Arkadaşlar NFS yi yükledim kurdum DAemond uda kurdum.Hatta oynadım bi kaç bölüm geçtim bile ama oyunun nasıl açıldığı hakkında bi fikrim yok. Sanal Dvd rom da kurulu oyunu açarken hide da tıklıyorum ama açamıyorum.Oyun oynarken CD takılı durucakmı.Veya neler yapmalıyım.Dün oynadım bugün açamıyorum oyunu nasıl bi iş bu yaa.Teşekkürler..
hangi hide yi yükledin?ölüm işareti olanı yükle en iyi onda oluyor...1. cdyede sanal cd rooma koy.
önce demanon tools tan mount et sonra hide cd yi çalıştır. nfs exe yi tıkla
DOSTUM SANA YARDIM EDEYİM İL BAS DAEMONSU KUR SONRA İMAJ LARI DEAMONLA İLK AL OPSİON ON YAP SAONRA VİRTUCAL MAUNT İMAGE TEKER TEKER İMAJ LARI AL KUR SONRA YÜKLE MEDEN SSONRA 1.Cİ İMAJIU Yİ MAUNT İAJLA AL SORA OYUN ACILACAK FAKAT DVD ROMUN FİSİNİ CEK YADA İNVİDİA İSE KARTIN BİLGİSAYARİM ÖZELLİKLER AYGIT YÖNETİCİSİ İDE DATA BÖLÜMÜNE GELİP DEVRE DISI BIRAK DİYECEN AMA İNVİDEA KART İLE SERİATA HARD DİSK OLMASI LAZIM
DOSTUM SANA YARDIM EDEYİM İL BAS DAEMONSU KUR SONRA İMAJ LARI DEAMONLA İLK AL OPSİON ON YAP SAONRA VİRTUCAL MAUNT İMAGE TEKER TEKER İMAJ LARI AL KUR SONRA YÜKLE MEDEN SSONRA 1.Cİ İMAJIU Yİ MAUNT İAJLA AL SORA OYUN ACILACAK FAKAT DVD ROMUN FİSİNİ CEK YADA İNVİDİA İSE KARTIN BİLGİSAYARİM ÖZELLİKLER AYGIT YÖNETİCİSİ İDE DATA BÖLÜMÜNE GELİP DEVRE DISI BIRAK DİYECEN AMA İNVİDEA KART İLE SERİATA HARD DİSK OLMASI LAZIM