Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Insomniac34

    Bu mesaj silindi.
    oyun cikmadan deneniyor hocam sonra kapaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Unutmadan o yarışı söyle bize , oyun bitince para lazım garajı doldurucaz 127 araç var😆🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasettiğim yarış gece yarışı yani rep kasmak için para kısmında ilerde 40k kadar veren yarışlar geliyor. O gece yarışı haritanın sol en altında curcuit* görürsünüz yarış içerisinde rampa dan zıplıyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grafikler payback ile benzer,araç detaylarıda güzel,yağmur efekti güzel olmuş.Ancak sürekli yağmur yağıyor ve aşırı parlamalar var.Yol kaplamaları da çok güzel görünüyor ama toprak yok oyunda.Bir bölümde, bir binanın arkasındaki topraklı yoldan geçtim kaplama yok.Bildiğin düz kahveye boyamışlar.

    Modifiye bölümü güzel olmuş.İsterseniz aracı daha sonra drifte çevirme imkanınız var gerekli parçaları alarak. Payback de ki kart sistemi saçmalığı bunda yok.

    Oyunda ilerlemek için polis kovalaması yapılması lazım fakat polisler aşırı tepkili.Arkadan gelip sağlam vuruyorlar ve aracınızın sağlamlığı yarı yarıya düştüğü zamanlar oluyor.Polisten nadir kaçabildim.Güncelleme ile polisten kaçış noktaları yapılacakmış.İyi olacak.

    Alınır mı sorusuna gelirsek , payback gibi indirimle 4€ düşsün alır,bitirir bir daha açmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 10 Kasım 2019; 21:13:9 >
  • access üyeliğini bu oyun icin ilk günü almistim 2 saat oynamistim (oyun cikinca kapanacagini bilmiyordum halada ps4 u acmadim erisime kapandığını onuda burda ogrendim) ama ciddi anlamda zirnik kadar uzulmedim pek birsey kaybettigimi sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byvolcan

    oyun cikmadan deneniyor hocam sonra kapaniyor.

    Alıntıları Göster
    Hayır yahu yok öyle bir şey. Xbox'tan oynayabiliyorum ben şimdi Heat denemesini. Üstelik daha önce de oyun çıktıktan sonra denemesi kapatılan bir oyun görmedim EA Access'te.
  • arkadaşlar haritada gözüken yarışları kazanıp 1.olmama rağmen ünlem işareti çıkıyor.

    tik olmuyor neden ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for speed 1(BİR) 'den beri oynayan biri olarak ve başka yarış oyunlarını bu seri kadar sevmeyen biri olarak yarışları zerre heyecanlı değil, köprünün bir ayağı yıkılıyor biri yıkılmıyor. Allahtan binalar yıkılmıyor. Bu ne kötü oyun ya. Grafikler güzel o yüzden uzatmadan silinir.
    Bir umut vardı içimde fena olmaz diye ama yalan oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 saatin ardından;
    beyler oyun ilk bakışta oynanış olarak 2015 ve payback gibi duruyor ama arabayı grip odaklı geliştirirseniz oynanışın eski nfslere tamamen olmasada baya benzediğini göreceksiniz ve grip hakkaten olmuş gibi bu sefer.Trafik de gayet yoğun daha doğrusu yeterli seviyede ve önceki ghost games oyunları gibi habire araçlara çarpıp durmuyorsunuz rahat bir şekilde sollama yapılabiliyor.
    bugün tamamen most wanted kafasında görselliğini ayarladığım 172levellik BMW M3GTR'ımla 5 heat level ordu gibi polislerden bi gıdımcık canla kaçmayı başardım ki benzinlik hakkım da hiç kalmamıştı ve yaşadığım tatmin duygusu inanılmazdı.polisler kesinlikle ultra aşırı abartılı ama kaçabildiğinizde muhteşem bir haz veriyor. Yarış zorluğu olarakta önceki NFSlerden daha tatlı olmuş. Underground 2 ile mostwanted arasında bir yarış zorluğu var oynun (normal ayarda) , sizi bezdirmiyor ayrıca çok gerideyken bir anda arkanda spawn olmak gibi saçma sapan yarış oyunu hileleri de kullanılmamış bu sefer ve bu durum çok iyi.araç yelpazesi mükemmel. her türden araç var.en külüstüründen en süperine.

    hand brake kullanırken araç zank diye dönmek yerine eski serilerdeki gibi biraz savrulabilseymiş,
    grafiksel hataları olmasaymış (frostbite yüzünden),
    polisler ultra hardcore zor olmasaymış ve can barı olmasaymış bu oyun çok rahat 85 meta görürdü.

    Carbondan sonra çıkan tüm NFSler arasında en çok sevdiğim oyun bu oldu şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 11 Kasım 2019; 0:54:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

    teşekkür ederim birde araba satma nasıl yapıyoruz.
    garajımdaki fazla araçları

    Alıntıları Göster
    Araba satma garajda iken showcase gelin sonra xboxda X tusu PS4 de kare basın bizim araçlarımız geliyor arkaya ondan sonra satmak istediğiniz aracın üzerine gelin seçin sell seceneği çıkıyor ama zararına gidiyor baya NOT: oyuna başladıgınız aracı satmamıza izin vermiyor.




