oyunu sımdı yukledım ama sureklı bılgısayarı resetlıyor
neden yapr bunu
oyundan kaynaklanıyordur korsan oyunlarda böyle problemler çıkabiliyor
beyler birisi bana 1.1 in ilacını verebilirmi pm ile
bende var bir tane 1.1 ilac ama oda oyuna girdikten 5 dakka sonra atıyor
oyunu kurdum ama ne bi crack ne de yapılacak başka bişey vardı.. oyunu çalıştırınca "nfs.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" yazıyor.. bunu nasıl çözebilirim?
Oyunun grafikleri mükemmele benziyor ama çift dvd yaff ister istemez etkliyor işte beni
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Orjinalden alıntı: elmatadori
arkadaşlar yardım şu oyunu bitirmek istiyorum career %89 her şey dominate herkesi yendim bi tek yer kaldı oda speed challenge krallığı ora açılmıyo yardım edin lütfen herşey dominate olmuş durumda ama yinede bi tek ora açılmadı sorun ne acaba
Belirli sayıda yarışın en yüksek puan, en iyi süre gibi rekorlarını elinde bulundurman gerekiyor.
peki o zaman bunlara nerde bakcam yani ne kadar yarıştan en yüksek puanı ben aldığıma bakıcam
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
arkadaşlar yardım şu oyunu bitirmek istiyorum career %89 her şey dominate herkesi yendim bi tek yer kaldı oda speed challenge krallığı ora açılmıyo yardım edin lütfen herşey dominate olmuş durumda ama yinede bi tek ora açılmadı sorun ne acaba
Belirli sayıda yarışın en yüksek puan, en iyi süre gibi rekorlarını elinde bulundurman gerekiyor.
peki o zaman bunlara nerde bakcam yani ne kadar yarıştan en yüksek puanı ben aldığıma bakıcam
Yarış günlerindeki yarışlarda yazar rekorun kimde olduğu. Ayrıca kariyer haritasındaki kapalı yerde kaç yarışın rekorunu elinde bulundurman gerektiği de yazar.
ya arkadaşlar en iyi speed arabası hangisi porshce nin en son modelini aldım ama onunla bile bitiremedim hepsinde 1. oluyorum ama dominated edemeğim için bir tek speed king e giremiyorum sanırsam nevada idi yarış gününün adı yardımcı olabilieecek var mı
Lamborghini oldukça iyi,ford gt ve zonda sakın alma çok kayıyor..ama speed yarışları oldukça zor bunuda unutmamak lazım
Arkadaşlar bana drift için araba tavsiye edermisiniz lütfen oyunun sonlarına geldim en sondaki turnuvada drift bölmünü bir türlü geçemiyorum lütfen yardım.
Suupra,Corvette.Viper
arkadaşlar sonunda oyunu bitirdim hemde msı m670 notebookla araba tavsiyesi isteyenlere söliiim arkdaşlar speed challenge:nıssan skylıne,drift:mazda rx8,grip:evo,drag:supra drag için suprayı şiddetle öneriyorum benim supram 996hpiydi düşünün yani zorlanmadım bile geçmek için adamları ayrıca kingler çok kolaydı nedense
benim sistem oyunu çalıştırıyo
ya gerçekten şu 1.1 yamasından sonra titreşim çalışmamasına sinir oldum, update değil downdate yapmışlar resmen, bu aralar yeni yama çıkabilir arkadaşlar nfs forumlarında gördüğüm kadarıyla beklemede kalalım.
Evet, yeni yama üzerinde çalışıldığını duymuştum.
oyundaki aa sorununuda düzeltirler inşallah yama ile 16xaa yaptıgım halde aa eksik gibi duruyor bide yeni haritalar falan ekleseler
arkadasler ıyı bır drag arabası onerırmısınız aynı zamanda 2teker ustundede gıdebılen
quote:
Orjinalden alıntı: @h@t
Suupra,Corvette.Viper
Suprayı denedim dostum olmuyor corvette ve viper deniycem bunlarla olur inşallah.Son turnuvadaki drift alanı dar olduğu için ve iki tane kısa viraj olduğu için arabalar güzel drift yapmıyo
65 gto benim tavsiyem. not:arabanın burnunun aşağı inmesi öok zor ve zaman alıcı.wheelie competion içn çok iyi ama normalde 2 teker dezavantaj oluyor.
ya bende logitech momo var ayarlama yapabiliyomuyuz tdu daki gibi??
chevelle ile full nos yamasını kullanarak başlangıçtan bitişe kadar 2 teker gidiyorum.