Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahtan beri kasıyorum sırf gecmek için ,zevk aldıgım yok ,saman gibi oyun.Tier 4 arabaları açtık sürülmüyor bile.tier 3 lere works yapiyorsun yolda durmuyor.Direksiyonu olan oynasın ,Grid deki drift zaevkinin 10da 1i yok bunda.

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

NFS serisi yavaş yavaş düzeliyor.

Bir sonraki oyunun grafiklerin daha da geliştirseler(dış kamera) tam olur.

Yavaş yavaş batıyodu sonradan toparladı dicektin herhalde

Oyun harbiden iyiymiş ya. 1 saat oynama fırsatım olmuştu. Tier 2 açıp biraz ilerlemiştim. Sonra arabayı satıp yeni arabalar alınca süper oldu. Audi R8 hele süper ötesi bi araba. Simulasyona yakaştırmak için virajlarda otomatik freni kapattım çok iyi oldu. Tier 3 ü açtım. Tier 3teki arabalar süper
    Vaktim olunca oyunu bitiricem. Süper oyun ya

bundan daha iyisi olabileceğini sanmıyorum

• Bana çok yavan geldi ya az önce oynadım,öylesine yarışıyorsunuz sadece,bi süre sonra sıkar gibime geliyor, halbuki ne umutluydum oynamadan önce Ayrıca gerizekalıca araba kayma sesini hiç beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 8 Ekim 2009; 22:36:09 >

• oyun muhtesem olmus

hiz hissi inanilmaz kokpit muhtesem otesi

Forza 3 ten daha zevk verdi bana

Orijinalden alıntı: thinkdfenes

Drift nası oynanıyo ulan delirecem puanlara yetişemiyorum ki

dostum driftler hakkaten sinir bozucu,arabayı dizginlemek bi mesele,manuel vites kullanmayı dene,birde infiniti veya şuan modelini hatırlayamicam ama bi bmw vardı,hani şu most wanted daki,o iki arabanın kontrolü diğerlerine göre baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 8 Ekim 2009; 22:57:44 >

• Need For Speed Shift NTSC XBOX360 RAMS
    arkadaşlar ntsc-u için bu release doğrumu acaba.Bunu indirip oynayan oldumu?

Orijinalden alıntı: at_anger

quote:

Orijinalden alıntı: thinkdfenes

Drift nası oynanıyo ulan delirecem puanlara yetişemiyorum ki

dostum driftler hakkaten sinir bozucu,arabayı dizginlemek bi mesele,manuel vites kullanmayı dene,birde infiniti veya şuan modelini hatırlayamicam ama bi bmw vardı,hani şu most wanted daki,o iki arabanın kontrolü diğerlerine göre baya iyi

bi deniyim bakalım yoksa çok moralim bozulacak en çok sevdiğim drift olayının bu kadar zorlaması oyunda can sıkıcı

• Az önce NTV reklamlarda Need For Speed Shift Xbox 360 da reklamı çıktı. Jump in yaptık.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• Drift için Bmw 135i coupe'u tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: rds

Az önce NTV reklamlarda Need For Speed Shift Xbox 360 da reklamı çıktı. Jump in yaptık.

İyiymiş shift'i geç de xbox 360 olması enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Ekim 2009; 1:56:09 >

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Az önce NTV reklamlarda Need For Speed Shift Xbox 360 da reklamı çıktı. Jump in yaptık.

İyiymiş shift'i geç de xbox 360 olması enteresan

Ben de denk geliyorum bu reklama. Need For Speed Shift reklamı olması tamam güzel de, ülkemizde resmi olarak satılmayan bir konsolun reklamıyla birlikte olması ekstradan ilginç. Yoksa Xbox'ı Ms Türkiye'de resmi satmaya başladı da benim mi haberim yok? Bir ara acaba yabancı bir kanal mı açtım acaba diye düşünmüştüm. Sonra turkcell reklamı başlayınca kendime geldim.

• Arkadaşlar oyunu aldım gerçekten beğendim güzel olmuş.Tek gıcık olduğum konu (kimisi beğenmiştir) hızınız artınca o buhulaşma falan olması.Ben kadranı görmek istiyorum yahu Acaba bu efekti kapatabiliyormuyuz ? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Xbox GT: TCAVCAV (Xbox X series)

Steam Id: Tcavcav (Dell Alienware m17 i9; Dell 7577 1060)
  • Evt kapanmıyor ama bence böyle güzel:)

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • bencede: )))
  • Drift 2 çok iyimiş.Drift i bitirdikten sonra heveske nfss i yükledim.sanki oyun zorlana zorlana oynanıyor.ne zevk verdi nede devam etme hissi.15-20 bölüm geçtim bir arkadaşın yorumu vardı üstte saman gibi aynen oyun saman gibi.Drift i hard da bitirmeyi deneyecem.30 saatlik süre yi geçmiş olsada drift çok ayrı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.