Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah çektiğm fotolar kötüydü, içimde kalmasın yenilerini koyuyorum. Bir nevi telafi, güzel R8'im benim

• Kokpit Forza 3 kadar değil sanırım ,ama çok güzel görünüyör
  • arkadaslar bır sorum var bu gun öglen basladım iftara kadar oyunu oynadım doya doya audi a3 ü aldım bi kac yarıs gectım neyse az önce dedım bır daha acayım bı baktım oyun en basta basladı yıne bmw yı verdı test yarısları nı basta yapmamı ıstedı arkadaslar nedır anlıyamadım save sıstemınde bır sorunmu var bıdahamı okadar yarıs gecıcem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: egk11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Abgx verified vs deniliyor şimdi bu olmadan oyunu oynarsak ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz.Net kablosunu çekip single oynarsak bir sorun yaratırmı?

bende merak ediyorum bunu
    verified olması tam olarak ne demek? sadece online oyundamı sorun oluyor?

Evet arkadaslar kac gündür kafamda benim de bu soru var...Verified ne demek,ayrıca bir oyunun verified olup olmadığı nasıl anlıyacağız...Simdi oynarız live'den felan ban yemeyelim...Gerci ben USA account oldugum icin Amerika cıkıs tarihinden 4-5 gün sonra live'e dadanırım...

http://www.abgx360.net/verified.php
    buradan öğrenebilirsiniz hangi oyunlar verify edilmiş

cahilliğimi mazur görün, verify edilmiş tam olarak ne anlama geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: american_camaro

quote:

quote:

quote:

quote:

Abgx verified vs deniliyor şimdi bu olmadan oyunu oynarsak ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz.Net kablosunu çekip single oynarsak bir sorun yaratırmı?

Evet arkadaslar kac gündür kafamda benim de bu soru var...Verified ne demek,ayrıca bir oyunun verified olup olmadığı nasıl anlıyacağız...Simdi oynarız live'den felan ban yemeyelim...Gerci ben USA account oldugum icin Amerika cıkıs tarihinden 4-5 gün sonra live'e dadanırım...

cahilliğimi mazur görün, verify edilmiş tam olarak ne anlama geliyor ?

abgx ekibinin oyunu orjinal olarak satın alıp netteki isosuyla aynı olduğunu onaylamasına deniliyormuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cahilliğimi benim de mazur göründe XEX CRC ve Media ID'nin altlarında bazı numaralar var bunlar ne işe yarıyor yani ne yapacağız bunları...Ve Verify olması sadece live'de ban yemememize mi yarıyor...

• istisna olabilir o...
    varmı bu konu hakkında tecrubesi olan başka arkadaşlar... ?
  • demo yalan oldu sanırsam?
  • Çok ilginç oyun HDD'de sadece 3.8GB yer kaplıyor..

Bu arada ilk yaptığım olumlu yorumlardan sonra şimdi oyundan soğudum diyebilirim,yav kardeşim mis gibi oyun yapmışsınız grafikse grafik,sesse ses,hız hissiyse hız hissi tamam ama ne diye kaya kaya sürmek zorundayım ben bu arabayı modifiye çok zevkli olmuş ama yaptıkça oyun gıcıklaştı araba her virajda dört tekerden kayarak dönermi ya?Sürekli kayıyoruz virajda fren yapıyorsun işlemiyor yol dışına çıkıyorsun yapay zeka ise tıkır tıkır sürüyor.Kokpitten sürmek çok eğlenceli ama dıştan sürerken sürekli sallanıyor kamera.Bir sinir kapattım oyunu Dirt 2 ile devam edeceğim bir süre.Hani sim olmuş ondan dolayı böyle desem sim gibide değil ayarlar basit haldeyken bile her virajda sıkıntı çıkıyor.

Kimse bu mesajımı alıntı yapıpta vay efendim sen Shift' nasıl laf edersin demesin kişisel görüşümdür.
  • Haklısın virajlarda biraz sorun var diyebilirim.Olsun oynamaya devam sonuçta orjinal almıyoruz laf sokamam.
  • Oyun güzel olmuş,ama sadece o kadar

Az önce oynama fırsatı buldum ,yaklaşık bir saat kadar oyadım,ve gördüğüm şey tam da beklediğim şeydi diyemiyecem.

