Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Ben Walke: NFS Heat Yapılacak Güncelleme Notları ->

    * Koenigsegg Regera tekrardan nerf yiyecek.
    * 106 Hata Düzeltmesi
    * Cooldown Escape noktaları eklenecek. (NFS MW)
    * Haritada objeler kırılabilir olacak ve düşen objeler polisleri öldürecek. (NFS MW)

    - İlk 2 Update yakında oyunda olacak, diğerleri üzerinde çalışıyoruz.
    * Cooldown Escape noktaları eklenecek. (NFS MW)
    * Haritada objeler kırılabilir olacak ve düşen objeler polisleri öldürecek. (NFS MW)

    olması gerekenler oyunun çıkışında bunlar olması lazımdı.
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    1 Tüp NOS tek kullanımlık, stratejik kullanmanız gerek. 2-3-4-5 tüplerde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ama tekli tüpler tek kullanımda biter.
  • arkadaşlar oyun nasıl tavsiye edermisiniz birde ayın 11 de indirim alırmı
  • Arkadaşlar merhaba konuyla ilgili değil konu açamıyorum ps4 pro son çıkan serisi cuh kaç bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 6 saat kadar oynadım ps4 pro 4 k tv de oynuyorum çok iyi olmasa da grafikleri beni tatmin etti.Gündüz bazı yerler de güzel gözüküyor bazı bölgeler de soluk gece grafikleri de güzel gece gündüz istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz güzel düşünülmüş.Hikaye şimdilik güzel gidiyor araç sesleri müzikler modifiye sistemi gayet başarılı sürüş hissiyatı araç fizikleri çok iyi olmasa da yine de keyif veriyor.Trafik yoğunluğu bir tık daha fazla olabilirdi.Gelelim polislere arkadaş o nasıl polis arabasıdır hızlı çarptığı zaman arabanın %40 damage azalıyor.Sen çarpıyorsun %5 gidiyor gece 5 tane yarış yaptım rep kasıp level atlamak için polisler bir şekil de buluyor eve gidene kadar yakalıyor bu sefer de topladığın rep de gidiyor para da gidiyor.Seviye 3 de bile baya zorluyorlar arabaya 2 defa sağlam vurdukların da araba pert oluyor istasyona gidip arabayı yenileyene kadar enseliyorlar.Most wanted gibi yıkım bölgeleri olsa daha eğlenceli olurdu.Belki ilerleyen bölümler de extra özellik aldığımız zaman belki daha da kolaylaşır bilemiyorum oynadıkça görücez.Nitro sistemi de değişmiş tüp olayı yapmışlar stratejik kullanmak gerekiyor.Bana göre rivals,nfs 2015 ve payback'ten daha iyi olmuş benim puanım da 7.5 olur ben gayet keyif alarak oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    1 Tüp NOS tek kullanımlık, stratejik kullanmanız gerek. 2-3-4-5 tüplerde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ama tekli tüpler tek kullanımda biter.
    Aynen hocam. bugün 2 tüplük nosu da açtım biraz rahatladım en azından. tek tüp büyük sıkıntı ve dolmakta bilmiyordu.
    bu arada güncellemeyle gelecek olan özellikler oyunun çıkışında olsaydı oyunun puanı artardı ve 80e yaklaşırdı bence.neyse oyun gayet eğlenceli özellikle son 3 oyundan çok çok daha iyi.aslında NFS The Run'ın sürüş dinamikleri bu oyunda olsaydı oyun çok rahat 85-90 alır ve muhteşem bir yarış oyunu olabilirdi
  • Oyunun ana hikayesi ne kadar suruyor ? Birde yan gorevler ile ne kadar suruyor acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen 8 saatlik trialim yandı. Senin ben EA gibi...
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt
    Sorununuz nedir açıklar mısınız? Origin Access alıp gece oynayayım diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 9 Kasım 2019; 17:29:31 >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Ana hikaye 15 saat kadar sürüyor. (Araç modifiyesi yaptığınız vs. dahil) Yan görevler ile 45 saatlik bir deneyim yaşatabiliyor. (İlerledikçe Yüksek Ateş Seviyesi etkinlikleri, atlama, hız tuzağı vs. açılıyor. Özel parçalar ya da arabalar alıyorsunuz.)
  • Origin Access ile bi yarım saat kadar oynadım, çok bir şey göremedim daha ama gördüğüm kadarıyla grafikler, hava değişimleri, çevre, hız hissiyatı vs tatmin edici ama bir sorunum var: dönmede gecikme yaşıyorum. Tuşa bastıktan sonra sanki az bir gecikmeyle tekerler sağa sola dönüyor. Herkeste böyle mi bu?
    Araç başta seçtirdiği bmw bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 9 Kasım 2019; 20:33:16 >
  • İncelememi bekleyen arkadaşlar için bugün oyunu 4 saat daha oynadım, aşağıda okuyabilirsiniz. HİKAYE SPOILER`I İÇERİR, SPOILER ISTEMIYORSANIZ 2. PARAGRAFI ATLAYIN.

