Şimdi Ara

Need For Speed: Hot Pursuit (2010)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu TTNET'in interneti yavaşlattığı zamandan beri oyun oynamamıştım. İnternet'de birçok yerde EA Games'in bu oyununu okudum falan incelemeleri, değerlendirmeleri.

İndirmeye değer midir ? Oynamış olan var mıdır ? Tavsiye eder misiniz ?

Zaten internet yavaş artık 3 günde iner bu oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 13 Nisan 2012; 20:40:51 >

• Tavsiye ederim Run'dan güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Arkadaşlar bu TTNET'in interneti yavaşlattığı zamandan beri oyun oynamamıştım. İnternet'de birçok yerde EA Games'in bu oyununu okudum falan incelemeleri, değerlendirmeleri.

Oyun tek cd olup eski olmakla beraber güzel oyundur.Bende tavsiye ederim.
  • 2010 da çıkanı söylüyorsan ona hot pursuit 3 demeliyiz. Oyun iyidir ben oynuyorum. Hele polis kovalamacası falan muhteşem oluyor
  • Bence güzel oyun.İndir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Arkadaşlar bu TTNET'in interneti yavaşlattığı zamandan beri oyun oynamamıştım. İnternet'de birçok yerde EA Games'in bu oyununu okudum falan incelemeleri, değerlendirmeleri.

Eski olan değil abi. Wikipedia'da baktım bu son çıkan HOT PURSUIT aslında 3 falan da dememişler. İlk çıkan HOT PURSUIT'in adı bu oyunda aynı. Hata falan mı yapmışlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Tavsiye ederim Run'dan güzel

RUN oynamadım da bunun ScreenShot'ları daha iyi gibi geldi.

Hocam inmek üzere artık öğleden beri BitTorrent açıktı. Dışarı çıkmıştım işte saat 21:00'de geldim baktım şuan %70.8. Yarın biter artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Eski olan değil abi. Wikipedia'da baktım bu son çıkan HOT PURSUIT aslında 3 falan da dememişler. İlk çıkan HOT PURSUIT'in adı bu oyunda aynı. Hata falan mı yapmışlar ?

Valla ben şimdiye kadar 2 tane hot pursit oynadım...İlki eski olan tek cd lik idi ve sonra en sonu çıktı o da hot pursuit 3 diye mi geçiyordu ne? bir karışıklık var gibi...Neyse ikisini de oyna gitsin

• Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
    Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
    Need for Speed: Hot Pursuit (2010)

3 tane Hot Pursuit var ve birbirine karıştırmışsınız hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
    Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
    Need for Speed: Hot Pursuit (2010)

3 tane Hot Pursuit var ve birbirine karıştırmışsınız hepsini.

Het tirik olmuş...
  • Oyunu yükledim çok iyi. Need For Speed: Undercover ve Need For Speed: Shift oynamıştım en son. Bu çok hoşuma gitti. Grafikler, Fontlar, Müzikler süper olmuş.

Oyunun versiyonu 1.0.0.0'dı galiba 1.0.5.0 Patch indiriyorum tavsiye eder misiniz ?
  • yarışları 1. bitirmek çok zor ne tavsiye edersiniz?
  • Yarışları birinci bitirmek çok zor değil, oynanışı biraz değişik. Alışınca kolay gelecektir.

Tüyo: Köşeleri dönerken, frene hemen basıp bırak. Araç drift yapmaya başlıyor ve köşeleri istediğin gibi dönebiliyorsun. İstersen freni biraz basılı tutup aracın daha yakın bir şekilde köşeyi dönmesini sağlayabilirsin.

Hot Pursuit bence, NFS'nin Carbon'dan sonra çıkardığı en iyi oyun diyebilirim. Dikkat edin, Carbon'dan sonra dedim. Zira Most Wanted'dan bile iyi değil ama grafikleri çok doyurucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 19 Nisan 2012; 9:32:37 >
  • experince diye bir bölüm var o kadar kasıyorum 50 sefer oynadım 1.45 en iyi derece ilerde başka araçlar açılıyormu bu bölümün ta a.q. ben ya deli oldum resmen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.