtiğimiz 5 sayfa , Videolar , Yazılar VE Resimlerden gördüm ki ;

Grid özentileri diyerek lafa başlamak istemezdim ancak ilk önce grid'in videosunu izleyin ardından NFS'nin videosunu izleyin başlarda shıft falan yazmasa gridden pek farkı yok gibi oynanabilirlik olarak elbette kimse şimdiden hakkını yemesin belki gridden ve dier NFS serilerinden çok daha başarılı bi eser sunulucak bunu kimse bilemez yukarıda baya emin konuşulmuş NFS çok saçmaladı prostreer diye bi oyun oynadık gerçi oynıyamadık rezil durumdaydı çünkü hiç oyun görmemiş biri bile undergrand oynar hiçbişey oynamaz mario oynar daha heyecanlı. Herneyse benim içimde biraz umut var kokpit görüntüsünün ve ses efektlerinin verdiği heyecana değinilmek istenmiş videolarda İNŞALLAH BİZ OYNARKENDE AYNI TADI ALIRIZ ANLADIK Kİ NFS VİDEO YAPIMINDA MUHTEŞEM ANCAK YENİ NESİL OYUN YAPINDA BİRAZ VAADEDİLENDEN UZAK. UMUDUMU OYNIYANA KADAR KORIYICAM . KALDIKİ TEK YARIŞ OYUNU NFS DEİL.

• Minimum sistem gereksinimleri nasıl olur sizce ?

4gb ddr2 800mhz ram , 512 mb nvidia geforce 9600 ekran kartı , intel dual-core 2.0 ghz işlemcili bir pc bunlardan birisini kaldırır mı ?
  • güzele benziyor ama son fast and the furious filmi güzel olursa seneye yeniden karı kız modifiye gibi saçma sapan olaylara dalarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 26 Mart 2009; 8:13:26 >
  • bizde umut ediyoruz ama edemiyoruz ki son 3 oyuna bakınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

bizde umut ediyoruz ama edemiyoruz ki son 3 oyuna bakınca
    Artık korkular ve endişeler yersiz. Çünkü bu oyun emin ellerde. EA Black Box'ın yerine kendini GTR 2 ve GT Legends ile kanıtlamış olan bir ekipten çıkıyor, daha ne olsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

bizde umut ediyoruz ama edemiyoruz ki son 3 oyuna bakınca
    Artık korkular ve endişeler yersiz. Çünkü bu oyun emin ellerde. EA Black Box'ın yerine kendini GTR 2 ve GT Legends ile kanıtlamış olan bir ekipten çıkıyor, daha ne olsun?

yavss hocam iyi olsun tabi ama sende benimle beraber carboon, prostreet ve son olarak ta undercover facialarına şahit oldun bi nsf hastası olarak
    sabırsızlıkla bekliyorum inş iyi olur da bizde eskisi gibi sömürür gibi oynarız hala wm oynuyorum bıkmadan usanmadan

• Bu oyunun gtr2 ve gt legends ın yapımında çalışanlar tarafından yapılıyor olması o oyunların ayarında bir oyun olacağını göstermez zaten tarz olarak hiç alakası yok,sonuçta nfs dediğiniz arcade oyundur.Oynanış olarak bence Toca3 ün bile yanına yaklaşamaz.Ayrıca bazı arkadaşlar öyle bir yazıyorlar ki gtr2 ve gt legend ı sanki sadece bu adamlar yapmış gibi.Bu adamlar yayıncı 10tacle firmasına ait taşeron Blimey stüdyosunda çalışan ekip,10tacle batınca SMS tarafından yazın satın alınmış yani bu oyunlar salt olarak bu adamlar tarafından yapılmış değil,oyunun yapımcısı Simbin dir,Blimey değildir.Bakınız:Gtr2 credits.Ama adamlar bu yönde konuşup hak iddia ettikleri için Simbin de mahkemeye vermiş.Hatta bu yüzden Ferrari Project de tehlikeye girmiş ama yapımı devam ediyor diye biliyorum.Neyse oyun iyi olur kötü olur ama bu adamların işin içinde olması klasik çizgisinden kopacak anlamına gelmez,en azından oynanış olarak,öyle olursa kimsede oynamaz.Grid gibi birşey yaparlar.

