Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: showstopper41

Bence Need for Speed serisinin en güzel oyunu olan NFS 4: High Stakes in 2. oyunu gelse çok güzel olurdu. Hometown'daki köşe (genelde ilk yarışta 180 mil le duvara girilir), Summit teki meşhur U viraj, Raceway pistleri modern grafiklerle yeniden oynamak çok güzel olurdu. Vurdulu kırdılı arcade sahneler değil Lost Canyons gibi Snowy Ridge gibi sürüş yeteneğini ortya koyan ve doğa manzarası olan pistleri yeniden istiyorum.

hp 1 gibi sağlam oyun gelse bir gelse ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

Bence Need for Speed serisinin en güzel oyunu olan NFS 4: High Stakes in 2. oyunu gelse çok güzel olurdu. Hometown'daki köşe (genelde ilk yarışta 180 mil le duvara girilir), Summit teki meşhur U viraj, Raceway pistleri modern grafiklerle yeniden oynamak çok güzel olurdu. Vurdulu kırdılı arcade sahneler değil Lost Canyons gibi Snowy Ridge gibi sürüş yeteneğini ortya koyan ve doğa manzarası olan pistleri yeniden istiyorum.

Aynen. ASlında NFS'in özün hypercar lar ile polisten kaçmaktı. Yani asıl amaç oydu, ne zaman şu underground geldi bok oldu seri. 90 ların exotic arabalarını ve electro müziğini şimdiki NFS'lere tercih ederim. Rom Di Prisco'yu, Saki Kaskas ı geri istiyoruz.Ayrıca youtube dan bulduğum bir yorum:

For how long can we pray EA to create new TASTEFUL NFSs? We want electronic music fitting the atmosphere of the track, car showcase with appropriate music, fewer lowlife scum like Razor or Darius, less babes, just pure racing with cool, exotic cars and interesting tracks!

• quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

Aynen. ASlında NFS'in özün hypercar lar ile polisten kaçmaktı. Yani asıl amaç oydu, ne zaman şu underground geldi bok oldu seri. 90 ların exotic arabalarını ve electro müziğini şimdiki NFS'lere tercih ederim. Rom Di Prisco'yu, Saki Kaskas ı geri istiyoruz.Ayrıca youtube dan bulduğum bir yorum:

For how long can we pray EA to create new TASTEFUL NFSs? We want electronic music fitting the atmosphere of the track, car showcase with appropriate music, fewer lowlife scum like Razor or Darius, less babes, just pure racing with cool, exotic cars and interesting tracks!

NFS 3 ve NFS 4 teki hem menü müzikleri hemde pistlere özgü müzikler harikaydı.Çölde geçen Lost Canyons'u açınca western/rock karışımı Snorkeling Cactus Weasels soundtracki çalardı.
    Şu müzikle çölde yarış yapmanın keyfine NFS Underground ve sonrası oyunlarda hasret kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 15 Ekim 2012; 16:14:02 >

• Şahsen ben NFS Most Wanted'daki müzikleri çok beğendim ve bu müziklerin bir benzerini serinin Most Wanted'dan sonraki hiçbir oyunda bulamadım. Ses atmosferleri çok berbat. Most Wanted'da müziklerin sesini %100'e ayarlıyorum diğer tüm ses efektlerini %50'ye ayarlıyorum oyun çok daha zevkli geliyor. Hele ki Nine Thou (Superstars-Remix) ile We Control müzikleri mükemmel
  • Need for Speed : MOST WANTED'ın en iyi özelliği nedir
  • Need For Speed:MOST WANTED kaç saatte yüklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Şahsen ben NFS Most Wanted'daki müzikleri çok beğendim ve bu müziklerin bir benzerini serinin Most Wanted'dan sonraki hiçbir oyunda bulamadım. Ses atmosferleri çok berbat. Most Wanted'da müziklerin sesini %100'e ayarlıyorum diğer tüm ses efektlerini %50'ye ayarlıyorum oyun çok daha zevkli geliyor. Hele ki Nine Thou (Superstars-Remix) ile We Control müzikleri mükemmel

Ben Nine Thou Superstars Remixe baylırım ama we controlü pek sevmem onun yerine firep up ve do you thang tercih ederim.
  • çıkış tarihi tam olarak ne?
  • Amerika'lılara para kazandırmamak için corsan diyorum 2 ay geçte çıksa corsan oynayacağım. Türklere ait şirket olsaydı kesin orj. alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Amerika'lılara para kazandırmamak için corsan diyorum 2 ay geçte çıksa corsan oynayacağım. Türklere ait şirket olsaydı kesin orj. alırdım.

2 ay mı_. hayatta dayanamam. zaten 3 aydır oyunu dört gözle bekliyordum. saat sayıyordum adetacorsan 2 ay sonra mı cıkar? orijinal fiyatı ne olur? umarım 80-100 tl falan demezsin ama en aşşağı 30 tl olur

ne iki ay'ı yahu amma attınız sizde hee corsan resmi çıkış tarihinden bile erken çıkıyor çoğu zaman..

• bi çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldı. Bu arada NFE The Run'da gövde modifiyesi vardı hatırlatırım
  • bu sene onlıne oynayabılcekmıyız bu oyunu ?
  • Keşke alacak param olsa Öğrenci adamız paramız anca bize yetiyor yoksa oyun güzel olsaydı bu sefer satın alırdım.
  • Modifiye heralde arabadan arabaya fark edecek videodan bi sahne

• modifiyenın olucagı kesınlesmıstı zaten daha once ınsallah onlıneda oynanır bu sene
  • Hala modifiye yok diyenler var pes.. Adamlar videoda göstermiyo diye modifiye olmayacağı anlamına gelmez, kaldıki olucağını açıkladılar yalan söylicek halleri yok ya :) Çıksın bi sabredin allah allah :D
  • Modifiye var üstelik önceden seçtiğimiz ya da hazırladığımız modifikasyonları yarış sırasında videolarda görüldüğü gibi anında uygulayabiliyoruz. Adam videoda iğnelerin üzerinden geçiyor tekerlekler patlıyor hemen önceden seçtiği modifiye lastikle değiştiriyor ve kaldığı yerden devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Hala modifiye yok diyenler var pes.. Adamlar videoda göstermiyo diye modifiye olmayacağı anlamına gelmez, kaldıki olucağını açıkladılar yalan söylicek halleri yok ya :) Çıksın bi sabredin allah allah :D

modifiye var evet ama görüntü modifiyesinden çok performans modifiyesi olacak aslında ben görüntüden çok performans mofiyesini severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurksoyGokceOmer

Need For Speed:MOST WANTED kaç saatte yüklenir

2 milyon yıl sürüyor yüklenmesi.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.