Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED (PS3 ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
2
Favori
23.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: defected

olabilir yahu fikirlerinize saygılıyım. içi boş oyunları da sevebilir insan yani

Oyunun içinin boş olduğu senin fikrin. Başkalarına kabul ettirmeye debelenme...
  • Dolusu ne ki bunun, onu oynayalım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Dolusu ne ki bunun, onu oynayalım bari.

araçların yarışlarını bitir dolusunu sonra sor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

olabilir yahu fikirlerinize saygılıyım. içi boş oyunları da sevebilir insan yani

Oyunun içinin boş olduğu senin fikrin. Başkalarına kabul ettirmeye debelenme...

nasıl debeleniyorum bir bilsen

yaşama amacım bu oldu şu an

kimse need for speed oynamasın diye istifa ettim bugün, kalabalık yerlere gidip oyunun rezilliği hakkında broşür falan dağıtıyorum

• Bu oyunun dolusu;

Need for Speed Hot Pursuit
    Burnout Paradise

bu iki oyunun tırnağı bile değil Most Wanted. Oyunu satın almamış olanları kişisel zevkleriniz için yanlış yönlendirmeyin.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum; ne NFS:HP kadar olmuş bir oyun, ne de Burnout Paradise kadar zevkli.

Kırma tipsiz sokak köpekleri olur ya. Aha bu oyun da NFS:HP ile Burnout Paradise çakması sefil bir oyun. Almayın, aldırmayın. Çok merak ediyorsanız fiyatının düşmesini bekleyin ya da mis gibi Midnight Club: Los Angeles oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 12 Kasım 2012; 10:08:11 >
  • Neyse ugrasamiyacagim senle, misyonerliginde basarilar.

Not: zamaninda MCLA da oynanip platinum trophysine kadar suyu cikartilmistir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki oyunun boş ya da dolu olmasını belirleyen kriterler nedir.Ben şu boş dediğiniz oyundan zevk alarak oynuyorum.Zaten oyunun amacı da oyuncuyu eğlendirmek değil mi?Bir oyun bana bunu bana verebiliyorsa içi boş nasıl olabilir.Benim için 10/9'luk bir oyun.Millet takmış kafayı ilk most wanted'e.Hay başınıza most wanted kadar taş düşsün.İki senaryo yaptılar diye kral yaptınız şu oyunu başımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Peki oyunun boş ya da dolu olmasını belirleyen kriterler nedir.Ben şu boş dediğiniz oyundan zevk alarak oynuyorum.Zaten oyunun amacı da oyuncuyu eğlendirmek değil mi?Bir oyun bana bunu bana verebiliyorsa içi boş nasıl olabilir.Benim için 10/9'luk bir oyun.Millet takmış kafayı ilk most wanted'e.Hay başınıza most wanted kadar taş düşsün.İki senaryo yaptılar diye kral yaptınız şu oyunu başımıza.

Ben eski most wanted kadar egleniyorum oynarken. Onda da cok bir hikaye yoktu zaten bunda hic yok. Surus hissi ve araclar cok iyi olmus. Oyundan zaten arcade bir hava bekliyorduk tam olmus. Polis kovalamacalarinda hp biraz daha iyiydi sanki ama onda yarista kovaliyorlardi sirf bunda adamlar ne yapsin barikat kuruyorlar donup baska yola giriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Neyse ugrasamiyacagim senle, misyonerliginde basarilar.

Not: zamaninda MCLA da oynanip platinum trophysine kadar suyu cikartilmistir...

O zaman keşke bana biraz daha katılıyor olsaydın. Ya objektif bakmıyorsun ya da oyunu çok seviyorsun ki buna bir şey demek hiçbirimizin haddine değil.

Sevmene bir şey diyemem ama oyunun ne bir Hot Pursuit ne de bir Burnout Paradise etmediği gün gibi ortada
  • Hot Pursuit ve Burnout'un dengeli bir karışımı olarak tanımlıyorum bende Most Wanted'ı..Tamam, iyi kötü bir senaryosu olması hiç olmamasından iyidir..fakat bir yarış oyununda senaryo olmayışıda zerre umrumda değil açıkçası.Oynatıyor mu?Oynatıyor..

Mütemadiyen oynadığım BF3 den kopardı bu oyun beni.Bir oyun beni BF3 oynamaktan alıkoyuyorsa o oyun iyidir.
  • quote:

Bu oyunun dolusu;

Need for Speed Hot Pursuit
    Burnout Paradise

bu iki oyunun tırnağı bile değil Most Wanted. Oyunu satın almamış olanları kişisel zevkleriniz için yanlış yönlendirmeyin.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum; ne NFS:HP kadar olmuş bir oyun, ne de Burnout Paradise kadar zevkli.

