Ben de Momo alacaktım ama simulasyonlarda ve uzun süreli kullanımda pek dayanıklı değilmiş. DFGT; direksiyon, FFB, malzeme kalitesi olarak çok iyi ama pedallar biraz yumuşak (özellike gaz pedalı).
G25 biraz tuzlu geldi fiyat olarak, sanırım DFGT alıcam bu gidişle. Utube videolarada baktım hoşuma gitti. Pedalların yumuşak olması kötü yöndemi etkiliyor oyun oynamayı?
Kötü yönde etkilemiyor , alışınca gayet güzel. Keşke direksiyona gösterdikleri özeni pedallara da gösterselermiş 10 numara set olurmuş ama şu haliyle 9
quote:
Orijinalden alıntı: Silver_Sky
quote:
Orijinalden alıntı: disorderpunk
quote:
Orijinalden alıntı: Silver_Sky
quote:
Orijinalden alıntı: disorderpunk
Deneyimli arkadaşlar bunlardan hangisini tercih etmeliyim ? (sadece bu oyun diil, diğer Race07 Grid vs oyunlardada kullanıcam)
Ben de Momo alacaktım ama simulasyonlarda ve uzun süreli kullanımda pek dayanıklı değilmiş. DFGT; direksiyon, FFB, malzeme kalitesi olarak çok iyi ama pedallar biraz yumuşak (özellike gaz pedalı).
G25 biraz tuzlu geldi fiyat olarak, sanırım DFGT alıcam bu gidişle. Utube videolarada baktım hoşuma gitti. Pedalların yumuşak olması kötü yöndemi etkiliyor oyun oynamayı?
Kötü yönde etkilemiyor , alışınca gayet güzel. Keşke direksiyona gösterdikleri özeni pedallara da gösterselermiş 10 numara set olurmuş ama şu haliyle 9
Alıntıları Göster
arkadaşlar neler söylüyorsunuz ya bu sorunların hiçbiri bende yok.ne kontrol zorluğu ne drif zorluğu ne siyah ekran vs vs siz oyunu naptınız ya
quote:
Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler
arkadaşlar neler söylüyorsunuz ya bu sorunların hiçbiri bende yok.ne kontrol zorluğu ne drif zorluğu ne siyah ekran vs vs siz oyunu naptınız ya
Alıntıları Göster
Aha işte olan oldu Belim tutuldu arkadaş yaa. Dün bütün gün oynadım oyunu belim kaskatı oldu şimdi... :((
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
drıft ne kadar zormus yaw yoksa bı tek benmı beceremıyorum acaba?
Tek beceremeyen sen değilsin.Gerçekten zor ama diğer oyunlar gibi değil
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
drıft ne kadar zormus yaw yoksa bı tek benmı beceremıyorum acaba?
Tek beceremeyen sen değilsin.Gerçekten zor ama diğer oyunlar gibi değil
Alıntıları Göster
DFGT düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: rextr
dfgt ile momo arasında ne fark var acaba ? fıyatları bırbırıne yakın hangısını almak daha mantıklı olur
bıde dfgt pc ıle uyumlumu ?
quote:
Orijinalden alıntı: FRED BAKER
quote:
dfgt ile momo arasında ne fark var acaba ? fıyatları bırbırıne yakın hangısını almak daha mantıklı olur
Driving Force GT 900 derece dönen direksiyona sahipken momo 270 derece dönüyor. Feedback motorları aynı olmayabilir tam emin değilim. Direksiyon simidinin genişlikleri farklı GT daha geniş. İkiside PC ve PS3 uyumlu.
Ben olsam GT alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: bRk..
quote:
Orijinalden alıntı: burak08
@bRk Creative X-Fi Xtreme Music ve Creative THX 550 var ama sesler yine de pek hosuma gitmedi. youtube de dinlediğim amator kamerayla cekilmiş araba videolarındaki sesler daha güzel :D
Ben geceleri creative ep-630 kulaklıkla oynuyorum. Sesler mükemmler oluyor. Tabi onboard ses kartıyla ne kadar mükemmeldir orası tartışılır
Almak lazım bi ses kartı
Alıntıları Göster
Merhaba arkadaşlar Logitech Momo ile oynayabilen varmı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: beyazpiyon
Merhaba arkadaşlar Logitech Momo ile oynayabilen varmı acaba ?
Alıntıları Göster
Driftleri yaptım birsüre sonra alışılıyor.Arkadaşlar tuşlar bende joy button şeklinde yazıyor o yüzden anlamıyorum nitroyu hangi tuşla kullanıyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: FRED BAKER
quote:
Alıntıları Göster
oyunu çok beğendim, nfs hakettiği yere yaklaşmış epey..yalnız menü geçişlerinde bazen 7-8sn. lik kasıntılar olabiliyor..sesler biraz kaba durmuş oyunda, kendi motor sesimi duymakta zorlanabiliyorum, 1280*1024 full detay 8xAF ve 4xAA ile yağ gibi oynuyorum deyim yerindeyse :) fakat şu numpad'den yapılan kokpit içi görüntü değişimi ayarını direksiyonum üzerindeki FOV'a atmak istiyorum,atamıyorum değişmiyor zira sanırım biraz daha büyük bir direksiyon alacağım, bizim emektar spring'i kullandıktan sonra bu direksiyon çok küçük ve oyuncak geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: tvardar
Logitech Momo ile oyunu oynamak isteyenlere: logitech web sitesinden yeni sürücü indirmek için g27 direksiyonu seçin karşınıza 5.07 sürücüleri çıkacak. Oyunun içinden de Logitech Momo Racing Separated seçin. logitech driverlarından combined mode kapalı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: BLu-Ray
quote:
Orijinalden alıntı: burak08
quote:
Orijinalden alıntı: BLu-Ray
Arkadaslar barı su sorunnuma cevap verın
Oyun hep window mod'da acılıyor,oyunda window modu off yapamıyorum hep on olarak acık,delı olcam resmen.Oyunu tam erkana camadım hıc
Oyuna gir. Grafik ayarlarından windowed var onu off yap düzelir.
işte sorun orda,windowd on suan off yapamıyorum ılerlemıyor hep on olarak duruyo
Aynı Sorun bende de vardı. 1280x800 de off oluyor...
quote:
Driftleri yaptım birsüre sonra alışılıyor.Arkadaşlar tuşlar bende joy button şeklinde yazıyor o yüzden anlamıyorum nitroyu hangi tuşla kullanıyoruz?
Alıntıları Göster
Oyunu 2 gündür oynuyorum oyun eski oyunlardan çok daha iyi olmuş,Siyah ekran bendede oldu ama forumdaki yardım başlğı ile hallettim Asus EN8800GT ekran kartım ile bayağı akıcı oyun 4xaa ve 16xaf ile çok rahat 2gb ram core2duo e8400 işlemci.Sadece şu loading sorunu rahatsız etti beni:D
quote:
?
quote:
Orijinalden alıntı: Lethian
quote:
Orijinalden alıntı: tvardar
Logitech Momo ile oyunu oynamak isteyenlere: logitech web sitesinden yeni sürücü indirmek için g27 direksiyonu seçin karşınıza 5.07 sürücüleri çıkacak. Oyunun içinden de Logitech Momo Racing Separated seçin. logitech driverlarından combined mode kapalı olsun.
Alıntıları Göster
az takılsada sanki çözünürlüğü arttırınca dahada hızlandı oyun garipp ama süperr oyun.