Bildirim
Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık) (78. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
http://www.teleizle.com/izle/polisle-dalga-gecen-adam
şu video çok komiğime gitti,eleman hotpursuit den çok etkilenmiş galiba ama poliste belliki zamanında çok most wanted oynamış
Mobil acmiyor aksam evden izlerim :) -
quote:
http://www.teleizle.com/izle/polisle-dalga-gecen-adam
şu video çok komiğime gitti,eleman hotpursuit den çok etkilenmiş galiba ama poliste belliki zamanında çok most wanted oynamış
adam çok acayip kullanıyor arabayı deli etmiş polisleri
-
yeni oynanış videosu geldi,görünüşe göre hotpursuit i aratmayacak gibi oyun
bu arada anti nfs ciler yine ağızlarını açmaya başladı bozuk plak gibi,ağlasanızda sızlasanızda,sövüp saysanızda geçen yıl 10 üzerinden 10 puan alan tek yarış oyunu hotpursuit ti,bunda da böyle olacak gibi... üstelik klasik muscle car lar geri dönüyor.. hele bu oyun battlefield 3 ün grafik motoruyla geliyor ki oyy oyy oyyy yakacak yıkacak ortalığı... 5 yıldır aynı grafik motorunu ısıtıp ısıtıp önümüze sürenler ağlasın haline şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Temmuz 2011; 10:10:59 >
-
Hocam Iste olay budur. NFS yavas yavas toparlanmaya basladi Videoyu mobilden flash olmadigi icin malesef yine izleyemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Hocam Iste olay budur. NFS yavas yavas toparlanmaya basladi Videoyu mobilden flash olmadigi icin malesef yine izleyemiyorum
yavaş yavaşta lafmı hocam,gürlüyor artık...videoda iki şey çok dikkatimi çekti,ilki çevreye çok özen gösterilmiş,havada uçan akbabalar bile vardı
, diğeri sesler çok sağlam geldi bana,fren yaparken lastik sesleri harika
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Temmuz 2011; 9:26:55 > -
Hıza açız reyiz gelsin artık -
Dur daha videoyu izleyemedim izledikten sonra kopucaz :D -
boş durmayalım bu arada.. buda çiçeği burnunda dünyanın en hızlı arabası ünvanına sahip shelby Tuatara .. max hız 440 km/h , 1350hp... umarım the run da görürüz bu canavarıquote:
Orijinalden alıntı: ShinQda
Hıza açız reyiz gelsin artık
http://www.youtube.com/watch?v=cKa1Esh5jO0
not: sondaki üzgün Lamborghini'ye dikkat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Temmuz 2011; 11:32:46 >
-
Dostum linke tikliyorum 50 saniyelik arabanin resimlerini gosteren bir video aciliyor herhangi bir kapisma videosu goremedim yada cepten giriyoz diye acmiyor ): -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Dostum linke tikliyorum 50 saniyelik arabanin resimlerini gosteren bir video aciliyor herhangi bir kapisma videosu goremedim yada cepten giriyoz diye acmiyor ):
yok hocam öyle,araba daha çok yeni olduğundan görüntüsü pek yok -
quote:
bu arada anti nfs ciler yine ağızlarını açmaya başladı bozuk plak gibi,ağlasanızda sızlasanızda,sövüp saysanızda geçen yıl 10 üzerinden 10 puan alan tek yarış oyunu hotpursuit ti,bunda da böyle olacak gibi... üstelik klasik muscle car lar geri dönüyor.. hele bu oyun battlefield 3 ün grafik motoruyla geliyor ki oyy oyy oyyy yakacak yıkacak ortalığı... 5 yıldır aynı grafik motorunu ısıtıp ısıtıp önümüze sürenler ağlasın haline şimdi
videoyu şimdi izleme fırsatım oldu sadece daha fazla uykusuz geceler bizi bekliyor süper oyun
-
Oynanış Hot Pursuit kadar arcade olmayacakmış. Yani yine arcade ama, biraz sim. izleri de taşıyan bir arcade.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 27 Temmuz 2011; 22:53:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Oynanış Hot Pursuit kadar arcade olmayacakmış. Yani yine arcade ama, biraz sim. izleri de taşıyan bir arcade.
pm attım -
quote:
Videoyu yeni izledim. Çok güzel bir oyun bizi bekliyor.
Keşke yeni oyuna E46 kasa M3 ve Lamborghini Aventador ekleseler. E46 M3 artık eklemezler yeni NFS'lere belki ama bunu ekleseler harika olur.
-
Ben PS3'e yeni almayı düşünüyorum ve bir kaç sorum var Online nasıl zevkli mi hala çok kişi var mı ? -
evet oyun hala ilk günkü kalabalığını koruyor NFS bu seri ile eski serileri kadar olmasada büyük bir
başarı yakaladı -
merhaba şöyle bir sorunum var bende ps3 var ve 2 tane gamepad var online olmadan 2 kişi nasıl yarışırım bu oyunda menuden bulamadım online başkalarıyla oynayabılıyorum ama evde arkadaşımla oynayamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ww.com.tr -- 6 Ağustos 2011; 0:52:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ww.com.tr
merhaba şöyle bir sorunum var bende ps3 var ve 2 tane gamepad var online olmadan 2 kişi nasıl yarışırım bu oyunda menuden bulamadım online başkalarıyla oynayabılıyorum ama evde arkadaşımla oynayamıyorum
Oyunu bildiğim kadarıyla aynı PS3'den 2 kişi oynayamıyor. Çoklu oyuncu sadece online olarak var. -
bilgisayara indirdim harika bir oyun ama porsche 911 gt2,panemerayı,r8 5.2 FSI'ı ve slr mclaren'i racer'da kullanamıyorsun.orası kötü olmuş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X