Kırma tipsiz sokak köpekleri olur ya. Aha bu oyun da NFS:HP ile Burnout Paradise çakması sefil bir oyun. Almayın, aldırmayın. Çok merak ediyorsanız fiyatının düşmesini bekleyin ya da mis gibi Midnight Club: Los Angeles oynayın.

hotpursit oynadıgım en eglenceli oyundu multısı bakımından. mostwanted kotu olmamıs ama sıradan ama sıkıcıda degıl , garıip bı oyun işte almışız oynuyorum herggun 1 saat kadar
  • Oyunu nihayet alabildim tabiki bir MW değil fakat gayet başarılı beyler

NEED FOR SPEED MOST WANTED  (PS3 ANA KONU)
  • Oyun bildiğin çöp, araç listesi yetersiz, şehir dandik, grafikler eh, basit bir blacklist koymuşlar ne karakterler var (mw1'deki razor gibi) ne ara videolar var,saçma sapan ruhsuz bir oyun,neyseki sırf adı nfs olduğu için 1-2 hafta önce suyunu çıkarmıştım 800G açmıştım xbox'da,fakat oyun gerçekten kötü tek güzel yanı motorsesleri o da her nfs serisinde olan birşey zaten ea hep iyi yapmıştır motor seslerini,ilk olan birşey değil.

Bu oyuna mükemmel diyenler açsın 2010'daki hot pursuit'i ve forza horizonu oynasın...

Blacklist böyle olur,bunun gibi ruhsuz olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Kasım 2012; 0:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun bildiğin çöp, araç listesi yetersiz, şehir dandik, grafikler eh, basit bir blacklist koymuşlar ne karakterler var (mw1'deki razor gibi) ne ara videolar var,saçma sapan ruhsuz bir oyun,neyseki sırf adı nfs olduğu için 1-2 hafta önce suyunu çıkarmıştım 800G açmıştım xbox'da,fakat oyun gerçekten kötü tek güzel yanı motorsesleri o da her nfs serisinde olan birşey zaten ea hep iyi yapmıştır motor seslerini,ilk olan birşey değil.

Bu oyuna mükemmel diyenler açsın 2010'daki hot pursuit'i ve forza horizonu oynasın...

Blacklist böyle olur,bunun gibi ruhsuz olmaz...

bence gelmiş geçmiş en iyi oyunu hot pursitti. lakin online bakımından.......
    ben boyle zevk , boyle eglence ustune de eklenen heycan almadım bı yarıs oyunundan.
    Aldık oynuyoruz işte online kotu degıl o kadar mw2'nin.
    hot pursit hala oynarım arasıra ama artık eskısı kadar sarmıyor sıktı.
    benım artık ea dan fazla umudum kalmadı bı kac ay sonra shift 3 felan cıkarır annelerını anarız bı
    gta5'i bekliyorum ben oyun yarış uzerıne kurulu degıl ama bır yarıs oyununda bulamadıklarını online racede bulacagız...

• Demoyu simdi oynadim, oyunu almaktan vazgectim.

-Sehir modellemesini begenmedim.
    -Arabalarin grafikleri cok hos fakat kontrollerine isinamadim. Sanki araba sizin kontrolunuzde degilmis gibi bi durum var, cozemedim.
    -nfs hp nin de demosunu oynayip begenmemistim
    -bu demo beni diger yaris oyunlarim paradise ve mcla ye daha cok bagladi. Yillardir bu oyunlarin (bi de B3 takedown in) kalitesinde bi oyun gormedim :(..

• Beyler ne diyosunuz,takasa değer mi bu oyun?Yarın birkaç oyun takas edeceğim sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Beyler ne diyosunuz,takasa değer mi bu oyun?Yarın birkaç oyun takas edeceğim sorayım dedim.

Bazı trolleri dinleme oyun harika zaten metacritic ortalaması 84 ve puanı sonuna kadar hak ediyor
  • Yorum için sağol,demoyu indirip oynadım gerçekten iyi.Alacağım yarın.
  • MW oyunu sırf black list için bile sevilir yav. Fakat bu oyun neden beğenilmedi anlamadım. Black list çok mu kötü, kötüyse neresi kötü yani? Oyunu alacaktım yorumları okuyunca biraz soğudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Beyler ne diyosunuz,takasa değer mi bu oyun?Yarın birkaç oyun takas edeceğim sorayım dedim.

Bazı trolleri dinleme oyun harika zaten metacritic ortalaması 84 ve puanı sonuna kadar hak ediyor

Adam gibi yaz ne yazacaksan,senin oynadığın oyun ile yaşının çarpımı kadar oyun oynadım ben trollmüş iyi sakız yaptınız şu lafı ağzınıza ergenler gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Kasım 2012; 4:46:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.