Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sefer hangi kiz oynayacak??? belli oldu mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

bu sefer hangi kiz oynayacak??? belli oldu mu??

belli oldu arka sayfalara bak
  • Bu SS'lerden sonra oyun sanırım harika olucak , hele ki yukarıdaki Golf GTI bile beni cezbettiyse , ne diyim diğer araçlar için yorum yapmak sanırım yersiz kaçar gibi Grafikler çok hoşuma gitti bu SS'lere göre..
  • Arkadaşlar nihayet oyunun soundtrack listesi açıklandı.. Fakat tam da beklediğim gibi iğrençlikte carbonu da geçen parçalarla karşı karşıyayız. Çok azını tanıyorum, diğerlerini ilk defa burada gördüm. Nerde Underground, Most Wanted müzikleri ya. Carbonla EA bence soundtracklerin içine etti. Bunlar acaba iğrenç müzik koymak için mi uğraşıyorlar ben anlıyamıyorum? Ya 1 tane bile mi dinlenecek müzik olmaz. Avenged Sevenfold dışındakilerin hiçbirini beğenmedim şahsen. Başkalarının fikirleri ne olur bilemem ama most wantedın müzikleri olsa pro street'te tadından yenmez. Umarım EA, soundtrackleri berbat ettiği gibi oyunu da berbat etmez. Buyrun o iğrenç parçaların listesi :

Airbourne - Blackjack
    Avenged Sevenfold - Almost Easy
    Bloc Party - Prayer (Does It Offend You, Yeah? Remix)
    Chromeo - Fancy Footwork (Guns 'N Bombs Remix)
    Clutch - Power Player
    CSS - Odio Odio Odio Sorry C
    Datarock - I Used To Dance With My Daddy (Karma Harvest Mix)
    Digitalism - Pogo
    Dude 'N Nem - Watch My Feet
    DÚNÉ - A Blast Beat
    Foreign Islands - We Know You Know It
    Junkie XL feat. Lauren Rocket - More (Junk O Flamenco Remix)
    Junkie XL feat. Lauren Rocket - More (Junk O Rock Remix)
    Junkie XL feat. Lauren Rocket - More (Junk O Punk Remix)
    Junkie XL feat. Lauren Rocket - More
    Klaxons - Atlantis To Interzone
    MSTRKRFT - Neon Knights
    Neon Plastix - On Fire
    Peaches - Boys Wanna Be Her (Tommie Sunshine's Brooklyn Fire Retouch)
    Plan B - More Is Enough feat. Epic Man
    Plan B - No Good (Chase & Status and Benni G Remix)
    Smallwhitelight - Spite
    The Faint - Dropkick The Punks
    The Horrors - Draw Japan
    The Rapture - The Sound
    The Toxic Avenger - Escape (Bloody Beetroots Remix)
    TV On The Radio - Wolf Like Me
    UNKLE - Restless feat. Josh Homme
    We Are Wolves - Fight And Kiss
    Wiley - Bow E3
    Yeah Yeah Yeahs - Kiss Kiss
    Year Long Disaster - Leda Atomica
    Yelle - A Cause Des Garcons (Riot In Belgium Remix)

Bu kadar yarışla uzaktan yakından alakası olmayan müzikleri nereden bulmuşlar anlamadım. Need for Speed serisine yakışmayan müzikler. NFS'nin genel kuralı bellidir. Ana menüde rap-hip hop çalar, insanı yarışa girmeden önce coşturur, gaza getirir. Yarışa girdinmi de elektronik, hard rock, metal falan çalar. Bu gelenek maalesef Carbon ile bozuldu. Rock gene var tamam ama yarışa uygun rock parçaları değil. Most Wanted'dakilerle alakası yok. Hepsi Rolling Stones, U2 tarzı soft rock parçalar var bunlar da yarışta iğrenç oluyo. Eğer bu parçaları da carbondaki gibi doğru dürüst dinletmezse oyun çok kötü olur. Gerçi dinletse nolcak çokmu güzel parçalar var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 27 Eylül 2007; 17:17:24 >

• quote:

Bu kadar yarışla uzaktan yakından alakası olmayan müzikleri nereden bulmuşlar anlamadım. Need for Speed serisine yakışmayan müzikler. NFS'nin genel kuralı bellidir. Ana menüde rap-hip hop çalar, insanı yarışa girmeden önce coşturur, gaza getirir. Yarışa girdinmi de elektronik, hard rock, metal falan çalar. Bu gelenek maalesef Carbon ile bozuldu. Rock gene var tamam ama yarışa uygun rock parçaları değil. Most Wanted'dakilerle alakası yok. Hepsi Rolling Stones, U2 tarzı soft rock parçalar var bunlar da yarışta iğrenç oluyo. Eğer bu parçaları da carbondaki gibi doğru dürüst dinletmezse oyun çok kötü olur. Gerçi dinletse nolcak çokmu güzel parçalar var?

aynen katılıyorum adamı gaza getiren hard rock,metal falan carbonda da öle yapmışlardı en güzel most wandetin müzikleri idi tekrar onları koysunlar

• TDU diye bi oyundan bahsetmişsiniz nedir tam ismi ve ayrıca bu oyun tam olarak nezaman çıkıyo(türkiyeyi kastetmiyorum)

carbondan güzel gibi geldi
  • cevabı aldım saolun
    gözlüklerimi bulsam gerksiz msj yazmıcamda
  • ben de beğenmedim soundtrack list i. insan biraz tanıdık isim koyar şöyle r&b hip-hop tarzı. bide aynı şarkının 4 farklı remix ini koymuşlar.
    neyse bari şarkılar güzeldir inşallah.
  • Sanırım coğumuz sound voLumeyi kısıp arkadan winamp verecek ? sahsen öyle yapacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Sanırım coğumuz sound voLumeyi kısıp arkadan winamp verecek ? sahsen öyle yapacam

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

ben de beğenmedim soundtrack list i. insan biraz tanıdık isim koyar şöyle r&b hip-hop tarzı. bide aynı şarkının 4 farklı remix ini koymuşlar.
    neyse bari şarkılar güzeldir inşallah.

