Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın video da anlattıklarına göre yarış oyunlarında Mirror's Edge esintisi bizi bekliyor. sürüş dinamiklerinde pilotun maruz kaldığı kuvvetler yüzünden görüşünün değişmesi kameraya yansıtılacakmış. Misal, frene sert frene bastığınız zaman başınızın öne gitmesi, çok hızlı giderken görüş yeteneğinin azalması (ki biz bunu motion blur olarak zaten biliyoruz).kokpite oldukça özen göstereceklermiş, deri gerçek deri gibi, karbonfiber karbonfiber gibi gözükecek falan diyor. kokpit içinde 3dof mi yoksa 6dof mi olduğunu anlayamadım maalesef.

Ayrıca araç dinamiklerine özen göstereceklerinden bahsediyor. Porsche örneğinini verdi; motoru arkada olduğu ve arkadan itişli olduğu için bunu sürücüye hissettireceğinden falan bahsetti(ki burayı tam anlamadım, buna yakın bişeyler işte)

resimlerden görüldüğü gibi open world yarışlar yok, bunun yerine grid teki gibi yarış pistleri üzerine dayalı bir dünya mevcut.Bunlar dünya üzerindeki bazı ünlü pistler ve hayali pistler. Örneğin londra'da F1 pisti olmamasına rağmen oyunda bitane yapıvermişler (sırf bizim için)

farklı modda yarışlar olacakmış-bunlar için şu anda konuşmak erken diyor kendileri-

Araç modifiyeleri var; bodykitler, motor modifiyeleri vs.

Anlayabildiklerim bunlar umarım faydası olur. bu arada kokpit kamerasının böyle oynak olması beni hem heyecanlandırdı hemde biraz kaygılandırdı, bu sefer nfs den umutlanabiliriz sanırım. inş dediklerini yaparlar.

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiitt -- 5 Mart 2009; 17:11:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Undercover yüzünden millet ümidini kesmiş, GTR ekibinin hakkını yiyor.

+100000

iste size degisik NFS daha ne istiyorsunuz

kokpit dediniz Simulasyon dediniz hepsi var iste

Anlamak istemeyen anlamıyor, yapacak birşey yok. Kim ne derse desin NFS:Shift ile serinin kaderi değişecek. Yalnız olayın tek kötü yanı NFS adını duyanın kötülemesi ki bunda kötüleyen insan haklıdır bence. Son üç oyundan sonra insan ister istemez NFS adını duyunca birşey beklemiyor. İşin en iyi yanı ise oyunu yapan firma. O yüzden çok ümitliyim ki ekran görüntüleri de haksız olmadığımı söylüyor. Ayrıca son videodaki konuşmalar oyunun oldukça zengin ve detaylı olacağı yönündeydi ki bu en sevindirici kısmıydı bence.

• nfs serisinin en ilginç oyunu geliyor gibi. lisanslı pistler, gt araçlarının da bulunması vb. her ne kadar artık bu isme güvenim kalmasa da nasıl bişey olacağını merak ettim.
  • gtr2 den sonra adam gibi bir simülasyon çıkmadı.yapımcılardan dolayı artık bu sefer olsun diyorum.herkese mavi boncuk dağıtmak amacıyla sim süsü verilmiş arcade olmasın,sim gibi sim olsun

• oyunu BLACK BOX Y A P M I Y O R !?

Electronic Arts, Slightly Mad Studios tarafından PS3, Xbox 360, PSP ve PC geliştirilen yarış oyunu Need for Speed: Shift'in ilk ekran görüntülerini ve videosunu yayımladı. Seriyi Black Box'tan devrelan Slightly Mad Studios ekibi, GT Legends ve GTR 2 gibi simülasyon oyunlarını yapan insanların bir araya gelmesinden oluşan bir firma olmasıyla dikkat çekiyor.

Yüksek performanslı araçları bünyesinde barındıracak olan Need for Speed: Shift çok gerçekçi bir oynanış sunacak ve oyunda bulunan tüm arabaların kokpitleri de olacak, yani uzun bir süreden sonra bir Need for Speed oyununu kokpit kamerasından da oynayabileceğiz. Tüm bunların yanında gerçekçi bir hasar modellemesine de sahip olacak 2009 yılının Sonbahar aylarında piyasaya sürülecek olan Need for Speed: Shift, kim bilir belki en iyi Need for Speed oyunu olarak gösterilen Need for Speed: Porsche Unleashed'in tahtını sallayabilir.

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Mart 2009; 19:39:57 >

• Ohh bea en sonunda kokpit olayı ve yuksek performanslı otomabillr inşallah Ferraride olu ve gercek görünüm eyer böle giderse deil GRid butun Hepsini gcer
  • Tamam da UNDERCOVER kötü bir oyun değildikii
  • Oynanabilirlik TOCA Race Driver 3 e benzerse bu grafik kalitesiyle Race Driver Grid'i tahtından eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 6 Mart 2009; 8:03:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Boşa Ümitlenmeyin Bunlarda Hayal Kırıklığı Olacak..

+1
  • Bu oyun muhteşem gelecek benden söylemesi !

Özellikle simulasyon severleri baya bir tatmin edecek gibi gözüküyor
  • yeni ekran goruntuleri

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=60635

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Mart 2009; 19:43:08 >
  • http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-more-details/

burada oyun hakkında bir şeyler yazıyor ama ingilizcem anaokulu düzeyinde olduğu için çözemedim
  • yeni resimlere devam

http://scrawlfx.com/gallery/need-for-speed-shift/march-11-2009/

http://nfsplanet.com/nfsshift_screens.php?lang=eng&id=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Mart 2009; 22:35:36 >
  • Ulan Güner Allah iyiliğini versin körmüsün lan hepsi aynı resimlerin
  • bu nfs çok basit birşey yapsa hemen tahta oturur.oda:undergrounda 2 yi grafkleririni düzelterek(gerçek gibi ),ve şimdik modifiye seçeneklerini(carbondaki gibivs.) koyması o kadar

niye yapmıyor anlamadım

• Bir oyun bu kadar mı berbat edilir nfs serisi Most Wanted den sonra tamamen kendini kaybetti
  • sanırım ea nın aklı basına geldı !!!!
  • geçde olsa işin farkına vardı EA..
  • İyi bakalım direksyon hazır,sonbahar'a kadar bekleyecez...
  • bence güzel birşeyler çıkcak çünkü oyunu farklı bir stüdyo yapıyor gtr2 gibi harika bir similasyon oyunu yapan firma iyi bir oyun motoruyla harikalar yapabilir ben ümitliyim. birde prostreet i beğenmeyenleri anlamıyorum değişik bir oyundu pist türünde ....bence güzeldi.....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.