Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
75.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yıllarda oynadığım en kötü oyun tek kelime ile leş grafikler hadi bi nebze güzel ama fizik,aracı kontrol etme,oynanabilirlik,eğlence SIFIR sinir krizleri geçirdim oyunu oynarken bu kadar kötü bir kontrol hiçbir oyunda görmemiştim virajları dönerken araç birden kendi duvara doğru kırıyor bir anda diğer tarafa gitmeye baslıyor assist var heralde diyorum kapattım drift assist leri gene farketmedi bukadar leş bir oyun yok
  • Gençler oyunu takas eden var mı kutulu GTA 5+ Crysis 3'le. Varsa özelden yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 12 Ağustos 2016; 11:08:36 >
  • Jegande kullanıcısına yanıt
    Aracın kendi kendine savrulmasının sebebi handling & tuning deki bazı seçeneklerden kaynaklanıyor. Orayı iyice karıştırıp ayarların ne olduğunu iyice anlamadan kontrollere laf atmayınız. Bende başlarda laf etmiştim sonra ayarları iyice karıştırdım ve ordaki her seçeneğin aşırı bir önemi olduğunu gördüm. Sway bars gibi önemsiz görünen ayarlar aslında o kadar büyük bir önem arz ediyor ki, fakat siz bu ayarın ne olduğunu tespit etmeye çalışmadan direk genel ayarlardan grip veya drifte kaydırdığınız için kendi kendine sağa sola kayma durumu oluyor.
  • oyun o kadar karmaşık ve dağınık gözüküyor ki neyi neden yaptığınızı anlamıyorsunuz. yarışlarında sürükleyici bir havası yok ancak oynuyoruz işte ne yapalım
  • Son yıllarda çıkmış açık ara en iyi yarış oyunu hakkındaki yorumlara bakın LoL

Kusura bakmayın ama siz oynamayı bilmiyorsunuz, yapamayıncada oyun kötü cart curt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 12 Ağustos 2016; 13:55:33 >
  • grafikleri ne kadar güzelse oynanışta o kadar leş hocam bence. bu arada 70 saati devirdim sanırım bu yorumu ona dayanarak yapıyorum.

edit: bu arada delux versiyonlarını millete satıp satıp oyuna hiç güncelleme getirmeden bir yılı tamamlamış bir oyundur kendisi, ne kadar kaliteli olduğunu siz düşünün yani. para kaynağı olarak yeni oyunu bitirmek üzerelerdir bile çokta şeyetmeyin yani hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darion -- 13 Ağustos 2016; 2:33:14 >
  • Darion kullanıcısına yanıt
    Oynanışdan ben memmun kaldım ama herkesin zevki farklıdır saygı duyarım. Grafiklere söylecek söz yok bencede gayet iyi.

Benim bi yarış oyununda bekledim her şey var bu oyunda bunların en önemliside sokak yarışları. Piyasada bunu yapabilen başka bir oyun yok. Ee modifiyeler çok çeşitli, araba sayısı fena değil.bu oyuna leş felan demek cidden komik.

EA konusunda haklısın klasik ea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 13 Ağustos 2016; 2:47:24 >
  • Oyunun betasını oynayıp o kadar beğenmemiştim ki bir daha videolarını bile bakmadım. Şimdi Vault'a geldi diye oynuyordum ama gittikçe ısındım. Hala arada giren videolara, karakterlere ve diyaloglara gıcığım ama yine de çok sorun yok benim için. En büyük sıkıntım polisler tam bir gerizekalı, adamın yanında duruyorum, çarpıyorum şu Outlaw görevlerini yapmak için polisler takip etme sıkıntısına bile girmiyor. Zaten Digital Deluxe Edition ile Most Wanted da olan araçla başlıyoruz ve hızla gelişiyoruz, şu ana kadar hiç bir yarış zorluk çıkarmadı, bir den fazla kaza yapsam bile rahatlıkla geçtim. Umarım ilerledikçe değişir.
  • sunquad S kullanıcısına yanıt
    oyunun başta ayarlarına giremiyorsun zaten garage açılınca giriliyor garage açılana kadar oyuna tahammül zor ettim garage açıldıktan sonra birşeyleri değişince gene biraz düzeliyor ama most wanted daki carbondaki o oynanış yok ne yazık ki grid 2 nerdeyse similasyon bir oyun olmasına rağmen kontrol bundan daha rahattı.
  • merhabalar

Oyunda kontrolcü sorunu yaşıyorum bir türlü aşamadım. Logitech cordless rumblePad 2 kullanıyorum. klavye dahil ne tuş kombinasyon ayarı yapabiliyorum ne de başka bir şey. Sol analog gerşye basılı tutmazsam geri vites gibi bişey etkin kalıyor saçma sapan bir durum. benzer sorun yaşayan çözüme ulaştırabilen var mı ?
  • GT630m i5-2450m 6gb ram şansım var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    675m ile ucundan oynadıydım bence boşa para dökme
  • Darion kullanıcısına yanıt
    Ucretsiz indiriyorum hocam artik denicez bakalim

• Arkadaşlar size acil bir sorum olacak. Burası aktif ve tam yeri olduğu için sizlere sormayı uygun buldum. ASUS K555UB-XO198T modelini aldım.

