Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brutal160

Oyun bu sefer olmuş Need For Speed artık geri döndü diyebiliriz bence. Sürüş dinamikleri falan gayet mükemmel olmuş. İlk önce sizi denemek için bir deneme sürüşü ile başlıyor kariyer modu sürüş dinamiklerini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz mesela ben Pro olarak kullanıyorum tüm kontroller bana ait olan mod. Otomatik kontrol olan sürüş şekilleride var mesela viraja geldiğiniz zamanlarda araç kendiliğinden hız kesmeye başlıyor. Görüntülerde gerçekten harika ama bence Dirt 2 grafik olarak daha başarılı. Bir ufak not daha Dirt 2 ile NFS'i bir arada oynamak sürüş yeteneğinizi biraz zorluyor çünkü diğer oyunda kontroller daha gevşekken diğerinde daha sıkı oluyor vs.. ben ilk önce Dirt 2'yi bitirip sonra NFS'e geçmekten yanayım ikisi bir arada götürmek kafa karıştırıcı oluyor benim için.

Evet hocam bende öyle yapıcam. Shift'i çok merak ediyorum fakat; önce Dirt 2'yi bitirip daha sonra başlıyacağım Shift'e.

Bu arada SS'ler için teşekkürler; kendimi bir an için Forza konusunda hissettim

• online girdim masterati deneyimini yaşadım ve yok böyle birşey araç durduğu yerde başlamadan önce gaza bastığında kokpit sallanıyor bi kalkış direk 200 e vuruyor :D

faruk evet bende kariyere biraz ara verdim mustang var şuan araba çok hantal diyordum ama hepsi öyleymiş dönmek için baya bi yavaşlamak lazım
  • @WitchKing-o5

çok teşekkürler sonunda senden bir ilk izlenim yazısı geldi

Yalnız Undercover dan kesinlikle farklı duruyor arabalar,tabiki oynamadan yorum yapmamk lazım ama yine de Undercoverdaki arabalr nerde bunlar nerde..artık poligon mudru aa midir bilmiyorum ama bu oyun çak farklı duruyor,sanki NFS değil de ne bileyim FORZA 3 Prologue çıkmış gibi hissediyorum

Forza 3un nasıl olacağını hayal edemiyorum bile,ama o çıkana kadar shift şart oldu

• Bir ayar varda ben mi bulamadım anlamadım ki, assistlerin hepsini on yaptım off yaptım tam istediğim gibi olmuyor. 3-4 arabada olsa anlarım ama nerdeyse bütün arabalarda böyle, GTR ve GTR2'de bile böyle değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Bir ayar varda ben mi bulamadım anlamadım ki, assistlerin hepsini on yaptım off yaptım tam istediğim gibi olmuyor. 3-4 arabada olsa anlarım ama nerdeyse bütün arabalarda böyle, GTR ve GTR2'de bile böyle değildi

Hacı nasıl bişey bu ya valla bende meraklandım şimdi,bide direksiyonla oynıyacam,onda araç toparlamak analoglardan daha zor,içime dert oldu valla
  • quote:

Bir ayar varda ben mi bulamadım anlamadım ki, assistlerin hepsini on yaptım off yaptım tam istediğim gibi olmuyor. 3-4 arabada olsa anlarım ama nerdeyse bütün arabalarda böyle, GTR ve GTR2'de bile böyle değildi

bide car battle da en çok sinir oluyon o dönebiliyor sen dönemiyorsun ne kadar yavaşlasanda döndüğündede çok hız kaybediyorsun aşırı derecede aracın arkada hop drift şeklini alıyor kayıyor
  • @Magnesium, aynen dediklerine katılıyorum. CPU virajı düzgün şekilde alıyor, virajı alırken ben yavaşlıyorum gaza basıyorum araba direk arkayı atıyor. Dediğin gibi drift moduna geçiyor

@JOSEPH, hacım aynen böyle yazdığımız gibi virajlarda arabayı döndürmek gerçekten zorluyor. PGR4'ü oynadın, ondaki gibi bekleme böyle virajı istediğin şekilde alamıyorsun kafayı yedirtiyor
  • quote:

CPU virajı düzgün şekilde alıyor, virajı alırken ben yavaşlıyorum gaza basıyorum araba direk arkayı atıyor. Dediğin gibi drift moduna geçiyor

