Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
75.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • innial veya banka kartıysa kabul etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 14 Temmuz 2016; 5:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim sistemim 16 gb ram gtx 690 kart i7 4930 k işlemci var 1080 p ultra ayarda yer yer 10 fps ye kadar düşüyor oyunda arıcılık berbat durumda sıkıntı ne olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcy61

Merhaba arkadaşlar benim sistemim 16 gb ram gtx 690 kart i7 4930 k işlemci var 1080 p ultra ayarda yer yer 10 fps ye kadar düşüyor oyunda arıcılık berbat durumda sıkıntı ne olabilir

oyun slı desteklemiyor olabilir.690 çift gpulu.
  • Bugün yine meksika origine indirim gelmiş ininal geçer mi birde adam akıllı nasıl proxy bulabiliriz ?
  • Origin Access'te varken oyun ne gerek var başka yerlerde aramaya. Ayda 13 liraya 20 den fazla oyun oynayabiliyorsun hem istediğin zaman üyeliğini iptal edersin.
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    peki origin accessteki oyunlar kalıcımı?
    yani önümüzdeki aylarda da oyununun accesste olacagına dair garanti varmı
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    ininal geçmiyor origin access de kredi kartı da yok başka bir çare kalmıyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertis

peki origin accessteki oyunlar kalıcımı?
    yani önümüzdeki aylarda da oyununun accesste olacagına dair garanti varmı

Oyunlar kalıcı tabiki yeni oyun eklerken birini çıkarıp yenisini getirmiyorlar. Bir senede 150 TL'ye geliyor neredeyse ama BF Fifa NFS dahil bir çok oyunu oynayabiliyorsun tek bir oyun fiyatına. Sıkılırsan da üyeliğini iptal et canın tekrar isterse başlat oyunların kaldığı yerden devam etsin. Sürekli My Games'te kalıyor oyunlar ancak üyeliği iptal edersen giremiyorsun.
  • oyunu almış bulunmaktayım nick:mertkopmaz eklerseniz sevinirim
  • meksika üzerinden nasıl alabilirim kredi kartı veya maaş kartı kabul etmiyor.Paypal zaten desteğini çekti.
    Başka nasıl alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

innial veya banka kartıysa kabul etmiyor

Ee hocam nasıl alıcaz ozaman bende ininal var alamazmıyım ininal ile? Siz neyle aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun nasıl beyler şu an son durum itibariyle oynanabilir mi, kaliteli mi, güzel mi, yoksa çöp mü?
  • Arkdaşlar merhaba öncelikle belirteyim bilgisayarımdaki oyun orjinal yani lisanslı oyun, bugün oyunu oynarken ana menüdeki speedlist bölümene girdim quickplay'e tıkladım beni garaja yönlendirdi, kariyer moduna devam etmek için ana menüye geri döndüğümde ise oyuna sanki daha yeni başlıyormuşum play ekranı çıktı, üstte kariyer modundaki yarışlarım vs. her türlü bilgi var ama bu play tuşuna basarsam hepsi silenecekmiş gibi geliyor, kariyer moduna kaldığım yerden nasıl devam ederim, şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar bu mu the crew mi? fiyat da önemli tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

arkadaşlar bu mu the crew mi? fiyat da önemli tabi

The crew bunun yanından gecemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crack çıkmaz
  • Arkadaşlar originden ekleyin nickim H1NZ1R
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkinpark_k -- 28 Temmuz 2016; 18:26:00 >
  • 07mehmet07 kullanıcısına yanıt
    Hocam kariyeriniz, ayarlarınız, kısacası tüm kayıtlarınız EA suncularında kayıtlı olur. Belgelerimdeki herşeyi silseniz dahi, oyunu sıfırdan da kursanız farketmez. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Durduk yere kariyerinizin silinmesi söz konusu olamaz.

Oyuna girin. Ortadaki Play e tıkladıktan sonra speedlist değil, ALL Drive yazana tıklayıp gireceksiniz. Quick play vb dediği yer online yarışlar. Onun kariyerle alakası yok, kafanız karışmasın. Siz dediğim gibi yön tuşuyla ALL drive ı seçip gireceksiniz. Garaja yönlendirecek. Modifiye vb herşey tamamsa arabanızı seçip garajdan çıkacaksınız ve direkt oyuna giriş yapmış olacaksınız böylece.

Dpad üst tuş ya da start a basıp haritadan yarış seçip gidip direkt yarışabilirsiniz. Sürerek gitme ya da teleport olma imkanı var. Noktayı işaretledikten sonra sağ sol yön tuşuyla teleport u seçebiliyorsunuz.
  • Oyun güzel mi nasıl diye sorduk da cevaplayan olmamış, tekrar soruyorum...
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.