Bildirim
Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (257. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oyunu bitirdim.
kingler biraz daha zorlayıcı olabilirmiş. normal yarışlarda bile kinglerden daha baba adamlar vardı.
Beni zorlayan tek yer nevada daki speed challenge oldu. Çok inişli çıkışlıydı, araba hep havalandı. lastikler yerden kesilip asfalta indiğinde hep takla attım. Bi de totaled'ları niye o kadar gösteriyolar ona sinir oldum... Oyun bence iyiydi
Arabalarım:
Grip: Nissan skyline 802 Hp
Drag: Cayman 745 hp
Speed Challenge: Corvette Z6 752 HP
Drift: Mazda rx7 551 HP -
-
quote:
Orjinalden alıntı: byhyt
kardes bende 1.1 yamasını yükledim ama sadece 4 tane yeni arab var onlarda nsx,seat leon,ıs 350,pontiac
burda bugatti ve diger aracları nasıl acıcaz yardım edermisiniz
NFS Planet'dan Cheat Patch 1.1'i indirip exe'yi crackledikten sonra sitede yazan şifreleri kariyer modunda girerek bütün arabaları açabilirsin.. -
ya abi çıldıracam çıldıracam şu dragi çözemedim
ve birinci olmama imkan yok
diğer yarışları halletsem bile mesela
"race day" modu var bir de career var
örneğin race day modunda seçtiğim bir "race day"da o yemyeşil oluyor
ama sonra ?
sonra basacak ne bir tuş ne bir ibare var ..
"quit" diyorum bu sefer SIFIRLANACAK
diyor
ne yapacağım ?
hem kariyer modda dominate olayı var onu başarmam
için de dragi geçmem şart!
-
quote:
Orjinalden alıntı: chatty_boy
quote:
kardes bende 1.1 yamasını yükledim ama sadece 4 tane yeni arab var onlarda nsx,seat leon,ıs 350,pontiac
NFS Planet'dan Cheat Patch 1.1'i indirip exe'yi crackledikten sonra sitede yazan şifreleri kariyer modunda girerek bütün arabaları açabilirsin..
teşekkurler kardes yardımcı oldugun için deniyorum şimdi
-
soruma cevap verin yaaaa hadi . Çözebilseydim sormazdım zaten -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Yeni arabalar hayırlı olsun!Böylece oyundaki araba sayısı istediğim düzeye gelmiş oldu.
Bu arada sadece cars_vault.bin dosyasını değiştirdim, 30 fps kısıtlaması da olmadı bende.
Şu işi nasıl yağacağımızı adım adım anlatacak olan birisi yok mu? Cheat Patch 1.1'i de indirdim peki şimdi ne yapacağım?
-
sorularımı bari şekille anlatayım
bu yeşil oldu şimdi napacam ? quite tıklayıp çıkınca yeniden girince her şey sıfırlanıyor
şimdi vereceğim 3 resim birbiriyle ilişkili
resime göre
"race events" de gösterilen tüm yarış tiplerini geçmek zorunda mıyım ?
dominate için az kalmış ama dragi geçemiyorum ipucu şart.........
race days bölümünde dominate denen şey yok mu ? çünkü baktım
girdiğim bir race dayda yarışıp simgeyi yeşil yapınca
tüm race dayler açıldı
-
Yeşil olunca bu yarış gününe egemen olmuşsun (dominated) demek. Buradan çıkmakta bir sakınca yok.quote:
Orjinalden alıntı: jedipower
bu yeşil oldu şimdi napacam ? quite tıklayıp çıkınca yeniden girince her şey sıfırlanıyor
Puanın yetip yetmemesine bağlı olarak çoğu yarışta iyi bir derece yapman gerekiyor. Drag'larda sadece doğru zamanda vitesi yükselteceksin ve en kısa süreyi yapmaya çalışacaksın. Vites yükseltmek için klavyenin solundaki shift tuşunu kullanırsın.quote:
resime göre
Simgeyi yeşil yapınca dominate olmuş zaten.quote:
tüm race dayler açıldı
-
quote:
Yeşil olunca bu yarış gününe egemen olmuşsun (dominated) demek. Buradan çıkmakta bir sakınca yok.quote:
Puanın yetip yetmemesine bağlı olarak çoğu yarışta iyi bir derece yapman gerekiyor. Drag'larda sadece doğru zamanda vitesi yükselteceksin ve en kısa süreyi yapmaya çalışacaksın. Vites yükseltmek için klavyenin solundaki shift tuşunu kullanırsın.quote:
resime göre
Simgeyi yeşil yapınca dominate olmuş zaten.quote:
tüm race dayler açıldı
sağolasın
-
quote:
Orjinalden alıntı: teknolojik09
quote:
quote:
Yeni arabalar hayırlı olsun!Böylece oyundaki araba sayısı istediğim düzeye gelmiş oldu.
Bu arada sadece cars_vault.bin dosyasını değiştirdim, 30 fps kısıtlaması da olmadı bende.
Şu işi nasıl yağacağımızı adım adım anlatacak olan birisi yok mu? Cheat Patch 1.1'i de indirdim peki şimdi ne yapacağım?
şifreleri giriyorum tebrikler dio ama araba sayısı 60 ta kaldı.yardım lütfen
-
60 araba neyinize yetmiyor -
çok güzel oyun ya -
quote:
Orjinalden alıntı: éGé
quote:
Orjinalden alıntı: teknolojik09
quote:
quote:
şifreleri giriyorum tebrikler dio ama araba sayısı 60 ta kaldı.yardım lütfen
1.1 için cıkan yeni ilacı indireceksiniz yoksa açamazsınız arabaları
-
arkadaşlar yardım şu oyunu bitirmek istiyorum career %89 her şey dominate herkesi yendim bi tek yer kaldı oda speed challenge krallığı ora açılmıyo yardım edin lütfen herşey dominate olmuş durumda ama yinede bi tek ora açılmadı sorun ne acaba -
Belirli sayıda yarışın en yüksek puan, en iyi süre gibi rekorlarını elinde bulundurman gerekiyor.quote:
Orjinalden alıntı: elmatadori
arkadaşlar yardım şu oyunu bitirmek istiyorum career %89 her şey dominate herkesi yendim bi tek yer kaldı oda speed challenge krallığı ora açılmıyo yardım edin lütfen herşey dominate olmuş durumda ama yinede bi tek ora açılmadı sorun ne acaba -
oyunu sımdı yukledım ama sureklı bılgısayarı resetlıyor
neden yapr bunu
-
128 mb 9600xt ile call of duty 4 ü sorunsuz oynuyorum bunuda açarmı acaba -
Açar, en az sm2.0 istiyor oyun ve 9600 XT'de sm2.0 var.quote:
Orjinalden alıntı: b_duman
128 mb 9600xt ile call of duty 4 ü sorunsuz oynuyorum bunuda açarmı acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X