    Heat, PS4 ve XOne neslinin en iyi oyunu olmuş. Oyunun aslında daha büyük bir potansiyeli var, bunu fizikler ve doku kalitesi bitirmiş. Şunu belirtmeliyim, Frostbite`ın NFS ile uyumlu falan olduğu yok yalan söylüyorlar. Oyundaki çoğu sorun Frostbite yüzünden kaynaklanıyor. Payback`ten sonra NFS kendi tarzına dönmeyi başarabilmiş. Geceleri Underground ve Carbon havası yakalayabilirsiniz.

    Hikaye, Rivera ailesinin intikamı üzerine kurulu. Mercer ve Shaw tarafından dağıtılmış bir ekipten kalan iki üye var: Ana Rivera ve Lucas Rivera. Ana ve Lucas kardeşler.
    Lucas, geçmişte sokak yarışlarında rol alırken günümüzde garajda araçlarla uğraşıyor.
    Ana ise ekibiyle (Richie, Joe, Ana) "League" denilen sokak yarışlarına katılmaya çalışıyor. League`de sadece en iyiler yer alabilir. Oyuna başladığımızda kazanırsak League`e katılacağımız yarışı Joe`nun Polestar 1`i ile yapıyoruz. Yarış sırasında Richie polislerden korkup kaçıyor, Joe yarış sonu Shaw`un köprüde sıkıştırması ile araç kontrolünü kaybediyor ve Polestar okyanusa düşüyor. Daha sonra Joe ve Richie Ventura Bay (NFS 15) şehrine döneceklerini açıklıyor ve ekip dağılıyor. 6 gün sonra ortaya biz çıkıyoruz ve tekrardan ekibi kuruyoruz. Daha fazlasını açıklamıyorum, kendiniz oynayın.

    Gündüzleri SpeedHunters Showdown`da para kazanıyoruz, bu yarışlara Dex, Lucas ve Wayne sayesinde başlıyoruz. Gündüzleri istediğinizi yapın, polise zarar vermediğiniz, fazla hız yapmadığınız sürece asla kovalanmayacaksınız. Asıl olaylar geceleri dönüyor. Mercer, Shaw ve polis departmanındaki herkesi sokağa salıyor ve polisler asla adil oynamıyor. NFS 15`te olduğu gibi rüşvet vererek en başta kurtulabilirsiniz ya da kaçabilirsiniz. Şunu belirtmeliyim; polisler MW 2005`ten daha zor, kaçmak için çember dışına çıkmalısınız bu da aşırı zor. Ateş Seviyesi 3`e gelebildim en fazla, iki kere direğe çarptığım için aracın sağlığı bitti, 3. Ateş Seviyesinde yakalandım daha fazlasını göremedim maalesef. Ama polisler gerçekten aşırı tedirgin ediyor, hiçbir NFS oyununda polisler konusunda tedirgin olmamıştım. Arabamın (Nissan 350z) 178 lvl olması da bunun sebebi olabilir. Ateş seviyesi 4`te Rhinolar ve helikopterler gelmeye başlıyor.(Reddit`te okudum.) Suyun üzerinden atladığımız yerleri kullanarak polislerden kaçabiliyorsunuz. Ya da herhangi bir binanın tepesine çıkabilirsiniz ama helikopter varsa sabit durduğunuzda helikopter sizi yakalayabilir. Dikkatli olmalısınız. Gece sokak yarışı sonrası sokak yarışının yapıldığı bölgeyi terkedin, polisler o bölgede sizi daha çok arıyor. Şunu da belirteyim; NFS MW`den sonra ilk kez bir NFS`den polisler yüzünden quit attım.

