Ben de daha önce (yaklaşık on yıl önce) bitirmiş olduğum bu oyunu tekrar kurup bitirmek istedim baştan sona. Ve kurdum ilk bölümü oynadım yalnız üçüncü bölümde önceki mesajlarda bir arkadaşımızın da yazmış olduğu gibi Normandie pistinde beni oyundan atıp durdu. Bakalım yamalarla gidermeye uğraşacağım. Yalnız bir sıkıntım var yamaların linkleri hep kırılmış. Aramaya devam, çözdüğümde buraya yazacağım.
Baştan beri okudum yazılanları, gerçekten çok güzel şeyler yazılmış demek ki benim gibi başkaları varmış. Bu oyun bana o kadar çok şey hatırlatıyor ki nasıl vazgeçeyim ondan!
quote:
Orijinalden alıntı: TRansilvania*
quote:
Orjinalden alıntı: okanaltintas
quote:
Orjinalden alıntı: NuTeRX
Ohoo dostum ne eskisi bunlar yeni oyunlar.
sen ciddimisin oyun 2001 de çıktı ?
@gktgys yüzbaşısın ama buranın paylaşım sitesi olmadığını daha ögrenememişsin
yeni versiyonuda çıktıbu arada demo paylaşım yasak değil
Ne zaman çıktı ya Porsche'nin yeni versiyonu..?
Ya bu nfs 2-3-4-5 serileri gibi oyun yapamadılar adam akıllı.Bu seriler çok sarıyordu beni.Ama aralarında en ama en çok sevdiğim nfs 4 dü,sonra 5,sonra 3,sonra 2 ama tabi 3 ü de çok oynamıştım
Hatırlarmısınız 5 de ne kadar güzel arabalar vardı.Şimdi hemen indirip kurucam,biricik 911 carrera 4s imi özledim ben , 944 turbo da çok iyiydi aşırı hızlı değildi ama yol tutuşu tipi çok güzeldi
Hala bilgisayarımda kuruludur... Haftasonu tekrar açtım bir profile... Taktım G25'i...
Sıfırdan Evolution ve Factory Driver'ı bir solukta bitirdim tekrar...
Hala güzelliğinden birşey kaybetmemiş... Hala aynı tadı veriyor...
DiRT, GRiD, DiRT2, GT2, TDU vs. arada çıkan o kadar güzel oyun oldu ama, hiçbiri NFS:PU kadar ölümsüz olamadı ve olamayacak da sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
Hala bilgisayarımda kuruludur... Haftasonu tekrar açtım bir profile... Taktım G25'i...
Sıfırdan Evolution ve Factory Driver'ı bir solukta bitirdim tekrar...
Hala güzelliğinden birşey kaybetmemiş... Hala aynı tadı veriyor...
DiRT, GRiD, DiRT2, GT2, TDU vs. arada çıkan o kadar güzel oyun oldu ama, hiçbiri NFS:PU kadar ölümsüz olamadı ve olamayacak da sanırım...
aynen ya arkadaşımla yarım saattir tartışıyorum nfs4-5 ve mw üstüne oyun yok diye adam hala shift diyor. neymiş grafiği gerçekçiymiş, yeniymiş. pehhh
quote:
Orijinalden alıntı: GregoryHouse
quote:
Orjinalden alıntı: tsender
mumkunse dedigin dosyaları upload edebeilirmisin rapide
Şimdi ben bunu tekrar oynadım ilk başladım evalation'a ve modern area falan hepsini tekrar bitirdim şimdi yeni menüler çıktı tekrar 356'lara döndü ve daha farklı pist karmaları çıktı karşıma. Yalnız ilki gibi değil bu istediğin turnuvayı oynayabiliyorsun yani bir sonraki turnuvanın açılması için bir önceki turnuvayı en az 3. olarak bitirmen gerekmiyor.
Mesela sadece Monte Carlo Circuit bölümü var; 1,2 ve 3 Monte Carlo Circuitten oluşan.
Bir de sadece dağ bölümleri falan var. Buraları da mı bitireceğiz nasıl olacak anlamadım bana yardımcı olur musunuz?
Daha doğrusu kısaca bir çözüm anlatımı gerçekleştirebilir misiniz? Bazı sitelerde oyunla ilgili çözümler var fakat bu yeni menü ve turnuvalarla ilgili doyurucu bilgi maalesef yok.
nfs nin underground dan önceki oyunları çok farklıydı ya.. çok farklı havası vardı oyunlarının indirip yeniden oynamak lazım
Unuturmuyum
quote:
Orijinalden alıntı: ASIK_YEKiNi
Şimdi ben bunu tekrar oynadım ilk başladım evalation'a ve modern area falan hepsini tekrar bitirdim şimdi yeni menüler çıktı tekrar 356'lara döndü ve daha farklı pist karmaları çıktı karşıma. Yalnız ilki gibi değil bu istediğin turnuvayı oynayabiliyorsun yani bir sonraki turnuvanın açılması için bir önceki turnuvayı en az 3. olarak bitirmen gerekmiyor.
Mesela sadece Monte Carlo Circuit bölümü var; 1,2 ve 3 Monte Carlo Circuitten oluşan.
Bir de sadece dağ bölümleri falan var. Buraları da mı bitireceğiz nasıl olacak anlamadım bana yardımcı olur musunuz?
Daha doğrusu kısaca bir çözüm anlatımı gerçekleştirebilir misiniz? Bazı sitelerde oyunla ilgili çözümler var fakat bu yeni menü ve turnuvalarla ilgili doyurucu bilgi maalesef yok.
Onlar Club Races ve onlar da Evolution'ın bir parçası...
Classic Era bitince Classic Club, Golden Era bitince Golden Club, Modern Era bitince de Modern Club yarışları açılır...
Yarışmak opsiyoneldir de, sonuçta o da oyunun bir parçası... Oyna ve bitir bence...
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
quote:
Orijinalden alıntı: ASIK_YEKiNi