Bulgaristan'a Giderken Kapıkule'den Geçecek Olan Var mı?
Merhabalar herkese. Geçtiğimiz günlerde Bulgaristan'a giderken Kapıkule'deki Setur'da bir parfüm denedim ve kokusunun kalıcılık durumuna bakar ona göre dönüşte alırım dedim ancak dönüşte uğrama fırsatım olmadı maalesef.
Rica etsem Türkiye-Bulgaristan geçişi esnasında Setur'a uğrayacak olan bir arkadaş ortada parfümlerin olduğu bölümde Emporio Armani standına bakabilir mi? Yan yana 4 adet Stronger With You kokuları vardı. Bunlardan en sağdaki indirim ile 77 küsur Euro tutarındaydı ve almayı düşündüğüm de buydu ancak hangi modeli olduğuna ve kaç ml olduğuna yol yorgunluğu ile hiç dikkat etmedim.
Bu bölümün fotoğrafını model adı, fiyat ve ml detayı ile paylaşabilen olursa çok makbule geçer.
Görünce şişelerinden daha rahat anlaşılabilmesi için aşağıdaki görseli paylaşıyorum.

Büyük bir heyecanla canlı yayın açan bir vatandaş afyon tren garına gelen psa grubu araçlara sıfır değil diyerek kendince ikinci el piyasasını düşürmeye çalışmış, trende yer almamasına rağmen arada renault ve nissan markalarını da telaffuz ediyor :)
https://www.facebook.com/hasan.sancak.7796/videos/3728832060493908/
|
|
PSN nedir, nasıl alınır nerden almalıyız?
|
Dell XPS 1530 X5Q003 hakkında
|
65nm PS3'ler ne zaman geliyor?
|
.::Apple Macbook tavsiyesi::.
|
1920x1080 Full HD TV için PC
|
AirTies RT-210 bağlantı sorunu!!
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 326
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
1