    Modifiye Payback ve 15`e göre gelişmiş, özel modifiyeleri ya da nos renklerini vs. açmak için billboard kırmalı ya da Flamingo toplamalısınız. StreetArt toplayarak özel bir araçta açabilirsiniz. Payback ve 15`te modifiye yaparken aşırı derecede sıkıldığımı söyleyebilirim, NFS 15`te garaj piksel piksel duruyordu Payback`te de kalite bozulması sorunu yüzünden soğumuştum. NFS Heat`te modifiyeden aşırı zevk aldım. Yeni seçenekler gayet güzel. Underground serisinden kalma parçalar oyuna eklenmiş. Sınırı olmayan wrapler yapabiliyorsunuz, bu sefer Türkiye bayrağı da eklenmiş. Neden bilmiyorum ama modifiye yaparken çıkan sesler (satın alma, parça değiştirme vs.) aşırı hoşuma gitti. Sesleri YouTube`a uplaod eden olursa saatlerce dinleyebilirim, özellikle satın alma sesini.

    Garaja yeni şeyler eklenmiş ve hepsi de yerinde olmuş. Ekip kısmı, kendi araçlarınız, garajın açık olması (ilerleyen kısımlarda kapalı haliyle karşılaşabiliyoruz.) vs. Gördüğüm en iyi NFS garajı olmuş. Garaj ve modifiye seçenekleri oyunun en mükemmel yanlarından biri.

    Araç ve çevre sesleri her zaman olduğu gibi efsane. Kulaklıkta yüksek ses ile oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum. Gece atmosferini daha iyi hissedebilirsiniz. NFS 15`ten daha gelişmiş araç sesleri var. Payback ile karşılaştırmaya gerek duymuyorum.

    Egzoz sesi ayarlayıcı mükemmel bir detay. Aracı istediğimiz gibi agresifleştirebiliyoruz, metalik yapabiliyoruz, daha gür ses çıkarmasını sağlayabiliyoruz. Şahin olacaktı burada.

    Motor değişimi yapamadım maalesef, 16 seviyeyim ve oyun yavaş ilerliyor. 16. seviyeye geldim anca araç aldım hala performansını arttıramadım. Yavaş olmasını çok sevdim, emek verdiğinizi hissettiriyor. Bir şeyler için çaba gösteriyorsunuz. Payback ve NFS 15 bu konuda aşırı OP bir oyundu.

    127 farklı araç var ve aralarında M3 GTR Legends Edition, Rachel`s 350z, Eddie`s Skyline gibi efsaneler var. Araç kıtlığı çekilecek bir oyun değil.

    Para ve REP zor kasılıyor fakat zorlandığınızı hissetmeniz oyuna daha sıkı sarılmanızı sağlıyor.

    Grafiklere gelecek olursak, 15 ve Payback`ten gayet iyi. Araçlar daha detaylı, çevre daha iyi. NFS 15 daha iyi denilecek bir şey yok. 15`in yağmursuz ve bu kadar karanlık basılmamış haline bakarsanız, aşırı kötü bir grafik göreceksiniz. YouTube`da beta videoları adında vardı.
    Fakat tutarsızlık var maalesef. Hava yağmurlu iken gayet güzel atmosfer yakalıyorsunuz. Yağmursuz havada da iyi duruyor fakat mükemmel denilemez. Grafiklerin böyle durmasının tek sebebi Frostbite. Doku kalitesinin içinden geçmiş maalesef. Grafikler orta şekerli diyebiliriz.