Grafiklerden daha fazlasını bekliyordum belki ondan biraz soğudum oyundan,mesela Forza 3 kalitesinde kesinlikle değil,kokpitler bugüne kadar gördüğüm en iyisi,hatta Forza 3 çıkınca karşılaştıraz inşallah bu kadar iyi kokpit yapabilmişlerdir.ama araba modellemeleri pek yeterli değil,ilk bakışta çok güzel görünen kaplamalar yakınlaştıkca aslında AA dan eksik ve düşük poligonlu oldukları çok belli oluyor,Farlardaki detaylar zaman zaman yetersiz kalıyor,bu durum tabik arabdan arabaya değişiyor ama genel olarak çok kaliteli ve yüksek poligonlu arabalar olduğunu söyleyemem,arabalar üzerindeki uygulanan çizimler çok detaysız,biraz yaklaşınca kare-kare olduklarını görebiliyorsunuz.hiç olmasalar daha iyi olurdu diye düşünüyörüm.

Oynanış çok garip,kontroller çok garip,arabaların arkası bir acayıp,sürekli arkalları kayıyor sanki Rally oynuyorsunuz,oyun DİRT 2 den daha bir RALLY olmuş!

kontrolleri geçtim zamanla biraz alışıyorsunuz ama insan arada kendi kendine sormadan da duramıyor,ya benim bu oynadığım oyun sim mi arcade mıdiye ve gerçekten bir cevap bulmak çok zor,fakat daha çok simulasyon yapmaya çalıştıkları aşikar.
    dikkatımı çeken başka bir nokta ise oyunun tamamen bir Forza taklidi olduğu,pistler,renkler,yoldaki ok küçük ok şeklinde olan assistler bile Forza dan alınmış,hemde bu sonuncusu resmen Forzadan kopyala yapıştır gibi ,aynısını yapmışlar.

oyun yinede oynanır Forza çıkana kadar ama sanmıyorum ki x360 sahipleri özellikle orjinal oynayanlar bu oyunu Forzaya tercih etsinler,bir ara EA den oyunun FORZA dan daha iyi olduğunu söyleyen birileri çıkmıştı,buna sadece gülmek lazım!

ama oyun yinede güzel,Forzanın gölgesinde kalmasa patlama bile yapabilirdi ama Forza 3 çıkınca unutulup gidecektir,kötü zamanlama

• arkadaşlar oyunu daha oynama fırsatı bulamadım ama söylenenlerden anladıgım kadarı ile sim arcade arası bişi olmuş ve bu yüzden kontroller cok farklı geliyor bence bu normal ve birde bu oyunla forza yada gt yu kıyaslamamak lazım farklı kulvarların oyunu.birde galiba herkes bu oyunu direksiyondan oynar denip anladıgım kadarı ile araçların dışından cok kokpite abanmışlar ve zaten kokpittende oynattırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WitchKing-o5

Çok ilginç oyun HDD'de sadece 3.8GB yer kaplıyor..

Bu arada ilk yaptığım olumlu yorumlardan sonra şimdi oyundan soğudum diyebilirim,yav kardeşim mis gibi oyun yapmışsınız grafikse grafik,sesse ses,hız hissiyse hız hissi tamam ama ne diye kaya kaya sürmek zorundayım ben bu arabayı modifiye çok zevkli olmuş ama yaptıkça oyun gıcıklaştı araba her virajda dört tekerden kayarak dönermi ya?Sürekli kayıyoruz virajda fren yapıyorsun işlemiyor yol dışına çıkıyorsun yapay zeka ise tıkır tıkır sürüyor.Kokpitten sürmek çok eğlenceli ama dıştan sürerken sürekli sallanıyor kamera.Bir sinir kapattım oyunu Dirt 2 ile devam edeceğim bir süre.Hani sim olmuş ondan dolayı böyle desem sim gibide değil ayarlar basit haldeyken bile her virajda sıkıntı çıkıyor.

Kimse bu mesajımı alıntı yapıpta vay efendim sen Shift' nasıl laf edersin demesin kişisel görüşümdür.