Core i5-6200U @2.3 GHz

GeForce 940M 2GB (1366*768) paylaşımsız

8GB DDR3L RAM @1600 MHz

1 TB HDD 5400 RPM

En son NFS Hot Pursuit ve Run oynadım. Ondan sonra çıkan Rivals ve NFS 2016'yı oynamadım. Aldığım bilgisayarda bu oyunları oynamayı düşünüyorum. Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını düşürmeden 30 fps alabilir miyim? 60 fpsde oynamak gibi bir takıntım yok 30 olsun fazlasıyla beni tatmin eder. :)

• Arkadaşlar bu kasma sorunu ile ilgili bilgisi olan var mı? Oyunu ilk yüklediğimde -ki bu 3-4 gün öncesine tekabul etmekte- bir sorun yoktu. Ancak 2. girişimde kasma sorunu başladı. Grafikleri düşürsem bile olay devam ediyor. İlk başta ultrada oynadığım oyunu şu an oynayamıyorum. Bilgisayar özelliklerimi de yazayım...

- İşlemci: Core i5 4460 @3.2Ghz
    - Ram: Corsair Vengeance 1x8GB
    - Anakart: ASUS H81 Plus Socket 1150
    - Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280 3GB
    - Harddisk: 1x500GBSeagate+1x500GBSamsung+250GB Samsung SSD 850 Evo (SSD daha 1 aylık, garantisi devam etmekte)
    - Kasa: Cooler Master RC690

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion

grafikleri ne kadar güzelse oynanışta o kadar leş hocam bence. bu arada 70 saati devirdim sanırım bu yorumu ona dayanarak yapıyorum.

edit: bu arada delux versiyonlarını millete satıp satıp oyuna hiç güncelleme getirmeden bir yılı tamamlamış bir oyundur kendisi, ne kadar kaliteli olduğunu siz düşünün yani. para kaynağı olarak yeni oyunu bitirmek üzerelerdir bile çokta şeyetmeyin yani hocam.

Bu oyun underground 2 gibi mi mostwanted gibi mi?

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Daha çok underground 2 gibi most wanted taki gibi black list peşinde koşmuyoruz bi kaç arkadaşın oluyor bunlar seni yarışa çağırıyor falan filan hikayesi çok uzun sürmüyor hikaye bittikten sonrada çok uzun sürmez oyundan sıkılman zaten sürüş hiçbir zevk vermiyor bence direksiyon setiyle oynamama rağmen araba saçmalıyor bazen kafasına göre sağa sola kırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batista58

Daha çok underground 2 gibi most wanted taki gibi black list peşinde koşmuyoruz bi kaç arkadaşın oluyor bunlar seni yarışa çağırıyor falan filan hikayesi çok uzun sürmüyor hikaye bittikten sonrada çok uzun sürmez oyundan sıkılman zaten sürüş hiçbir zevk vermiyor bence direksiyon setiyle oynamama rağmen araba saçmalıyor bazen kafasına göre sağa sola kırıyor.

Ben underground 2 den sonrasını oynayamadım sarmadı ben drag drift lap lı yarış istiyorum yada o serbest gezme ve modifiye oyun böyleyse oynarım zaten böyle başka oyun yok diye biliyorum

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    iki oyun gibi de degil. oyunda sadece drift yaparak butun haritayi dolasabiliyosunuz. grip ozellikleri var ama kullanmaya gerek yok.

butun yarislari yollari yalayarak bitirebiliyorsunuz, hikaye bittikten sonra asiri sikiyor. 20 25 saat oynarsiniz diye tahmin ediyorum.

modifiye ve serbest dolasma var. modifiye olayi tamamen eski arabalar uzerine. mostwanted daki gibi lambo alip bodykite doseyemiyorsunuz. eski arabalarla oynamayi seviyorsaniz modifiye sizi mutlu eder.

bana gore eksisi, artisindan cok. online kismi da hic hosuma gitmedi. ayrica oyun yukleme ekranlarindan olusuyor. ana hikayenin 25 saat surmesinin diger bir nedeni de bu.

70 saat civari sabredip forumdan bi arkadasa aldigimin yari fiyatina sattigim bos bir oyun olarak aklimda. benim dusuncelerim ve tecrubelerim bu kadar hocam.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.