Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emre17

Belirttiğim gibi şu an değiştirme imkanım yok setup klasöründeki group11.cab dosyasını upload etcek biri olsa kendisine duacı olurum gerçekten acil lazım
    220mb siz oyalanırken upload edecektir hem download yapmanıza da engel olmaz ki...

Hiç kimse upload etmicek mi?Kimse yüklemedi mi bu oyunu?Setup yaptığınız dvd içerisinde group11.cab olarak bulunuyor 220 mb çok fazla değil bi el atın lütfen kafayı sıyırtcam bu gidişle bi oyunu oynayamadık yawss.
  • indirdiğim şey bozuk heralde nerodan iso yaptım daemona attım gene dvd istiyor
  • NFS nin fifadan farkı kalmadı.sıkı rakip gelse havalarını alıcaklar ya neyse...
    adam gibi oyun yapsınlar oturup.millet gelişir bunlar işi soytarılığa vurdular iyice...
  • şimdiye kadarki yapılmış en mükemmel nfs oyunu bence.oyun inanılmaz gerçekçi.hasar modellemesi mükemmel.ayrıca street kinglerle olan kapışmalarımız da bi başka.nfs pro street ten sonra muhtemelen nfs bir oyun daha çıkaracak.we o oyun directx10 a sahip bi ekran kartı isteyecekmiş. şimdiden söylentiler war.hatta oyunun pro street ile aynı grafiklere sahip olacağı fakat most wanted ve carbon daki gibi şehirlerde de dolaşma imkanının mümkün olacağı da bir diğer haber.umarız daha güzel bir oyunla karşımıza çıkarlar.
  • yani bu oyunda gezme yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

yani bu oyunda gezme yok mu?

Serbest gezi yok
  • aslında ea nın biraz daha pist eklemesi lazım farklı şehirlerden farklı pistler olsa fena olmazdı hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 27 Ocak 2008; 15:23:32 >
  • Sonunda oyunun müziklerini wav/mp3 dosyasına dönüştüren program çıkmış, harika oldu.
    Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

İndirmek için: http://rapidshare.com/files/87019407/nfs_multimediaconverter_1_1_.4.zip.html
  • quote:

quote:

Belirttiğim gibi şu an değiştirme imkanım yok setup klasöründeki group11.cab dosyasını upload etcek biri olsa kendisine duacı olurum gerçekten acil lazım
    220mb siz oyalanırken upload edecektir hem download yapmanıza da engel olmaz ki...

Hiç kimse upload etmicek mi?Kimse yüklemedi mi bu oyunu?Setup yaptığınız dvd içerisinde group11.cab olarak bulunuyor 220 mb çok fazla değil bi el atın lütfen kafayı sıyırtcam bu gidişle bi oyunu oynayamadık yawss.

DVD elimde olsa yüklerdim ama bu dosyayı torrent sitelerinden çok rahat bulabilirsin. Oyunun iso şeklinde olmadığı torrentlerde tek başına indirebilirsin bu dosyayı..

• ya arkadaşlar bu domination olayı nedir ya , "points to dominate" diyo
    sürekli azalıyor yarış kazandıkça ve en tepede sağda mesela 19.200
    yazıyor

1-o "points to dominate" düşüyor dediğim gibi neyse
    onu bana bir açıklayın ...

2-ikincisi şu "drag" uyuz etti beni, bana tavsiyede bulunacak var mı bu konuda?

buyrun ekran görüntüleri imzamdaki sisteme göre
    bu arada world efektlerini kıstınız mı bayağı bir FPS kazanıyorsunuz
    ayrıca araba efektlerini yüksek tutun ancak çözünürlük 800*600
    olsun yine de çok iyi görüntü alıyorsunuz
    neyse

• Bence oyunun grafikleri çok güzel ve ben pist yarışlarını sevdiğim için çok zevk alıyorum. Oyun haksız yere çok eleştiriliyor.
  • oyun süper bide adam gibi oynayacak pc olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

quote:

quote:

DVD elimde olsa yüklerdim ama bu dosyayı torrent sitelerinden çok rahat bulabilirsin. Oyunun iso şeklinde olmadığı torrentlerde tek başına indirebilirsin bu dosyayı..

Biraz daha yardımcı olsan arkadaşım torrent linki filan varsa pm den atar mısın? olmaz mı... :)

• Oyunu ilk defa bu kadar uzun oynadım ve gerçekten çok hoşuma gitti. Özellikle ikinci bölümden sonra aldığınız araçlar ve yollar işi çok keyifli bir hale çeviriyor. Baştaki uyuz arabayla oyun hakkında yorum yapmamanız sizin hayrınıza. Kanımca EA PC platformuna GT ayarında bir oyun kazandıracak. Bence bu yıl sonbaharda EA'dan iki oyun çıkar, birisi Prostreet ayarında ciddi ve daha geliştirilmiş bir oyun diğeri ise klasik NFS tadında bir oyun. Bu oyun geçiş döneminin temsilcisiydi bence.

İnanın eski NFS yıllarına gittim speed yarışlarında ancak bu kadar keyifli olur...

Bu oyuna şans vermekten çekinmeyin. Biraz sabırla oyunun ilerleyen safhalarında gerçek yüzü ile karşı karşıya kalıp düşünceleriniz için kendinizle hayıflanacaksınız...

Ben oyuna dönüyorum, sabah 7'de kalkmam lazım ama kimin umurunda

• Biraz da oyundan görüntüler, gerçi doymuşsunuzdur ama...

• Boşuna demiyoruz NFS11'e son NFS'lerin en iyisi diye.
  • ya arkadaşlar bu domination olayı nedir ya , "points to dominate" diyo
    yazıyor

neyse
  • seviyorum bu oyunu yaw

bu arada oyunda aa sorunu war anca 16xQ Yapınca daha iyi oluyor arabanın keskin yerleri nokta nokta beyaz oluyor aa yı 16 xaa yapınca biraz azalttım o durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 28 Ocak 2008; 13:26:42 >
  • REAL Alışveriş merkezinde prostreet turnuvasında 3. oldum ve sony mp3 player kazandım :)
    bide o kadar begenmemiştim oyunu pc ye aldıgımda bana mp3 player kazandıracagı aklıma gelmezdi :)) bi anda sardı oyun :))) ama bu hafta yarışlar bitti :( ps3 kazanamadım aslında alabilirdim ama sadece iki defa oynama sansım oldu . cok kalabalık ve çalıştıgım için vaktim yoktu sağlık olsun :)) inşallah yeni turnuvalar olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedipower

ya arkadaşlar bu domination olayı nedir ya , "points to dominate" diyo
    yazıyor

neyse

1-dominate hakim olmak demek, yani sen yarış günlerindeki yarışları iyi puanlar aldıkça dominate puanına yaklaşıyorsun,sağ üst köşede kral simgesi var yeşil olunca o yarış gününü tam anlamıyla kazanıyor ve haritada o yarış günü yeşil oluyo amaçta bu zaten tüm yarış günlerini dominate etmek,you win dedikten sonra çıkmayın dominate edin.

2- drag için lastikleri ısıtın güzelce ardından yarışa başlamadan önce hemen 1. vitese takın, kız elini indirdiğinde ya da yeşil ışık olduğunda hemen gaza basın, sağda göstergede yeşil çubuk olduğu yerde vites değiştirin, tabi önceden shift up ve shift down kontrol ayarlarından vitesleri ayarlarayın.dragda nitroda kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Ocak 2008; 13:34:44 >

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.