Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: defected

Bu oyunun dolusu;

Need for Speed Hot Pursuit
    Burnout Paradise

bu iki oyunun tırnağı bile değil Most Wanted. Oyunu satın almamış olanları kişisel zevkleriniz için yanlış yönlendirmeyin.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum; ne NFS:HP kadar olmuş bir oyun, ne de Burnout Paradise kadar zevkli.

Kırma tipsiz sokak köpekleri olur ya. Aha bu oyun da NFS:HP ile Burnout Paradise çakması sefil bir oyun. Almayın, aldırmayın. Çok merak ediyorsanız fiyatının düşmesini bekleyin ya da mis gibi Midnight Club: Los Angeles oynayın.

Aynen doğru kardeşş.. yeminle demoyu yarım saat bekledim..başladı ahhhaaa.. bu ne ya? sandın burnout tıpatıp aynısı...yazıkk. bu kadar NFS bekleyen oyunculara alay etmekten başka birşey değil..yapılanı taklit etmek ve adının arkasına sığınıp piyasaya sürmek..nasılsa fanatikler bağır çağır ama eşşek ginide alır oynar...ben almam da oynamamda..alana şimdiden hayırlı olsun ..hayrını görsün derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Most Wanted ismine bu kadar saygısızlık yapılamaz... Başka bir şey demiyorum yazıklar olsun

+∞

Ben ön sipariş ile almıştım büyük bir hevesle ama oyuna girince resmen hayal kırıklığına uğradım ya porsche ile başlanıyor oyuna ve sürüş hissi denen bişey yok habire kaza oluyor analog ta çok hassas sağa döndermeden sağa gidiyor araba..Bütün arabalar elinin altında hiç emek var kazanmak diye bişey yok..EA resmen parayı arabayı evi vermiş git çalış demiş..Olurmu böyle bişey nerde o eski nfs ler..

Bu oyunun amacını anlayan var ise söylesin çünki ben hiçbişey anlamadım oyunu aldığımdan beri 5 kere ya girmişimdir ya girmemişimdir..

• yarışların çeşitlendirilmesinde çok sıkıntı var yine, hep aynı yarışları yapıp duruyoruz..
  • Bende sıkılmaya başladım platinum yapmama az kaldı, Criterion'un yaptığı en kötü oyun. Hot pursuit bundan daha iyiymiş keşke onu alsaydım.
  • NFS Most Wanted'ın 2. bölge(PAL), kutulu versiyonundaki online kodunu girdikten sonra diğer hesaplardan(US vs.) multiplayer modlarına girebiliyor muyuz? Kesin bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Uygun fiyata buldum, eğer sorunsuz giriliyorsa almayı düşünüyorum.
  • olmaz kodlar region locked
  • Yılın yarış oyunu seçildi.

http://www.spike.com/events/video-game-awards-2012-nominees/voting/best-driving-game

Horizon yalan oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yılın yarış oyunu seçildi.

http://www.spike.com/events/video-game-awards-2012-nominees/voting/best-driving-game

Horizon yalan oldu...

Bence yılın yarış oyunu olmayı hak etmiyor çok severek aldım ama hüsran be üstad :(

Oynuyorsan eğer ekleyelim birbirimizi hocam :)

• OmerFaruk1907 Ekleyin arkadaslar online oynamak isteyenelr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılın yarış oyunumu

vardır bi bildikleri

cidden Gta 5 ile jubile yapmak niyetindeyim

biz büyüdük ve kirlendi oyun sektörü ( biz büyüdük ve kirlendi dünya)

bu oyun yılın yarış oyunuysa 2012 yılı yarış oyunları namına gelmiş geçmiş en kötü yıl olmalı

öyle bi ödül varmı

• Paylaşımlar için teşekkürler
  • bu oyuna para veripte paranıza yazık etmeyin. yılın yarış oyunu seçilmiş bide yılın ÇÖP oyunu.
  • NEED FOR SPEED MOST WANTED PS3 için ikinci el alıcam neyine dikkat etmem lazım acaba bana yardımcı olurmusunuz ..
  • Alanlar ne bekliyor anlamadım ?
    Ben 1 haftadır oynuyorum gayet zefkli ve güzel bir oyun.
    Almak isteyenler dusunmeden alabilir.
  • Oyuna güncelleme gelmiş ama 80710092 hatasıyla yapamıyorum. Var mı sorun yaşayan, çözen?..
  • quote:

Oyuna güncelleme gelmiş ama 80710092 hatasıyla yapamıyorum. Var mı sorun yaşayan, çözen?..

Hocam bende aynı hatayı aldım ilerleyen saatlerde gene deneyeceğim
  • quote:

Oyuna güncelleme gelmiş ama 80710092 hatasıyla yapamıyorum. Var mı sorun yaşayan, çözen?..

Ben saat 17:00 gibi denedim hata veriyordu.
    Saat 20:00 hala duzeltmediler mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe0

quote:

yok düzelmemiş. dns değiştirip falan da denedim bi değişme yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe0

quote:

yok düzelmemiş. dns değiştirip falan da denedim bi değişme yok.

Dns ile alakali degil zaten.
    Abi sen platinum aldin bikmadinmi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: DiRTyMoNeY_35x

yorumları okuduktan sonra baktım oyuna.yorumlara göre kötü bir oyun bekliyordum.kesinlikle tam tersiydi.mükemmel ötesi bir oyun değildi ama gayet güzeldi.100 üzerinden 75 rahatlıkla verebilirim.yarış oyunuda arıyorsanız kesinlikle oynayın derim.

ben tarafsız olarak bi yorumda bulundum.bir editör gözüyle.bazı arkadaşlar kendi istekleri ihtiyaçları çerçevesinden oyuna baktıklarından kötü yada süper ötesi diye yorumlarda bulunabilirler.ama kişisel görüşler olduğundan burdaki arkadaşlara sesleniyorum.sadece 3-4 oyun sitesinin verdiği puana bakın deneme fırsatınız varsa mutlaka deneyip öyle alın.yorumlara çok takılmayın.

ilk çıkan most wanted'ı dene sonra görürsün ne olduğunu,motor sesleri çok iyi diye haykıranlar zaten bu nesilde çıkan nfslerin hepsinde motor sesleri çok iyi

İlk çıkan most wanted ıda biliyoruz. Efsane underground 2 nin altında ezilen bir oyun oldu. Şuan most wanted oynayan yoktur ama eminim u2 oynayan hala vardır

Bu yeni çıkan mw ise ucube hot pursuit ve rundan 2 kat daha iyi bir oyundur.Tek sıkıntısı pc de çok kasıyor.

evet evet ezildi , sorma 1 ezildi bilemeyiz.

herkes underground tarzı istiyor ama most wanted a yapılan yakıştırmada saçmaladınız.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.