Dediğin gibi bunu her arabada yapıyorsa cidden bi sorun var demektir,aslında bunu ben videolarda gözlemledim ama iyiye yorumladıydım daha fazla simulasyona yaklaşmış diye.Ama her araçta yapması saçma,Sim olayını yanlış anlamışlar o zaman....
  • Kontroller konusunda değilde virajlar konusunda bende şikayetçiyim.Birde artık arabayı satarken değerinde gidiyor önceki NFS lerde modifiyeli haliyle bile ilk aldığınız fiyata yakın satılıyordu,VW Scirocco 165.000 e gitti BMW aldım o paraya.Nitro olayıda çok gerçekci olmuş öyle bitip bitip dolmuyor ve arabayı uçağa çevirmiyor.Örneğin kalkışta kullandınız bir miktar atıyor kendini önce ama herkesi geçip gidecek hale getirmiyor iyi ayarlamışlar onu.Sonra ne hikmetse bazı yarışlarda kokpitten daha rahat kullandım arabayı dış kameradan oynadığımda arkasını toplayamıyorum arabanın.Oyun çok güzel ve bir o kadarda kendine has oynadıkca birşeyler daha kapıyor insan.Tam alışana kadar biraz zorlayacak haliyle.
  • ben çoğu oyunu abgx tarafından verified edilmeden oynamıyorum ama acayip aklımı çeldi ss'ler
    çekeyimmi oyunu bir zararı olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

CPU virajı düzgün şekilde alıyor, virajı alırken ben yavaşlıyorum gaza basıyorum araba direk arkayı atıyor. Dediğin gibi drift moduna geçiyor

Dediğin gibi bunu her arabada yapıyorsa cidden bi sorun var demektir,aslında bunu ben videolarda gözlemledim ama iyiye yorumladıydım daha fazla simulasyona yaklaşmış diye.Ama her araçta yapması saçma,Sim olayını yanlış anlamışlar o zaman....

Direksiyonda belki daha değişik olur, oynadıktan sonra yorumunu bekliyorum bu konu hakkında.

• Undercover ile shift arasındaki poligon farkı aynı diyen arkadaş...Bir kere shiftdeki kokpitdeki poligon sayısı bile undercoverdakinden daha fazla.Hatta işin gerçeği nfs undercoverda kokpit yok...Nasıl aynı poligon sayısında oluyor...
    Bu arada oyun güzel olmuş.Ama abrtılacak kadarda süper değil..Birazcık kontrol sorunu var.Direksiyon ile daha güzel olabilir.Denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinoxy

Undercover ile shift arasındaki poligon farkı aynı diyen arkadaş...Bir kere shiftdeki kokpitdeki poligon sayısı bile undercoverdakinden daha fazla.Hatta işin gerçeği nfs undercoverda kokpit yok...Nasıl aynı poligon sayısında oluyor...
    Bu arada oyun güzel olmuş.Ama abrtılacak kadarda süper değil..Birazcık kontrol sorunu var.Direksiyon ile daha güzel olabilir.Denemek lazım.

Hala ordamıyız?
  • Ben yeni gördüm o mesajları.Yapılan yanlış bir yorumu düzeltmek istedim sadece.Başka bir niyetimizde yok...
  • Abgx verified vs deniliyor şimdi bu olmadan oyunu oynarsak ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz.Net kablosunu çekip single oynarsak bir sorun yaratırmı?
  • quote:

Ben yeni gördüm o mesajları.Yapılan yanlış bir yorumu düzeltmek istedim sadece.Başka bir niyetimizde yok...

Devamınıda okusaydın konuyu kapatmıştım zaten,ilk kez oynadıktan sonraki yorumumda demiştim poligon olayını sonradan tüm arabaları inceleme şansım oldu bende kabul ettim modellemelerin daha iyi olduğunu.
  • Dirt2 yi bitireyimde buna başlıyım güzele benziyor nfs ilk defa Forza3 gelene kadar idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WitchKing-o5

quote:

Ben yeni gördüm o mesajları.Yapılan yanlış bir yorumu düzeltmek istedim sadece.Başka bir niyetimizde yok...

Devamınıda okusaydın konuyu kapatmıştım zaten,ilk kez oynadıktan sonraki yorumumda demiştim poligon olayını sonradan tüm arabaları inceleme şansım oldu bende kabul ettim modellemelerin daha iyi olduğunu.

O zaman yanlış anlamışım mesajınızı görmedim.Özür dielrim rahatsızlık için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Abgx verified vs deniliyor şimdi bu olmadan oyunu oynarsak ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz.Net kablosunu çekip single oynarsak bir sorun yaratırmı?

bende merak ediyorum bunu
    verified olması tam olarak ne demek? sadece online oyundamı sorun oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 12 Eylül 2009; 20:07:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Direksiyonda belki daha değişik olur, oynadıktan sonra yorumunu bekliyorum bu konu hakkında.

Bunlar sim yapalım derken işin cılkını mı çıkardılar yoksa :(

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.