Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

• Salla josie'i ya bunLar süper
  • ya oyun acayip manyak ya ama ben oynayamıcam çok üzülüorum 512 ram 128 ffx 5200 ekran kartıyla böle oluo ezik ezik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 21 Eylül 2007; 16:37:59 >
  • Yav ben daha nfs carbon u bitirmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: koorn

ya oyun acayip manyak ya ama ben oynayamıcam çok üzülüorum 512 ram 128 ffx 5200 ekran kartıyla böle oluo ezik ezik
    Siz de biraz imkânlarınızı zorlayıp yeni bilgisayar toplayın o zaman. Olmadı, konsol alır konsolda oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 21 Eylül 2007; 16:45:46 >
  • walla bu gidişle öle olcak bıraz kascam ps 3 alcam heralde yeni ekran kartı felan baya zor olur o anakartı alcama 2 tane ps3 alırım daha ii die düşünüorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 21 Eylül 2007; 17:02:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andreas

Yav ben daha nfs carbon u bitirmedim

3-4 saatte rahatlıkla bitiyor bitirirsin endişelenme.
  • Resimlerde PS3 ve PC arasında fark gözüküyormu? Yada hangi resmin hangi platforma ait olduğu belli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

Resimlerde PS3 ve PC arasında fark gözüküyormu? Yada hangi resmin hangi platforma ait olduğu belli mi?
    Görüntüler genellikle Xbox 360 görüntüsü ama PC ile Xbox 360 arasında görüntü kalitesi bakımından pek bir fark olacağını sanmıyorum.
  • Ya arkadaşlar şu oyunun tam araba listesi ve soundtrack parçaları ne zaman açıklanacak? Sinir ettiler adamı ya.. geçen yıl bu zamanlarda carbonun herşeyi belliydi nerdeyse, videolarda gaza geliyoduk sadece. Şu anda pro street, carbonun ağustos zamanlarındaki hali gibi. Daha hiçbir soundtrack belli değil, doğru dürüst kesinleşmiş araba yok. Biran önce açıklansa da gebermesek şurda sabırsızlıktan.. Yok eğer carbon gibi iğrenç müzikler açıklayacaklarsa hiç açıklamasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Ya arkadaşlar şu oyunun tam araba listesi ve soundtrack parçaları ne zaman açıklanacak? Sinir ettiler adamı ya.. geçen yıl bu zamanlarda carbonun herşeyi belliydi nerdeyse, videolarda gaza geliyoduk sadece. Şu anda pro street, carbonun ağustos zamanlarındaki hali gibi. Daha hiçbir soundtrack belli değil, doğru dürüst kesinleşmiş araba yok. Biran önce açıklansa da gebermesek şurda sabırsızlıktan.. Yok eğer carbon gibi iğrenç müzikler açıklayacaklarsa hiç açıklamasınlar

Ne zaman açıklanacakları konusunda kesin bir bilgi yok ama muhtemelen 2-3 hafta içinde açıklanır.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

Resimlerde PS3 ve PC arasında fark gözüküyormu? Yada hangi resmin hangi platforma ait olduğu belli mi?
    Görüntüler genellikle Xbox 360 görüntüsü ama PC ile Xbox 360 arasında görüntü kalitesi bakımından pek bir fark olacağını sanmıyorum.

Peki en üst kalitedeki gmrüntü konsollarda mı olur yoksa PC demi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

Ne zaman açıklanacakları konusunda kesin bir bilgi yok ama muhtemelen 2-3 hafta içinde açıklanır.

yuh artık 2 hafta daha nasıl beklerim bilemem.. bu need for speed serisinin en sinir olduğum yanı da bu zaten. bütün önemli şeyler son anda açıklanır.. demo çıkış tarihinden 2 gün önce çıkar.. nasıl sabredecez bilinmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 21 Eylül 2007; 19:21:11 >
  • sontrack list belli oldumu bu arada
  • güzel oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

sontrack list belli oldumu bu arada
    1-2 haftaya belli olur. EA Games Fifa 2008 ve NBA Live 2008'in müziklerini açıkladı, şimdi sıra NFS11'de.
  • Evet arkadaşlar..Bu sistemle pro street i oynama şansımız nedir ?.

Asus A8V-VM Board
    1GB Twinmos ddr400
    512 Asus eax1600pro
    200hdd vs vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoW_WoW

Evet arkadaşlar..Bu sistemle pro street i oynama şansımız nedir ?.

Asus A8V-VM Board
    1GB Twinmos ddr400
    512 Asus eax1600pro
    200hdd vs vs...

tam performans alamansa oynayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

güzel oyun

ciddimisin ?
  • NEED FOR SPEED : PRO STREET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Eylül 2007; 18:27:38 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.