Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Quaron*

yaw abartmayin okadar buda carbon gibi olcak fazla tutulmicak 2-3 el oynar birakirisniz polis yokmuş pehhh

Kesinlikle katılıyorum..Açıkçası ben de Carbon'dan umduğumu bulamadım...Hem görüntü hem de konu açısından.....Canyon yarışarı güzeldi yine de.....Most wanted en azınan daha güzeldi..Grafikler vs....Bir de sanmıyorum ki direct X 10 olsun...Daha birçok kişi yeni yeni 7000 serisini kullanıyor...Birçoğunda da 6000 serisi var..Ben de dahil.....Bunlarla da çok rahat çalışır diye tahmin diyorum....Dx 10 desteği sadece 8000 serisinde var ve ilerisi için geçerli bu.....Yeter ki raminiz iyi olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: BewarE

beyler oyun pcye next-gen grafikle gelcek dimi? bi yerde pcye next-gen diil yazıyoduda:S eğer next gen diilse pc de
    NFS'in PC'deki grafikleri ile konsoldaki grafikleri her zaman aynı olmuştur, merak etmeyin.

Bu arada yepyeni bir video daha.

• süper video..Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

[simage]http://www.nfsplanet.com/images/nfsps/screens/ingame/0062.jpg[/image

o kadar abartılcak birşey yok

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: BewarE

beyler oyun pcye next-gen grafikle gelcek dimi? bi yerde pcye next-gen diil yazıyoduda:S eğer next gen diilse pc de
    NFS'in PC'deki grafikleri ile konsoldaki grafikleri her zaman aynı olmuştur, merak etmeyin.

Bu arada yepyeni bir video daha.

Video Super yaa....

• arkadaşlar bi sorumolacak oyunun çıkmasını bende herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum ama biraz endişeliyim yeni bi dizüstü aldım ama bu özellikler sizce kaldırırmı oyunu;amd x2 1.9 ghz işlemci 2gb ddr2 667 mhz ram 128 direk ati 1300 ekran kartı sizce?
  • Hala modellemeler test driver unlimited gibi iyi değil malesef büyük eksiklik
  • Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]
    Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

• Her videoyla beraber iyice hasta oluyorum oyuna çıkış tarihi neden bu kadar geç yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

Her videoyla beraber iyice hasta oluyorum oyuna çıkış tarihi neden bu kadar geç yaw
    Çıkış tarihi geç değil, hatta erken bile.
  • quote:

quote:

Her videoyla beraber iyice hasta oluyorum oyuna çıkış tarihi neden bu kadar geç yaw

bence geç
  • quote:

quote:

quote:

bence geç

+99999 aynen hersene aynı sey oluyo Kabak tadı verı artık

• son ss ler süper.
  • Çıkış tarihi geç diyenler; oyun ne kadar erken çıkarsa o kadar hatalı olur, bunu unutmayın. Bkz: NFS10. Çok erken çıkardılar (1 Kasım 2006) ve nvidia kartlarda yavaşlık, oyundan atma gibi hataları oldu.
  • her şey ii güzelde şu duman efekti biraz daha gerçekçi olsaymış keşke
  • quote:

quote:

quote:

bence geç

NFS ezelden beridir Kasım'ın 10'u civarı çıkar, yani ne erken ne geç, tam zamanı

• çıksın güzel olucak bekliyoruz
  • Kasım'da askere gidiyorum...Oynadım oynadım..Yoksa gelince artık...6 ay sonra...Aklımda kalacak valla
  • arkadaşlar cep telefonuna bıle cıkıcak sıtesınde yazıyor en uste bakın goreceksınız.ayrıca cıkıs tarıhı sıtede 31.10.07 dıyor.
  • Evoyu gördüm yaa o yeter:D
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.