Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesin çok güzel dediği o kokpit görüntüsü bana daha ziyade n gage oyunu gibi geldi

@zotee

çok doğru demiş , çok süsleniyor ama isteneni bulamıyorum nfs serilerinde bir türlü ben
  • ------------------------
     Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

Videonun HD versiyonu

(PC'ye indirip tam ekran izleyin super)

****** - Rapidshare

HD indir: http://******.com/files/212612017/Gametrailers.com_-_Need_for_Speed_SHIFT_-_Debut_Teaser_HD.flv.html

HD http://www.gametrailers.com/player/47022.html

Normal http://www.gametrailers.com/player/47023.html

kokpit kamerasi dehset

bu yil nfs biraz daha erken cikiyor...

17 Eylül

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

http://www.gametrailers.com/player/47023.html?type=flv (normal)
    http://www.gametrailers.com/player/47022.html?type=flv (HD)

Bu oyun kötü OLMAZ!

Kesinlikle OLMAZ cunku Oyunu BLACK BOX Y-A-P-M-I-Y-O-R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Mart 2009; 18:45:31 >

• NFS nin son oyunlarina bakinca butun oyunlari hayal kirikligina ugratti herkesi... Most Wanted'den sonra NFS döküldü diyebilirim bu yüzden bu oyundan pek cok sey beklemiyorum ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

http://www.gametrailers.com/player/47023.html?type=flv (normal)
    http://www.gametrailers.com/player/47022.html?type=flv (HD)

Bu oyun kötü OLMAZ!

Bomba gibi bir oyun geliyor. Sonunda sürüş dinamikleriyle, grafikleriyle adam gibi bir NFS geliyor. Video mutlaka izlenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 23 Mart 2009; 21:29:57 >

• EA yine paçayı kurtardı hadi bakalım Blackbox'la senelerdir NFS'nin adını karalayan EA parasını kullanarak kullandığı Slightly Mad Studios'tan iyi ekmek yiyecek bu sefer

Oyun gerçekten güzel duruyor. Grid bu tarzın (sokaklarda ve kapalı pistlerde modifiye yapılmayan araçlarla yarış) en başarılı örneği olduğundan doğal olarak ona benzeyecek ama hayal kırıklığı olmayacak kesinlikle.

Ulan EA yine 4 ayak üstüne düştün

• Gameplay videosunu çok süper yapmışlar.Oyun güzel bişey olur inş. Yüzümüzü kara çıkarmaz. Ama iyi bi sistem isteyecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih38 -- 23 Mart 2009; 23:13:02 >
  • Bencede EA bu sefer başaracak gibi geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

EA yine paçayı kurtardı hadi bakalım Blackbox'la senelerdir NFS'nin adını karalayan EA parasını kullanarak kullandığı Slightly Mad Studios'tan iyi ekmek yiyecek bu sefer

Oyun gerçekten güzel duruyor. Grid bu tarzın (sokaklarda ve kapalı pistlerde modifiye yapılmayan araçlarla yarış) en başarılı örneği olduğundan doğal olarak ona benzeyecek ama hayal kırıklığı olmayacak kesinlikle.

Ulan EA yine 4 ayak üstüne düştün

Grid'den bile hem fizik anlamında hem de görsel olarak daha iyi gözüküyor. Eğer oyuniçi videoları gibi piyasada olursa Grid'e pek şans tanımıyorum. Zaten aynı firma Ferrari Project'i de geliştiriyor.

