Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.785
Cevap
18
Favori
261.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka bir sorum yok hocam, teşekkürler. Aslında ilk sorumu F8RGE’un yanıtlamasını değil, Ghost Games’te aktif olarak çalıştığı söylenen eski Black Box çalışanlarının yanıtlamasını istemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Tekrar ilettim, dönüş olunca yazarım.
  • Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Oradan gelen cevaplarlar da tatmin olamayız hocam. İki taraf da farklı bir şey söylüyor. Ellerinde delil olmadıktan sonra iki tarafa da inanmak zor. Ancak NFS UG2, MW ve Carbon acayip sevildi ve EA bugün çıksın desin ki MW Remastered çıkartacağım, Grafiklerini yeniledim 1-2 fizik güncellemesi yaptım ve ek yarışlar koydum fakat oyun aynı ve 30 dolar fiyat çekiyorum dese, bir sürü alacak insan tanıyorum. MW veya Carbon hikayesinden neden devam etmediler gerçekten anlamak güç, evet süper hikayeler miydi değillerdi belki fakat kullanıcılar 14-15 senenin verdiği nostalji etkisiyle bu hikayenin devamını merak ediyor.
  • Elimden en fazla bu kadar geliyor hocam.

• Şu başlığa çıkış tarihi eklenmiş olsa iyi olurdu, ilk mesajda onlarca resim var sürükledim bir tarih için ama nafile, kapadım google’dan baktım en sonunda

• Rdr2 pc mi

• busterr kullanıcısına yanıt
    Genel bilgiler kısmına eklemiştim hocam, en başa ekliyorum. Öneri için teşekkürler.

• Battlefield çöp oldu, mass effect çöp oldu, fifa çöp, NBA çöp, NFS çöp, anthem çöp, Dead space gelmiyor ki son oyunuda çöptü.

Ea games e kim inanır ? Kendilerine hayırları yok.

• Bir* soruda benden gelsin o zaman iletebilirsen çok memnun olurum.

• İşten çıkan blackbox ekibinin bu kadar sinirli ve kibirli şekilde Heat'i eleştirmelerinin nedeni nedir ?

• Gamescom oynanışında dikkati mi çeken bir şey var, herkesin ağzından salya akıtarak izlediği G-TR'nin egzosundan çıkan alev efekti diğer Porsche ve Chevrolet'ten çıkmadı. Bu alev efekti sadece belirli araçlarda mı olacak yoksa lastik dumanı gibi hangi araçtan nasıl alev efekti çıkacağını biz mi ayarlayacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 6 Ekim 2019; 15:10:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Arkadaşlar Black Box çalışanlarına sorularınız varsa bana iletin. Max_Lazy_10 bizim için onlara soracak.

F8RGE`a da sorunuz varsa sorabilirsiniz. O da aktif.
    hocam sorar mısın acaba aralarında NFS Underground 2 yada Most Wanted Remake yapmayı düşünen var mıymış?
  • Evet 5 Kasım.
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Oyun EA'in oyunu. Yapmayı düşünseler ne olacak?
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Nus53emre merhaba,

- Dikkat çekip çamur atmak dışında hiçbir amaçları yok. Underground, Most Wanted ve Carbon`un yapımında çalışmış olanlar konuşacağına Undercover, The Run, ProStreet`in yapımcıları konuşuyor. Heat`i haftaya göreceksiniz, eleştiriye her zaman açığız.
    Yapılan eleştiriler doğru değil. Bunu Heat ile kanıtlayacağız.

- GT-R`ın alev efekti gerçekte de öyle olduğu için o kadar fazla çıkıyor. Bunu şu an ayarlayamıyorsunuz fakat çok istek var bu yüzden eklemeyi düşünüyoruz. (Renkli Nitro, Renkli lastik dumanı gibi.)

F8RGE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 6 Ekim 2019; 15:31:3 >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Cocobongo555 merhaba,

Razor`ın hikayesini devam ettirdiğimizde MW Remastered çıkacak ama bunun için belli bir tarih vermiyoruz. Şimdilik Heat`e odaklanalım.

2015 yılında çıkan NFS, aslında Underground`dı. Adı tanıtıma 2 ay kala değiştirildi. Underground yapmayı düşünmüyoruz.

F8RGE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 6 Ekim 2019; 15:31:20 >
  • Trkronos merhaba,

2. seçeneğini seçiyorum. ;)

F8RGE
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, şu alev efektini eklemeyi düşünmeleri iyi olmuş sadece GT-R'ye özel olması üzerdi. Umarım yakın zamanda eklenir.

• İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Aynen orjinal link önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Battlefield çöp oldu, mass effect çöp oldu, fifa çöp, NBA çöp, NFS çöp, anthem çöp, Dead space gelmiyor ki son oyunuda çöptü.

Ea games e kim inanır ? Kendilerine hayırları yok.
    EA'ye son yıllardaki performansından dolayı şu ödülü taktim etmek istiyorum:

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Cocobongo555 merhaba,

Razor`ın hikayesini devam ettirdiğimizde MW Remastered çıkacak ama bunun için belli bir tarih vermiyoruz. Şimdilik Heat`e odaklanalım.

2015 yılında çıkan NFS, aslında Underground`dı. Adı tanıtıma 2 ay kala değiştirildi. Underground yapmayı düşünmüyoruz.

F8RGE
    FatihTSFC hocam çok çok teşekkürler.
    EA'den gelen cevap beni hayal kırıklığına uğrattı. NFS 2015'in aslında underground reboot olduğunu gene eaden ayrılan birisi 2015 yılında açıklamıştı zaten ve şimdiki gelen cevapla birlikte bu kanıtlanmış oldu. Underground 2 remake'i yapmayı düşünmemeleri ve ilerde Most Wanted'ın remake'ini değilde sadece Remastered'ını çıkaracak olmaları beni malesef çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.Bu dünya bir Underground 2 remake'ini hak ediyor.Umarım Razor'un hikayesi gerçekten de devam eder fakat söz konusu EA olunca inanmak zor.

Zahmet olmazsa 2. bi sorum daha olucak. İleride seriye cockpit kamera açısı ve Cockpit modifiyesi eklemeyi düşünürler mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.