  • dün itibariyle 14 saat oynadım oyunu. Underground serisinden sonra Logitech momo ile başlayan simülasyon oyunları serüvenim iki ay önce satmak zorunda kaldığım Fanatec csl elite ile son bulmuştu. AC serisi, rfactor1-2 dirt rally1-2 ve diğer bütün simülasyonları yıllardır oynayan biri olarak bu oyunu arcade mantığında gayette beğendim ve hatta özlemişim bile. Sadece ac competizione araç seslerinde bu oyuna yakın diğer bütün oyunlara kesinlikle kalite olarak fark atıyor. 2k ve ultrada oynuyorum grafiklerde bence bir sorun yok zaten bence doku detay vs. gibi şeylerden daha önemlisi oyunun içine çekebilecek atmosferi yaratabilmesi. Horizon3-4 ve forza 7 serisinide saatlerce oynadım ama o oyunlarda bir heyecan yok mesela. Eleştirilen trafik yoğunluğu konusu ise kesinlikle horizon serisinden daha iyi. Ve hiç beklemediğim şekilde oyun gayet tutarlı bir şekilde zorlayıcı olmuş. Catch-up denilen mevzu kesinlikle yok. Tur bindirdiğim çok yarış olduğu gibi ikinci dahi olamadığım yarışlarda oldu. Bu tamamen girdiğiniz yarıştaki araçların güçlerine bağlı. en beğendiğim nokta ise aracı grip fiziklerine çekmek ve bunun araca olan etkisi oldu. arcade bi oyun olmasına rağmen oyunu simülasyonmuş gibi apex kasarak oynayabiliyorum istersem.Tabi araçta süspansiyon fiziğinin görsel olarak olmaması büyük bir eksi. ama aldığım zevki törpülemiyor. kısacası tavsiye olunur.




  • Bu oyunu beğenen varsa Forza horizon oynadığında sanırım aklını felan yitirir:)
  • MrVader kullanıcısına yanıt
    Horizon 3'ü thrustmaster tx ile Horizon 4'ü Fanatec csl elite ile bitirdim.İki oyunu da Xbox one 49 inç TV'de playseat revolution sisteminde deneyimledim. Sanırım bu oyunlardan alabileceğim en iyi tecrübeyi sağladım. NFS Heat'i ise 31 inç monitörde gamepadle oynuyorum. Ama Heat'i bu iki oyundan da daha fazla beğendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrVader

    Bu oyunu beğenen varsa Forza horizon oynadığında sanırım aklını felan yitirir:)
    Valla bende cok ön yargılı yaklastım oyuna hatta ilk 1 saat deneme yapayım dedim accsess ile oynadım baktım fızık berbat gibi. Sonra bir kaç grip ve live tuning ayarı ile oyundan zevk almaya başladım trafik konusunda boş gibiydi güncellememi geldi noldu anlamadım çoğu yarısta trafıkteki araçlar yuzunden 2. oldugum oldu. Polis olayı çok zevkli bulaşsammı bulaşmasammı insan tedirgin oluuyor biraz RP kasınca hatta panikle garaj arıyorum. Forza bir başka olay çeşitlilik sürüş harika ama atmosfer gram yok modifiye gram yok sesler çok çok kötü NFS bu konuda efsane otesi o turbo sesleri her aracın farklı motor sesi egzoz ayarı falan.


    Oyundaki tek sıkıntı Xboxda malesefki çöküyor oyun tam yarısa gircem dun 3 kere oldu hemde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrVader

    Bu oyunu beğenen varsa Forza horizon oynadığında sanırım aklını felan yitirir:)
    Forza horizon yazısı görmekten gına geldi ya..ama forza iyi..ama forza öyle ama böyle..yeter da..gidin forza konusuna yazın ..forza süper mükemmel.

    Ben bu oyunu konu sahibinin incelemesi üstüne aldım ve Forza horizon dan daha fazla vakit geçiriyorum.Aklımı da yitirmedim Forza horizon görünce.
  • Konudaki çoğu incelemeyi okudum da oyunu alan herkes 10 üzerinden 8 i yapıştırmış. Hakkaten bu oyun bu kadar iyi mi? Videolardan gördüğüm kadarı ile eski oyunlardan çok bi farkını göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trancemuzik

    Konudaki çoğu incelemeyi okudum da oyunu alan herkes 10 üzerinden 8 i yapıştırmış. Hakkaten bu oyun bu kadar iyi mi? Videolardan gördüğüm kadarı ile eski oyunlardan çok bi farkını göremedim
    dün akşam 180x için modifiye eklemesi yaparken dual turbo charger diye bi turbo parçasıyla tanıştım , oyuna puanını arttırır... böyle bi ses tatmini olamaz Efsane... Video atarım unutmazsam
    Deneme şansınız varsa deneyin ilerledikçe güzelleşir diye umuyorum , bide mümkün oldukça hiper araçlardan uzak durun oyunun doğasına aykırı duruyor zaten modifiye puanlaması gelmiş hepsi 10 üstünden 2-3 puan .. Japonn araçları 6-10 puan arasında




  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.