Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

@chatty_boy; senin 8-10 mesaj üstteki yazdığını copy paste yapıp her parçanın başına yıldız eklemiş daha düzenli durmuş emeğe saygı.

O copy paste yaptığı mesajda şarkılarla grupların arasına "-" koysaymış daha da düzenli dururmuş ama onu düşünememiş ne yazık Tabi sen yıldız koymayı düzenlilik olarak görüyorsan bilemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 30 Eylül 2007; 11:56:36 >

• bu yeni oyunda sokak+ polis yoksa ne tadı kalacak pistlerde döncez durucaz ohoooo sarmaz bu oyun beni walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

bu yeni oyunda sokak+ polis yoksa ne tadı kalacak pistlerde döncez durucaz ohoooo sarmaz bu oyun beni walla
    Olsun, Carbon'da tekrar geri dönen rutinlikten Pro Street ile kurtuluyor NFS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 30 Eylül 2007; 21:07:07 >
  • aslında TDU gibi yada nfs porsche oyunndaki gibi bi karakter seçsek kendimize we videolarla film tadında geçse(2fast2furious hesabı)tadından yenmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

aslında TDU gibi yada nfs porsche oyunndaki gibi bi karakter seçsek kendimize we videolarla film tadında geçse(2fast2furious hesabı)tadından yenmez.

kesinlikle. bi senaryo olsun doğru düzgün. ben bi most wanted ı sevmiştim senaryo ve her açıdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero34

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

aslında TDU gibi yada nfs porsche oyunndaki gibi bi karakter seçsek kendimize we videolarla film tadında geçse(2fast2furious hesabı)tadından yenmez.

kesinlikle. bi senaryo olsun doğru düzgün. ben bi most wanted ı sevmiştim senaryo ve her açıdan.

most wanted takı blacklist olayı çok güzeldi.

güzel harita, karakter yaratma (TDU gibi), senaryo daha güzel olabilir
  • Of yeni videolar çok güzel sabırsızlanıyorum.
  • Of yeni videolar çok güzel sabırsızlanıyorum.
  • cıksın artik yani.. yoksa Kışı nasıl cıkaracaz :D umarim most wanted kadar kotu olmaz :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaLeTurKa -- 1 Ekim 2007; 1:08:21 >
  • Bu Trailerlara-SSlere pek güvenmeyin derim ben.Çünkü NFS Carbon dan sonra FlatOut 2 oynayan birisi olarak.Bu oyundan pek ümitli değilim ama F2:UC 4 gözle bekliyorum.

• http://www.nfsplanet.com/images/nfsps/screens/ingame/0062.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 2 Ekim 2007; 17:10:00 >

• Oyun ne zaman çıkıyodu ?

• kasıma ertelendi heralde oyun
  • Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]
    Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

çok güzel olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 2 Ekim 2007; 13:32:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Yeni video...

Pro Street

• beyler oyun pcye next-gen grafikle gelcek dimi? bi yerde pcye next-gen diil yazıyoduda:S eğer next gen diilse pc de
  • nfs cilere hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

http://www.nfsplanet.com/images/nfsps/screens/ingame/0062.jpg
    Ayıp oluyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 2 Ekim 2007; 17:12:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

http://www.nfsplanet.com/images/nfsps/screens/ingame/0062.jpg
    Ayıp oluyor ama.

ahh bugün ramazandı aklımdam cıkmıs bari resmi link olarak verimde simdi millet orucunu bozmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 2 Ekim 2007; 17:10:32 >

• Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

o kadar abartılcak birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.