Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi benim laptop most wanted calıitırıyor çok iyi oynuyorum gırafik normal ama pro street yükledim açarken hataveriyor neden 2 defa yükledim açaba ekrankartının performansınımı artırmamgerekiyor

bilgisayarın özellikleri asus f3f core duo 1.73 512 mb ram ekrankarı GMA 945İ İNTEL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetslr

abi benim laptop most wanted calıitırıyor çok iyi oynuyorum gırafik normal ama pro street yükledim açarken hataveriyor neden 2 defa yükledim açaba ekrankartının performansınımı artırmamgerekiyor

bilgisayarın özellikleri asus f3f core duo 1.73 512 mb ram ekrankarı GMA 945İ İNTEL
    Ekran kartı nvidia ya da ati değilse açılmıyor. Dolayısıyla da o dizüstü oyunu çalıştırmıyor. Yapabileceğin bir şey yok.
  • ahmetslr o bilgisayar ekran kartını göz ardı etsen bile çalıştırması mucize olur. 512 ram ile oyundan tat alamassın.
    bu arada pro street ati radeon hd 2600 ile oynanamıyor. ayarları yükseltince fps çok düşüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccalİads

bu arada pro street ati radeon hd 2600 ile oynanamıyor. ayarları yükseltince fps çok düşüyor..
    Yüklerken PunkBuster'ı da kurdun mu? PunkBuster'ı kurunca oyunda aşırı fps düşmesi oluyor çünkü.
  • evet punkbuster vardı yalnız bu cafe bilgisayarı
    nforcer fps düşmesi derken az bir miktardan söz etmiyorum şöyle düşün, oyunu oynarken 4 saniyede bir yeni görüntü geliyor. o derece rezil yani.
    bu arada punkbuster neden böyle birşey yapıyor?
  • bir sorum olucak: oyunu %100 bitirince gizli arabalar açılıyormu yoksa tek çare yama mı ?
  • Bence oyunun grafikleri hayal kırıklığı Gran Tourismo 5 videolarını izleyin ne demek istediğimi anlarsınız :(

Bi de oyunda zorluk ayarı yok mu herkese her yarışta toz yutturuyorum. Logitech G25 ve bol bol GTR 2 deneyiminin etkisi olabilir mi bunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilir_kisi

Bence oyunun grafikleri hayal kırıklığı Gran Tourismo 5 videolarını izleyin ne demek istediğimi anlarsınız :(

Bi de oyunda zorluk ayarı yok mu herkese her yarışta toz yutturuyorum. Logitech G25 ve bol bol GTR 2 deneyiminin etkisi olabilir mi bunda

elektronik yardımları kapatıp king modunda oynamayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

quote:

Orjinalden alıntı: bilir_kisi

Bence oyunun grafikleri hayal kırıklığı Gran Tourismo 5 videolarını izleyin ne demek istediğimi anlarsınız :(

elektronik yardımları kapatıp king modunda oynamayı dene

GTR 2 ve LFS yi manual vites ve debriyajla bütün elektronikler kapalı oynayan biri NFS de yardımları acar mı sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilir_kisi -- 6 Şubat 2008; 10:55:29 >

• Yeni yama çıkmış. Bakalım neleri düzeltiyor bu yama, indirince göreceğiz.

ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/prostreet/nfsps_pc_dlc_na_033.zip
  • Arkadaslar bende ayarlar her oyundan cıktıgımda siliniyor her girdigimde yenilemem gerekiyor bunun çözümü yokmudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enes1

arkadasler ıyı bır drag arabası onerırmısınız aynı zamanda 2teker ustundede gıdebılen

Corvette nin üzerine drag arabası tanımam...Bütün yarışları açık ara kazanırsın...

Drift için Nissan 350Z iyidir...

Speed için Nissan SkyLine GT-R...

Diğer yarışlar için Subaru İmpreza...

En azından ben böyle rahatça bitirdim...Ama arabaların ayarları ile oynamak gerekiyor...Özellikle Subaru ve Skyline için alçaltmak şart...Bazı yarışlarda subarunun direksiyon açısını da değiştirmek daha iyi sonuç veriyor...
  • yamayi yükledim o acılan 16 araba geri gitti ve 1.1 yazıyo hala bende geri yüklüyorum eski patchı
  • ya arkadaşlar ben pro street ı aldım pc ye tam yukluyorum jpn reg e kayıt etmek istıyor musun_ dıye yazı çıkıyo ben ewt dıyorum kayıt işlemı tamalanamadı dıyooo acıl yardım lutfennnnnnnnnnnnnnnnn
  • nForcer Türkçe Yama Ne Durumda?? Çıkma Tarihi Bellimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 8 Şubat 2008; 12:58:26 >
  • arkadaşlar oyun bende takılıyo. x850xt ekran kartım var. fakat bu ufak takılmalar ben çözünülürlüü azaltsamda oluyo..

most wantedde bu tarz takılmalar oluodu patch le hallettiler bunu. Aynı şe bu patclerde de mi geçerli.. Yoksa daha farklı amaçlar için mi çıkarıkdı nbu patchler?
  • ARKADAŞLAR BENDE SAPPHİRE MARKA AGP HD2600PRO EKRAN KARTI VAR VE PRO STREET DAMAGE HİGH AYARDA OYNAYAMIYORUM.
    DAMAGE AYARINI HİGH A ALINCA OYUNA GİRMİO MASAÜSTÜNE ATIO FORMAT ATTIM DÜZELMEDİ EKRAN KARTININ DRİVERI DEĞİŞTİRDİM DÜZELMEDİ
    OYUNU DİĞER AYARLAR NASIL OLURSA OLSUN DAMAGE SADECE LOW DA BİDE OFF TA OYNAYABİLİORUM
    DAMAGE HİGH DA OYNAYAMICAKSAM BU OYUNUN ZEVKİ NERDE

PEKİ SORUN NERDE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 8 Şubat 2008; 23:29:58 >
  • Şu Nevada Higway yarışlarının Speed Race ve Speed Challange larını bir türlü geçemiyorum. Son 2 tane Nevada Battlemachine'i kaldı. Dolayısıyla Ryo'nun ilk yarışını da kazanamıyorum. 2 rekor daha kırmamı bekliyor; nitrocide de açılmadı. Diğer tüm kralları yendim, ama bu speed olayı beni gıcık ediyor. Siz hangi arabayla yendiniz bunları? Ben Pagani Zonda kullanıyorum. Araba sürekli kontrolümden çıkıyor mutlaka Totaled oluyorum. Kontrolu rahat ve hızlı bir araba öberir misiniz?
  • pagani zonda falan alma onun kontrolu zor oluyor ben lamborghini murchilego ile geçiyorum speed leri arabanın ağır olması speed lerde cok iyi oluyor
  • Ben de BMW M3 E46 kullanıyorum speed'lerde yol tutuşu çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.