Vay efendım sen nasıl SHİFTE LAF EDERSİN :@

--

Şaka bir yana dediğim gibi dirt2den aldıgım zevkı alamadım.Ama grafiksel olarak süper.. Keşke kullanılabilirlik DİRT 2 deki gibi olsa mükkemmel olurdu oyun

@Cry of Cyrus

Zamanlama okadar kötü ki anlatamam size.. 3 tane Yarış oyunu aynı ayda cıkarmı.. Cok zor zok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 13 Eylül 2009; 3:55:45 >

• Kokpit deki grafik kalitesi çok çok daha iyi,bunu ben ilk kez bir oyunda görüyörüm,ve de şöyle birşey var ki genede kokpitten oynamak çok daha kolay,diğer kamera açılarında arabayı kontrol etmek zor çünkü çok kayıyor,bunu da ben ilk kez görüyörüm!

çok garip bir oyun olmuş çook..

@W7K2D

Aslında oyunları erken ediniyoruz ve sıkıntı da biraz burdan kaynaklanıyor,ama zaten resmi çıkış tarihlerine bakınca da bu 3 tane yarışı oyunu hemen hemen aynı zamanda çıkıyorlar ,böyle bir hata nasıl yaparlar büyük oyun firmalı anlamış değil,veya bas baya bir birine meydan okumak istemişler .
  • Arkadaşlar oyunun boyutu ne kadar. Pc için 7.94gb lık buldum 550 kişi indiriyo şu an eğer fake ise koyan kişi 550 kişiden feci küfür yicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 13 Eylül 2009; 4:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

Kokpit deki grafik kalitesi çok çok daha iyi,bunu ben ilk kez bir oyunda görüyörüm,ve de şöyle birşey var ki genede kokpitten oynamak çok daha kolay,diğer kamera açılarında arabayı kontrol etmek zor çünkü çok kayıyor,bunu da ben ilk kez görüyörüm!

çok garip bir oyun olmuş çook..

@W7K2D

Aslında oyunları erken ediniyoruz ve sıkıntı da biraz burdan kaynaklanıyor,ama zaten resmi çıkış tarihlerine bakınca da bu 3 tane yarışı oyunu hemen hemen aynı zamanda çıkıyorlar ,böyle bir hata nasıl yaparlar büyük oyun firmalı anlamış değil,veya bas baya bir birine meydan okumak istemişler .

Şuan önde giden bana göre Codemaster , bakalım Forzanın yapımcıları bu 2 oyununda görüntüleri olsun - oynanabilirlikleri olsun gördüler belki bütün bu yorumlara göre ek birşey yapabilirler oyun içeriğinde.. Daha şanslıyız aslında , Rekabet güzel şey ama 3 firmanın aynı anda girmesi olaya bizler için kafa karıstırıcı bir hâl alıyor. Hangisini oynayım hangisinde bitireyim vs vs. Hayırlısıyla bugünleride atlatıcaz

@Kraven

7 küsür birşeydi hatırladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 13 Eylül 2009; 4:16:16 >

• Yav olumsuz yorum yapmayın daha oynamadık soğutmayın bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

Kokpit deki grafik kalitesi çok çok daha iyi,bunu ben ilk kez bir oyunda görüyörüm,ve de şöyle birşey var ki genede kokpitten oynamak çok daha kolay,diğer kamera açılarında arabayı kontrol etmek zor çünkü çok kayıyor,bunu da ben ilk kez görüyorum!

Tam olarak bende bunlardan rahatsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Yav olumsuz yorum yapmayın daha oynamadık soğutmayın bizi

Hocam renkler ve zevkler gercekden tartısılmaz.Sırf 5 vites diye araba yarısını beğenmeyen gördüm :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cahilliğimi benim de mazur göründe XEX CRC ve Media ID'nin altlarında bazı numaralar var bunlar ne işe yarıyor yani ne yapacağız bunları...Ve Verify olması sadece live'de ban yemememize mi yarıyor...

Arkadaslar bilen biri su duruma bir el atsan...Ben dahil bir iki arkadas şu verify olayını anlamıyoruz...Nedir bu,ne işe yarar,verify olmadıysa ne gibi zararlar doğuruyor...Ayrıca biz kendimizde bu verify denilen seyi yapabiliyormuyuz....Bir acıklık getirirsek iyi olacak bence...Belki yeri burası değildir ama konu acılmışken öğrensek iyi olacak...Simdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.