Hiç sanma ben hepsini dinledim berbat şarkılar hepsi. Böyle müzikleri özellikle seçmişler heralde başka bir neden bulamıyorum yani. Carbonda en azından dinlenebilecek 1-2 bişey vardı bunda hiçbişi yok

• arkadaşlar gerçekten bize helal olsun. oyunu oynamadan bırakın oyun hakkında konuşmayı müzikleri hakkında bile konuşmaya başladık. ortak izlenim pek de güzel olmadıkları şeklinde. BİRİ BİZİ DURDURSUN YAUWW. Bizi kimse tutamaz....
  • arkadaşlar şimdi dolaşırken karşılaştım kafam karıştı ya oyun pc iiçin var ki hatta 25€ civarında bi fiyatı vardı. lini de burada
    http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000RO7BZG/sr=1-2/qid=1190987475/ref=dp_otherviews_0/026-6029409-5133214?ie=UTF8&s=videogames&img=0&qid=1190987475&sr=1-2
  • bağdat caddesinde yarışanlar artık bırakırlar bu gerçekçi oyun varken nie o kadar uğraşıcaksınız demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsilTurk

arkadaşlar şimdi dolaşırken karşılaştım kafam karıştı ya oyun pc iiçin var ki hatta 25€ civarında bi fiyatı vardı. lini de burada
    http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000RO7BZG/sr=1-2/qid=1190987475/ref=dp_otherviews_0/026-6029409-5133214?ie=UTF8&s=videogames&img=0&qid=1190987475&sr=1-2

Evet doğru oyun yurt dışında böyle fiyatlara satılıyor amerikadada 40 dolar olması lazım.. ama türkiyeye gelince 70-80 ytl olur bu oyun.. ordan alırsan da zaten buraya gelene kadar aynı fiyata gelir.

• Güzel Bir oyun gibi duruyo ama inş. hayal kırıklığına uğramayız
  • yaa ne yapıcaksınız müziği ben yarışlarda her şeyi kapatıyorum sadece motor sesleri var fren sesleri öyle daha zevkli ne o öyle zaten son ses müzik olmuyo oyun oynarken motor seslerini kesiyo...
  • Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

Yarış severlerin büyük heyecanla beklediği, Need for Speed Pro Street'in müzik listesi açıklandı. Bu sene ses getirecek yeniliklerle piyasada olmaya hazırlanan oyunumuzun müzikleri zaten hep yeterli düzeyde oluyor. Kasım 2007'de Xbox 360, PS3, PS2, NDS, PSP, PC ve Wii için piyasada olacak oyunumuzun müzik listesinde tam 35 şarkı bulunuyor. İşte listemiz:

*Airbourne Blackjack
    *Avenged Sevenfold Almost Easy
    *Bloc Party Prayer (Does It Offend You, Yeah? Remix)
    *Chromeo Fancy Footwork (Guns �N Bombs Remix)
    *Clutch Power Player
    *CSS Odio Odio Odio Sorry C
    *Datarock I Used To Dance With My Daddy (Karma Harvest Mix)
    *Digitalism Pogo
    *Dude 'N Nem Watch My Feet
    *DÚNÉ A Blast Beat
    *Foreign Islands We Know You Know It
    *Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Flamenco Remix)
    *Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Rock Remix)
    *Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Punk Remix)
    *Junkie XL feat. Lauren Rocket More
    *Klaxons Atlantis To Interzone
    *MSTRKRFT Neon Knights
    *Neon Plastix On Fire
    *Peaches Boys Wanna Be Her (Tommie Sunshine�s Brooklyn Fire Retouch)
    *Plan B More Is Enough feat. Epic Man
    *Plan B No Good (Chase & Status and Benni G Remix)
    *Smallwhitelight Spite
    *The Faint Dropkick The Punks
    *The Horrors Draw Japan
    *The Rapture The Sound
    *The Toxic Avenger Escape (Bloody Beetroots Remix)
    *TV On The Radio Wolf Like Me
    *UNKLE Restless feat. Josh Homme
    *We Are Wolves Fight And Kiss
    *Wiley Bow E3
    *Yeah Yeah Yeahs Kiss Kiss
    *Year Long Disaster Leda Atomica
    *Yelle A Cause Des Garcons (Riot In Belgium Remix)

NoT:ahh ahh nerde o MW 'nin Soundtrack si

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Yarış severlerin büyük heyecanla beklediği, Need for Speed Pro Street'in müzik listesi açıklandı. Bu sene ses getirecek yeniliklerle piyasada olmaya hazırlanan oyunumuzun müzikleri zaten hep yeterli düzeyde oluyor. Kasım 2007'de Xbox 360, PS3, PS2, NDS, PSP, PC ve Wii için piyasada olacak oyunumuzun müzik listesinde tam 35 şarkı bulunuyor. İşte listemiz:

Ben 10 post önce yukarıya yazmışken aynı şeyleri bir daha yazmadaki amaç nedir çok merak ediyorum? Boşu boşuna mesaj yollayıp, konu şişirmekten başka bir amacı yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 28 Eylül 2007; 20:52:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

/>

Bu ne şimdi? Haksızsam söyle. Eğer göz atmadan mesaj yazdıysan tamam ama onu göre göre aynı şeyi bir daha kopyaladıysan bunda art niyet aranır..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.