    Haritaya gelecek olursak aşırı detaylı bir harita mevcut. NFS tarihinin en iyi haritası olmuş.
    Sürüm 1.00`da şehir ölüydü, 1.02 sürümünde şehirde daha fazla araç var. Araç sayısının arttığını 1.00`ı oynadıysanız hissedeceksiniz. Trafikte araç görmediğiniz zaman olmuyor. (3 saatlik deneyim sonucu söylüyorum.)

    Toplanabilir öğeleri(BillBoard`lar, Flamingolar vs.) sonunda haritayı bölgelere ayırıp bölgede kaç parça olduğunu yazmışlar, Payback`te olduğu gibi acaba burada var mıdır ya demenize gerek yok. Benzin istasyonu bulmakta da sıkıntı yaşamazsınız, oyun başında 1.5 saatte 14 Benzin İstasyonu buldum, onu da hikayeyi oynarken buldum. Oyun kendisi gösterdi yani. Keşif yapmanıza pek gerek yok, oyun yavaş yavaş size gösterecek. Flamingolar çok gizli yerlerde. Bir tanesinin yerini hatırlıyorum, tarlada traktör arkasında. Gidip alabilirsiniz.

    Fiziklere gelecek olursak değişiklik var, 15 ve Payback`ten iyi fakat hala kötü. Özellikle iki kez gaza bastıktan sonra aracı döndürüp drift yapmak aşırı saçma. Aracınızı güçlendirdiğinizde Payback`te olduğu gibi drift yapabiliyorsunuz. Köklü bir değişiklik söz konusu değil. Full Grip fiziklerini deneyemedim, belki onda değişiklik vardır. Çünkü herkes full grip fiziğini övüyor, oyunda ilerlediğimde onu da deneyimleyip yazacağım.

    Live Tuning`e Brake to Drift ayarı gelmiş, isterseniz oradan tamamen ayarlayabilirsiniz.

    Oyunun ayarlar menüsü sonunda daha gelişmiş durumda, en çok sevdiğim kısımlardan birisi oldu. Aşırı kullanışlı bir ayarlar menüsü var. Neredeyse her şeyi oradan yapabiliyorsunuz. Ekip Durumuna bakma, Online`a geçme, lobiden çıkma, solo moda geçme aracınızın performansına bakma, garaja zıplama. Ekip Bonuslarına bakma vs.

    Kendi ekibinizi kurabiliyorsunuz ve kurduğunuzda Ekip Seviyeniz yükseldikçe (MAX Ekip Leveli 50) bonus aktif oluyor. Örneğin 2X REP VE 2X Para bonusu var, yarış kazandığınızda her şeyi 2 kat olarak alacaksınız. Daha geniş bir ekip sistemi var fakat daha tam test edemedim.

    Dediğim gibi oyunun daha büyük potansiyeli varmış fakat doku kalitesi ve fizikler batırmış. Doku kalitesi ve hatalar tamamen Frostbite yüzünden olmuş. Ghost`ta suç bulabileceğimiz tek şey fizikler.


    Oyuna Puanım 80/100




  • Oyunda 250 km'nin üstüne çıkınca kendimi f-14 savaş uçağı ile alçak uçuş yapıyormuş gibi hissediyorum. Bence biraz fazla abartılmış hız hissi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 9 Kasım 2019; 23:12:54 >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Çok iyi inceleme olmuş ellerine sağlık.
    Bu arada crew kuracak mısın bi ara muhabbeti geçmişti?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ps4 motor kapama hangi tuş yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    L2'ye basılı tutarak Kare tuşuna bas.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NUS53EMRE

    L2'ye basılı tutarak Kare tuşuna bas.
    L2 + kare yaptım olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Bende tuşlar farklıydı unuttum sizde L1 + Kare dir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NUS53EMRE

    Bende tuşlar farklıydı unuttum sizde L1 + Kare dir.
    teşekkür ederim birde araba satma nasıl yapıyoruz.
    garajımdaki fazla araçları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Onu bende bulamadım malesef :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.