Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
119.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • On the dream team ( hard ) haritada görünmüyor şehri gezerken buldum fakat play the story to unlock bende kapalı giremiyorum yarışa sebep ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun arabasi bolumunu porshe ile gecemiom baska arabada yok illaki 2-3 yere caroiom 70 kusur checkpoint cok

• quote:

Orijinalden alıntı: boommmm

On the dream team ( hard ) haritada görünmüyor şehri gezerken buldum fakat play the story to unlock bende kapalı giremiyorum yarışa sebep ne olabilir ?

Telefondan mesajlarina bak, bir gorevi yapmadigin icin o yaris kapali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Onun arabasi bolumunu porshe ile gecemiom baska arabada yok illaki 2-3 yere caroiom 70 kusur checkpoint cok

Yarisin orijinal (Ingilizce) adini yazarsan yardimci olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

On the dream team ( hard ) haritada görünmüyor şehri gezerken buldum fakat play the story to unlock bende kapalı giremiyorum yarışa sebep ne olabilir ?

Telefondan mesajlarina bak, bir gorevi yapmadigin icin o yaris kapali.

Aynen kardeşim mesajlarda bir cevap eksikliği vardı fakat cevap veya karşılık veremiyordum nasıl oldu bende anlamadım ama o vatandaşın telefonuna cevap verebildim :) sonra 2.3 yarış verdi bana içinde polislerle kovalamacada vardı onları geçtim bitirdim yani öyle çıktım oyundan eve gitmek için sabırsızlanıyorum :)

• Tekrar merhabalar

Prestij moddayim ama drift yarışlarında problem var nedense bütün ayarlarla oynadım ben 50.000 den giderken adamlar 200.000 e ulaşıyor bu nasıl iştir mercedes amg . Subaru . Lamborghini . Gtr . Gibi 900 hp 1150 hp arası araçlar denedim ama en yüksek aldığım rakam 180.000 ve ben bu rakamdayken adamlar 300.000 den bitiriyor yarısı hangi araç ile hangi ayarları kullanmalıyım sizce . Ve diger konu zamana karşı olan yarışlar ne ettim se en hatasız sürüşte bile 2 sn geride kalıyorum bitiş çizgisine 0.400 arası en iyi tırmanan araba hangisidir sizce ?

• quote:

Tekrar merhabalar

Prestij moddayim ama drift yarışlarında problem var nedense bütün ayarlarla oynadım ben 50.000 den giderken adamlar 200.000 e ulaşıyor bu nasıl iştir mercedes amg . Subaru . Lamborghini . Gtr . Gibi 900 hp 1150 hp arası araçlar denedim ama en yüksek aldığım rakam 180.000 ve ben bu rakamdayken adamlar 300.000 den bitiriyor yarısı hangi araç ile hangi ayarları kullanmalıyım sizce . Ve diger konu zamana karşı olan yarışlar ne ettim se en hatasız sürüşte bile 2 sn geride kalıyorum bitiş çizgisine 0.400 arası en iyi tırmanan araba hangisidir sizce ?

Tum prestij yarislarindan altin madalya aldim. Yaklasik 80 saat surdu. Drift yarislarinda Lamborghini Huracan kullanman lazim. Vitesi manuel olarak ayarlayip yaris boyunca 3. viteste kalarak surmen gerekiyor. Diger yarislar da ise Porsche 911 Carrera RSR 2.8 (1973) kullanman gerekiyor. Bu araclarin ayarlarini onceki sayfalardaki mesajlarimda paylasmistim.

• quote:

quote:

Tekrar merhabalar

Tum prestij yarislarindan altin madalya aldim. Yaklasik 80 saat surdu. Drift yarislarinda Lamborghini Huracan kullanman lazim. Vitesi manuel olarak ayarlayip yaris boyunca 3. viteste kalarak surmen gerekiyor. Diger yarislar da ise Porsche 911 Carrera RSR 2.8 (1973) kullanman gerekiyor. Bu araclarin ayarlarini onceki sayfalardaki mesajlarimda paylasmistim.

Çok teşekkür ederim cevap için bu akşam denemeye devam :) sonucu bildiririm :)

• Arkadaşlar ps4 yeni aldım ve bir need for speed oyunu almak istiyorum bu oyunu önerirmisiniz

• Oyunun ilk başında alabileceğimiz subaru brz var o araba gibi rahat dönen araba tavsiyesi verir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Arkadaşlar ps4 yeni aldım ve bir need for speed oyunu almak istiyorum bu oyunu önerirmisiniz

TR PSN'de indirimle 59 TL'den satiliyor. Bu fiyata alinir ancak beklentilerini yuksek tutma.

• Oyun genel olarak beğenildi mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Arkadaşlar ps4 yeni aldım ve bir need for speed oyunu almak istiyorum bu oyunu önerirmisiniz

TR PSN'de indirimle 59 TL'den satiliyor. Bu fiyata alinir ancak beklentilerini yuksek tutma.

59 lira çok değil alınır teşekkürler
    Cevap için

• Ya internetten sanırım , oyun ara ara kasıyor. Offline moda geçemiyor muyum ps+ aldıktan sonra ?

Ayrıca drifiti bitiedikten sonra araba dönmüyor dümdüz gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 13 Ağustos 2016; 14:46:35 >
  • Bu nfs insanın sinirini bozmaktan başka bir işe yaramıyor, hele Forza Horizon oynadıysanız hiç çekilmiyor. Xbox'ı da sattık şimdi Horizon 3 için bir daha mı alacağız yani.

• Oyuna konsolumdaki butun hesaplarimdan sorunsuz girerken ve hicbir baglanti sorunum olmamasina ragmen oyun girisinde Joystick ekraninda "Your connection to the game server has been lost. You will be returned to the Need for Speed Network menu." hatasi aliyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

Ya internetten sanırım , oyun ara ara kasıyor. Offline moda geçemiyor muyum ps+ aldıktan sonra ?

Ayrıca drifiti bitiedikten sonra araba dönmüyor dümdüz gidiyor.

Offline mod yok, Plus olsun veya olmasin internet baglantisi kesildi an ana menuye atiyor.

• Beyler bir sorum olacak:
    Oyunu oynamak icin internet muhabbeti var. Ancak ben sadece gorevleri yapmak(kucuk gorevler vs dahil), arabayi modifiye cart curt etmek istiyorum yine de internet baglantisi gerekli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Beyler bir sorum olacak:
    Oyunu oynamak icin internet muhabbeti var. Ancak ben sadece gorevleri yapmak(kucuk gorevler vs dahil), arabayi modifiye cart curt etmek istiyorum yine de internet baglantisi gerekli mi?

Evet gerekli. Internet baglantisi olmadan oyun calismiyor.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Kisin bi NFS oynayalim dedik onun da boyle antin kuntin isleri varmis

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.