Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polis ve serbest gezmeden vazgeçeceklerini sanmıyorum çünkü çok tutuldular. Bide vaad ettikleri hasar modellemesi varsa süper olur. TAbi ozaman biraz simulasyona kayar ama biraz daha gerçekçilik lazım. o neydi öe viraja girerken yavaşlamıyayım. Duvara çarptığımda otomatik dönerim zaten
  • gutenberk
    Onbaşı

2 Ekim 2007; 22:36:02

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bi sorumolacak oyunun çıkmasını bende herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum ama biraz endişeliyim yeni bi dizüstü aldım ama bu özellikler sizce kaldırırmı oyunu;amd x2 1.9 ghz işlemci 2gb ddr2 667 mhz ram 128 direk ati 1300 ekran kartı sizce?

arkadaşlar hala bi cevap alamadım topiğin ilk sayfalarınada baktım bulamadım
  • X1300 serisi bir ekran kartı ancak düşük ayarlarda çalıştırabilecektir.
  • teşekkürler cevabın için
  • OLSUN 1224*78 LOW DA OYNARIM OYUNU AÇSINDAA YETER
    quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

FX 5500 nasıl oynar ? valla carbonu 1024*768 high de oymadım bakınız maximum değil
  • AÇSINDA LOWDA DA OYNARIM OLSUN 1024*768 LOW DA OYNASINDAA İNŞŞ MEDİUMDA OYNAR ALLAH'IM RAMAZAN AYINDA DUALARIMI KABUL EYLE (EL FATİHA)

quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

FX 5500 nasıl oynar ? valla carbonu 1024*768 high de oymadım bakınız maximum değil

shader model 2 de oynanıyorsa belki lowda oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryılmaz -- 6 Ekim 2007; 22:39:03 >

• Bence düşük detaylarda eski ekran kartlarıyla oynanır....Ne bu bukadar yaw..Abartmayın...Ram yüksek olsun yeter.....Bende 256 mb ekran kartı var....Bakalım....
  • şimdi 2004 yılının konularını okuyodum.nfsu2 çıkmış nfsu3 çıkacakmış haberleri dolaşıyor.ama konun içeriği o kadar hızlı viraja girebiliyoz.oyunun gerçekçiliği azalıyor.yeni oyunda böle olacaksa hiç oynamayalım.....diye tartışılıyor.nfs hep aynı.ama her seferinde oynamışız.inş. bu sefer olucak istediğimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 7 Ekim 2007; 18:09:53 >
  • oyun mükemmel dönüşleride güzel yaparlarsa tadından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: emilll

ark ati x1650 pro almayı düşünüyom ben bu oyunu high özelliklerde oynayabilir miyim ?

full oynayamazsın alacaksan daha iyi ekran kartı al
  • quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

arkadaşlar bi sorumolacak oyunun çıkmasını bende herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum ama biraz endişeliyim yeni bi dizüstü aldım ama bu özellikler sizce kaldırırmı oyunu;amd x2 1.9 ghz işlemci 2gb ddr2 667 mhz ram 128 direk ati 1300 ekran kartı sizce?

arkadaşlar hala bi cevap alamadım topiğin ilk sayfalarınada baktım bulamadım

Çalıştırır ama en yüksek seviyede oynayamazsın.
  • http://www.gametrailers.com/game/4873.html

bu videoyu izleyin arkadaşlar menüden görüntüler var oynayıl hakkında bilgi var modiye hakkında örnegin aracaın içindeki koltukları renklendiriyoruz. hava akımı için testler filan
  • yeni pc mi topladım gelsın artık su oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

yahu herkes burda bari sorayım aranızda o/c den anlayan var mı???

o.c yapıcaksan senı söle alalım

http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
  • YA ABİ NE ÖYLE O RX7 OF OF OF SÜPER BİŞİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: _cissé_

oyun mükemmel dönüşleride güzel yaparlarsa tadından yenmez

dönüşler falan gayet iyi görünüyo videolardan...
  • oyun güze lbeyler ama bizim burda satmiolar :d cdsini alacam yok biri dowlaod edebilirimi link yapsa
    tabi zamaniniz warsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaNNeDPLs

oyun güze lbeyler ama bizim burda satmiolar :d cdsini alacam yok biri dowlaod edebilirimi link yapsa
    tabi zamaniniz warsa

• quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

http://www.gametrailers.com/game/4873.html

bu videoyu izleyin arkadaşlar menüden görüntüler var oynayıl hakkında bilgi var modiye hakkında örnegin aracaın içindeki koltukları renklendiriyoruz. hava akımı için testler filan

super cıkış tarihi gelince satış rekoru kıracagına inanıyorum bu serinin en iyi oyunu olacak bence

• 5 yeni resim daha...
    Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 9 Ekim 2007; 16:51:45 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.