Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Saatle ilgili soru soranlara cevap vereyim. Xbox360'ın anakartında pil yok. Sorun da burada. Saati aklında tutamıyor. Eğer adaptörü takılı bırakırsanız o zaman saat kaybolmuyor. Bir kapasitör saati geçici olarak idare ediyor; ama pil gibi kalıcı bir çözüm yok.

Save'lerin kaybolmasına anlam veremedim. İsterseniz harddisk- yada memory format atın. baştan başlayın herşeye. Belki düzelir.

Cevap için teşekkürler çok açıklayıcı olmuş. aklıma takılıyordu.
  • arabaya upgrade yapmak işe yarıyormu yoksa hemen bi üst tier den araçmı alalım?
  • Tier 3'den araç alırsan tier 1 ya da 2 etabında yarışamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Eylül 2009; 3:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

Need For Speed Shift NTSC-U(J) ONLY READNFO-RAMS problem yaşayan varmı arkadaşlar? Bu sürümde? Ben bir türlü Race DAY giremedim. Test'ten sonra donuyo kalıyor.

Bendede aynı sorun oluyor arkadaşlar başka problem yaşayan yok mu ? Oynayabilen var mı yazar mısınız en azından ?
  • forza çıkınca herkes nfs yi bıraktı

Simasher
    bende öle bir sorun olmadı
  • Dış kameradan oynamadım ama kokpitten oyun inanılmaz zevkli. Ben sevdim Shift'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simasher

quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

Need For Speed Shift NTSC-U(J) ONLY READNFO-RAMS problem yaşayan varmı arkadaşlar? Bu sürümde? Ben bir türlü Race DAY giremedim. Test'ten sonra donuyo kalıyor.

Bendede aynı sorun oluyor arkadaşlar başka problem yaşayan yok mu ? Oynayabilen var mı yazar mısınız en azından ?

Ben 2. defa yazdırdım. İlk DVD-DL patladı. Bir türlü RACE DAY demiyordu. Yeni DVD-DL yazdırdım. Şuan sorunsuz oynuyorum...
  • Bende artık uygun bir zamanda verbatime yazdırıp denerim sağolun yardımlar için.
  • tier1 -2-3-te arabalar zayıf olduğu için arabalara hakimiyet zor oluyordu,
    tier4 ten sonra alınan araba ile bence hız ve kontrol arttığı için kısmen kolaylaşıyor.
    (bugatti veron almıştım)
    sizce en iyi araç hangisi
    tier5 ten sonra yeni araçlar ekleniyormu yada live dan indirilebiliyormu
    hiç deneyen oldumu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcifci34 -- 27 Eylül 2009; 20:22:46 >
  • yukardada bikaç arkadaş bahsetmiş 1.51 ile 1.6 firmware arasında çok büyük bir fark varmı acaba bende 1.51 varda ha bugün ha yarın 1.60 için götürüyüm die erteleyip duruyorum.çok önemli ise hemen götürüyüm bilmediğimden soruyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcifci34

tier1 -2-3-te arabalar zayıf olduğu için arabalara hakimiyet zor oluyordu,
    tier4 ten sonra alınan araba ile bence hız ve kontrol arttığı için kısmen kolaylaşıyor.
    (bugatti veron almıştım)
    sizce en iyi araç hangisi
    tier5 ten sonra yeni araçlar ekleniyormu yada live dan indirilebiliyormu
    hiç deneyen oldumu,

Hocam bende tam aksine Tier 1-2-3'te bulduğum rahatlığı Tier 4'te bulamıyorum. Tier 4'deki araçları yolda tutmakta daha çok zorlanıyorum. (Tier 1-2-3'deki araçları yolda tutmak daha kolay bana göre).
  • nfs world tourdan sonraki kademeye geçemiyorum,
    world tour u bitirdim puanlarıda aldım,
    toplamda 320* (yıldız) `da aldım, bir üst kademe için ne gerekiyor acaba
  • arkadaslar ben gran turismo faniyim, ve gran turismo 5 i bekliyorum, dun aksam ps3 e nfs shift demo indirdim, demoda 2 pist ve 4 oynana bilir arac var, pagani zonda F kapali oyunda, ve 10 yildiz alinca unlocked diye yazmis menude, pistlerde lap time rekoru bile kirmama ragmen hic yildiz alamadim, veya aldim ama haberim yok, zonda yi nasil acarim bana bi yardim eder misiniz?
  • kokpit oynadın mı eyvallah ama dışarı aldın mı oyunu o ne bir fiziktir. her viraja grişte araba drift moduna mı girer hele o drift yarışları tam kazık olmuş drift yapmak imkansız nerdeyse
  • Arkadaşlar Ntsc-U çıktımı Varmı bilgisi olan
  • NFS serisi yavaş yavaş düzeliyor.

Bir sonraki oyunun grafiklerin daha da geliştirseler(dış kamera) tam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

NFS serisi yavaş yavaş düzeliyor.

Bir sonraki oyunun grafiklerin daha da geliştirseler(dış kamera) tam olur.

Yavaş yavaş batıyodu sonradan toparladı dicektin herhalde

Oyun harbiden iyiymiş ya. 1 saat oynama fırsatım olmuştu. Tier 2 açıp biraz ilerlemiştim. Sonra arabayı satıp yeni arabalar alınca süper oldu. Audi R8 hele süper ötesi bi araba. Simulasyona yakaştırmak için virajlarda otomatik freni kapattım çok iyi oldu. Tier 3 ü açtım. Tier 3teki arabalar süper
    Vaktim olunca oyunu bitiricem. Süper oyun ya

• komik bi sorum olucak. wireles racing wheel ile oynarken araba neden kalkmıyo ? ilerlemiyo bi türlü namussuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the c0smic

komik bi sorum olucak. wireles racing wheel ile oynarken araba neden kalkmıyo ? ilerlemiyo bi türlü namussuz

Nasıl ya?

Pedalları direksiyona bağlamayı unutmamışsındır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orijinalden alıntı: the c0smic

komik bi sorum olucak. wireles racing wheel ile oynarken araba neden kalkmıyo ? ilerlemiyo bi türlü namussuz

Nasıl ya?

Pedalları direksiyona bağlamayı unutmamışsındır umarım

la yok gaza köklüyo :D el frenini mi ne aktif etmişim . ayarları güncelledim düzeldi tier 3 teyim vıııınnnnnnnnnn vınnnnnnnnnnnnn

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.