arkadaşlar oyunda yarış içinde bazı görevler yapılmasını istiyor mesela spin out 4 oppenent yazıyor galiba 4 rakibi yoldan çıkar diyor 5,6,7 kez rakip atıyorum yoldan ama gene olmuyor görev bunu nasıl yaparım you tubeye baktım ama bişi anlamadım adamlar rakiplere çarpa çarpa gitmiş bende .çarpa çarpa gidiyorum ama olmuyor
birde yarış başında nasıl hızlı kalkış yaparım perfect launch
ve plantium trophy almak için online yarışmak gerekiyormu
sadece perfect launch'u biliyorum:
Eğer direksiyon seti varsa daha kolay oluyor: Yarışın geri sayımı başladığında N yazısını yeşilde tutacak şekilde bas gaza. Yani devrin çok düşük veya yüksek değil, tam kalkış devrinde olsun.
Ama sadece "hızlı kalkmak" istiyorsan (perfect launch olmadan) o zaman da yüksek devirde başladıysan araba hareket eder etmez kısacık bir şekilde frene bas, sonra gaza basmaya devam et. (gerçekte de böyle oluyor) :D
Spin Out konusunda emin değilim ama isim itibariyle "rakibin spin atmasını sağlamak" gibi duruyor. Yani sadece çarpmak veya yol dışına itmek değil, spin atmasına sebep olmak gibi...
Pilatinum tırofi de onlayna gerek yok galbaa. SPin out demek rakibi döndüreceksin kompile. Yolun dışına çıkması önemli değil 360 derece dönsün yeter. Ama 4 farklı rakibi döndüreceksin.. O olayı ben de yapamamıştım sinir ettiydi beni.
Spin Opponents -------------- These Stars are probably the hardest to obtain. You will have to spin 4 opponents. To get credit, you will have to see ‘Spin Opponent’ appear under the half of the bar that keeps track of Aggression points during the race. If ‘Tap Out Opponent’ appears, it will not count towards the 4 that you need to spin.
Slides ------ This Star will require that you perform a certain amount of Corner Slides. Depending on the track, it is possible to get this Star within the first lap
Corner Slide ------------ Like the Drift Time Stars, they are easily done around the widest turn. To get these, you need to slide for 3 seconds. There is no set score for Corner Slide that determines whether you get this Star, rather you need to slide for 3 seconds. You may need to utilize the Handbrake to get these
Lead Whole Lap -------------- These Stars are sort of easy to get. These are not awarded Finish Line to Finish Line, rather from point to point (unless you happen to take the lead at the line). From the time you take the lead, you must get back to that point without losing the lead. Once you do, you will awarded this Star
perfectt launchu yaptım kollada oluyor tam n renk değiştirdiği yarda tutmak gerkiyormuş
bu spin outu yapıyorum yapıyorum bir türlü olmuyor arabaları çıkarıyorum yoldan çarpıyorum ittiriyorum olmuyor. bende bıraktım spin outları yapmayı oyun bitmesinde spin out yıldızların olmaması birşeyleri etkilerse uğraşırım sonra gıcık oldum oyuna,ne bu ya adam gibi çarpmadan yoldan çıkarmadan gitsek olmuyormu oyuna burnouttan biran gt den biraz katmışlar madem yarışıyorum rakiplari yoldan çıkarmakta ne. olmadık görevler olmadık badgetler var,yarış çizgisi dersen hiç bana doğru gibi gelmiyor çizgiyi kullanıyorum puan veriyor fakat zaman kötü oluyor çizgiyi kullanmıyorum zaman çok fark ediyor ama puan alamıyorum
birde bu spin out yapmak için nasıl bir araç kullanmak lazım bazen en ufak aracı yoldan atamıyorum benim araç yoldan çıkıyor spin out yapacağım araç hızlımı yavaşmı nasıl ayarlarda bir araç olmalı fark edermi
tepede hangi hareketleri yaptığın yazıyor.spin out u ne yaptığında çıktığına bak.mantığı kavra.yapması o kadar kolay değil.
evet spinout çok zorluyor , bide çıkarabilsek her seferinde küçükük arabayı ittiriyorum yarinden oynamıyor aynı istikamatini koruyo benim araç uçuyor bmw m3 be porshe caymanla denedim daha 4 spin out yapamadım