• E bırakalım da Grid'i geçsin artık Grid'den neredeyse 2 sene sonra çıkacak O zaman da Grid'le kıyaslarsanız yuh yani...
  • insanın ovvVv Sift diyesi geliyor

hadi bekliyelim bakalım yemin billah çok meraklandım haa.. ve ilk videoyu kokpitten vermeleri süper olmuş bence..
    birşey dikkatimi çekli, araba çarptıktan sonra görüntüde biraz böle bulanıklık oluyor hani o çarpma esnasında insanlara felan olur ya gözleri biraz bulanık felan görür öyle birşey varsa gerçekten süper olur
  • Özenti NFS ya...
  • NFS'nin özelliklerini almışlar, GTR yapmışlar.. Yani ne anladım ki ben bu işten?
    Saçmalık..
  • Ya arkadaşlar lütfen geçin artık bunları. Konuya giren hiçbir sayfayı okumadan aynı mesajı patlatıyor çok lazımmış gibi. Yok NFS baydı yok Most Wanted dan sonra hiçbir beklentim yok. DUYUNNNNNNNNN oyunu Black Box yapmıyor agalar Slightly Mad Studios yapıyor duyun artık ya. Nedir bu sinir oldum gece vakti ya
  • Slightly Mad Studio gitsin gtr 3 yapsın yahu NFS adını deneysel oyunlarında kullanmaktan bıkmadı bu EA.

NFS nin gerçek çizgisi 1-2-3-4 tür, gerisi hep bu adı kullanan deneme oyunlar. Bana sorarsanız sadece 4 ten sonra çıkan porsche bu tarzda başarılı olmuş, hatta bana sorarsanız klasik çizgi dışındaki en başarılı oyun oldu. çünkü oyunun her yeri buram buram emek ve özen kokuyordu. Geri kalan tüm oyunlar yenilik amacıyla değil, bişeylerden pay kapma amacıyla çıktı. Bi film çıktı hadi bu rüzgarı kaçırmayalım, Baktılar satış oldu bu tarzda biraz daha devam edelim dediler. Millet sıkılmaya başlayınca pist yarışına dönelim dediler iice zıçtılar. şimdiki ise a dan z ye grid kokuyor.

NFS, 6 oyuna kadar taklitçi değil öncü ve yenilikçi olmuştur sonrasında ise ben yaparım zaten satar tarzı oyunlara yöneldi ve benim için malesef bitti

• quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

insanın ovvVv Sift diyesi geliyor

hadi bekliyelim bakalım yemin billah çok meraklandım haa.. ve ilk videoyu kokpitten vermeleri süper olmuş bence..
    birşey dikkatimi çekli, araba çarptıktan sonra görüntüde biraz böle bulanıklık oluyor hani o çarpma esnasında insanlara felan olur ya gözleri biraz bulanık felan görür öyle birşey varsa gerçekten süper olur

o olay olacak zaten bunun bir yenilik olarka gelmesi bekleniyor, yani bir sürücü yarış esnasında hangi etkilere maruz kalacaksa birebir hem görüntü hem de oynanış olarak yansıyacak, özellikle yardım seviyelerinin çok fazla olacağını tahmin ediyorum hem sim hem arcade oyuncularını memnun etmek için

• ortada grid gibi bi gerçek varken ne gerek var böyle bi oyun yapmaya .git underground 3 yap ne bilim yap bişiler
  • Benim için Underground2'den sonra bitmişti NFS. Ama bu sefer Shift ile iyi birşeyler ortaya çıkacak gibi gözüküyor. Oyun-içi video GRID'e benzese de grafiksel açıdan daha üstün gözüküyor. Oynanışı da tam simulasyon haline getirebilirlerse gerçekten klasik olma yolunda ilerler.
  • Video heyecan verici , bu oyun olacak.
  • @Oz_An: Zaten kendin Grid demişsin ben de ona istinaden yazdım. NFs denince artık akla kötü şeyler geldiği için ister istemez aradaki zaman farkı bile işe yaramaz gibi geliyor. Shift'in oyuniçin videosu bu anlamda önemli.
    @profiteer: Yapımcılar bu tip benzeri görsel efektlerin olacağını söylemişlerdi. Yani çok hızlanınca etrafın silikleşmesi, virajlarda maruz kalınan g kuvvetinin yaratacağı fiziksel tepki sonrası görmenin flulaşması veya silikleşmesi gibi. Bu konuda gerçekçi davranacaklarını söylüyorlardı, Umarım güzel yansıtırlar bu tip şeyleri.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.