• Güzel olcak gibi duruyo ama bildiğimiz nfs den farklı olmuş.
  • Bizim videolara karnımız tok.Çıksın da görelim.Öyle ezberden konuşmak yersiz.Eğer Grid gibi olursa(yani kontrol özürlü) elimi sürmem şahsen.Ama oynanılabilirlik olursa Grid ten çok daha fazla oyuncusu olacağı kesin.PC ye bir oyun çıkıyorsa mutlaka klavye ile oynanılabilmeli.Ha daha iyi oynayabileceğin gereçler edinebilirsin.Ama mutlaka klavye ile oynanılmalı.Herkesin G25 e verecek parası yok.Ayrıca takıldığım konu neden Grid baz alınarak bu oyun yapılıyor.Aynı katagoridelermiş gibi.Böyle bir oyun yapacaklarsa kendilerine başka bir ad bulsunlar.NFS i deneme tahtasına çevirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 27 Mart 2009; 0:03:19 >
  • GamePlay videosuna baktim Grand Tourismo gibi yapmislar NFS yi... cok degisecek gibi oyun...
  • bu oyun olmaz.. nfs dediğin arcade oyundur ki arcade-sim olayınıda geçtim ea yine bi fiyaskoya daha imza atacak.. hersene yumurta yumurtlar gibi nfs çıkarırsa sonuçta değişmez tabi
  • Oyunun fotorafları güzel görünüyor ama çok daha iyi fotoları gördük misal pro street demi....
  • bildigin grid
  • Resimlere hiç bakmıyorum.Ne zaman oyunu alır yüklerim gaza basar viraja 200 le girerim frene basar spin atar bir de duvara toslarım.O zaman notumu veririm
  • NFS artık bitti kanımca
  • evt yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

O kokpit kameradan anladığım kadarıyla yine saçma sapan pist yarışlarına döneceğiz Prostreet gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Bu oyunun gtr2 ve gt legends ın yapımında çalışanlar tarafından yapılıyor olması o oyunların ayarında bir oyun olacağını göstermez zaten tarz olarak hiç alakası yok,sonuçta nfs dediğiniz arcade oyundur.Oynanış olarak bence Toca3 ün bile yanına yaklaşamaz.Ayrıca bazı arkadaşlar öyle bir yazıyorlar ki gtr2 ve gt legend ı sanki sadece bu adamlar yapmış gibi.Bu adamlar yayıncı 10tacle firmasına ait taşeron Blimey stüdyosunda çalışan ekip,10tacle batınca SMS tarafından yazın satın alınmış yani bu oyunlar salt olarak bu adamlar tarafından yapılmış değil,oyunun yapımcısı Simbin dir,Blimey değildir.Bakınız:Gtr2 credits.Ama adamlar bu yönde konuşup hak iddia ettikleri için Simbin de mahkemeye vermiş.Hatta bu yüzden Ferrari Project de tehlikeye girmiş ama yapımı devam ediyor diye biliyorum.Neyse oyun iyi olur kötü olur ama bu adamların işin içinde olması klasik çizgisinden kopacak anlamına gelmez,en azından oynanış olarak,öyle olursa kimsede oynamaz.Grid gibi birşey yaparlar.

Çalışanlarının bir kısmı GT Legends ve GTR2'nin yapımında yer aldılar. GTR2 ve Gt Legends'ın salt yapımcısı Simbin değildir. Simbin burada kaptıracağı pazarı düşünerek mahkemeye gitti, karşısında EA var haliyle. SMS, 10Tackle'ı bünyesine katarak zaten simulasyonda tecrübeli bir takıma sahip. GTR2'nin asıl yapımcı stüdyosu da 10Tacle'dır, Simbin değildir. Simbin'in Credits bölümünde yazanlar sanırım 10Tacle ile beraber geliştirdikleri ekibe ait olan isimler. SMS ise batmış olan 10Tacle'ı satın aldı vs.

Çıkacak oyun muhtemelen arcade-simulasyon tarzında olacak gibi ama kesinlikle NFS fanboylarına hitap edeceğini düşünmüyorum, yorumlar da o yönde. Daha önce de yazdık, arcade olacak oyun World Online'dır. Ancak şu an göze batan olan oyun Shift olduğundan insanlar haliyle buna yöneldiler.

• Kokpit kamerası süper görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.