Şimdi Ara

Need For Speed - Shift

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Need for Speed: Shift
    This title focuses on simulation racing and shall become more serious:

Shift focuses on simulation racing - not just the realistic movement of cars, but also driver behaviour. This, EA marketing boss Keith Munro told Eurogamer, is what will set the game apart. Also, less baggy jeans and hip-hop.

"The urban underground was a manifestation of style in some past Need for Speed games for sure, but Shift focuses less on these style cues and more on mirroring the driver experience, that athleticism of being in a wickedly-intense race, and what it really feels like to be behind the wheel," Munro told us.

A flashy 3D HUD that mimics driver head movement, inertia and G-force will help achieve this. There's a cockpit view that lets players freely look around using the right thumbstick, too.

Munro reckons serious car enthusiasts will "love" Shift, and that mainstream racers will also get on board. He's quite excited.

"Need for Speed Shift is amazing and I think it will blow people away," said Munro. "The tech behind that game, the details that only a team with such racing pedigree could accomplish, and the ability to make you feel the intensity of a race is unprecedented. I can't wait for our fans to begin experiencing it!"

And, he added: "Regarding any new Need for Speed girls I can't comment, but I'll definitely mark down one enthusiastic vote for Josie Maran." Steady on.

NFS Shift is being developed by the Slightly Mad Studios which are responsible for GT Legends and GTR 2. They are supportet by EA Black Box producer Michael Mann and EA Games Europe bigwig Patrick Soderlund.

• Forza Motorspor tarzında olacak galiba
  • Kokpit var.

EA arcade inden ne gördük ki simulasyonundan gülelim.

duanla mı yaşadık bedduanla ölelim EA
    20 yıl önce açıldı
    Need for Speed Carbon Hileleri....
    18 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok iğrenç birşeye benziyor. herzamanki gibi..
    vocational · viewpoint · vanishing · various · valentine · valediction · virtue · victory · vindication · vector · vicissitude · vigil · visitor · vengeancy · vertical · victim · vortex . vallery · vermin · values
  • wıyy güzele benziyor loo

most wanted gibi oynanışı bu görüntüyle yapsınlar başka bişey istemiyorum valla bütün sene bunu oynarım

online dahil tabi
    GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD & 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US
  • Bu ss lerin hepsi yalan nfs ye ait. Artık yüzsüzlüğe verdi bu adamlar işi

bana pm gitmiyor lütfen mail atın : uckalkan@mynet.com
  • Bu grafikte gelirse EA e olan güvenim sarsılır. onları hep üçkağıtçı olarak tanımıştım. ayıp ederler

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Bu grafikte gelirse EA e olan güvenim sarsılır. onları hep üçkağıtçı olarak tanımıştım. ayıp ederler

Orjinalden alıntı: evo_4

Need for Speed Shift+Delete yapıp tamamen silmek lazım bu seriyi yer yüzünden

Of yardın beni ya

Bende aynı görüşteyim Umarım son oyun olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

nfs çok yıllar önce bitti hala okey dönüyo bas artık şu okeyii de bitsin bu oyun..

yani sonucta çok kaliteli bir simülasyon oyunu çıkma olasılığı var
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.