Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
75.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi Dirt Rally, Colin Mcrae, F1, Project Car, Grid, hatta ride gibi oyunları oynayanlar için ilk başta tuhaf geliyor nfs'nin ilk oyunlarından başlayıp neredeyse tamamını oynamış biriyim, kullanım olarak most wanted ne ise bu oyunda o sonuçta arcade bir oyun çok fazla birşey beklememek lazım ben diğer oyunlardan sonra buna geçince çok eğlenceli geldi, diğerleri gibi anlık hata diye birşey yok yardır yardırabildiğin kadar sırf eğlenmek için aldım ve 79 saati devirmişim :) ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim o garajda modifiye yaparken karşınızda ışıl ışıl görünen araç garajdan çıkıp yola koyulunca birden pastel boyayla çizilmiş gibi bir hal alıyor, insan bekliyorki dışarıdada öyle görünsün ama değil (full ayarlarda oynuyorum), eğer bu beklentiyle oynayacak olursanız hayal kırıklığı yaşarsınız bir de oyunda kral kupasımı ne öyle birşey var onlar adamı ciddi anlamda kasıyor, oyunu sıkıcı bulanlar için söylüyorum mesela şu an emy'nin bir yarışını bitirmeye çalışıyorum, drift yarışında benden istenen sağ üst köşede şu şekilde 350.000 puan alırsam bronz 500.000 puan alırsam gümüş 750.000 puan alırsam altın madalya alacağım şeklinde, şimdi sıkıcı bulanları merak ettim içlerinde 750.000 puanı geçebilen var mı ??? hayır ben çok becerikli birisi değilimdir o yüzden pek sıkılmam oyunlardanda bu arkadaşları merak ettim hakaten yapabilen varmı diye, son olarak oyundan çok büyük beklenti içine girerseniz alırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız ama sırf benim gibi eğlence olsun üçbeş drift yapayım sokakta teker yakayım diyerek başlarsanız eğlenirsiniz...

• Godlessfrog kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner ile baktınız mı gpu kullanım oranlarına? Bu oyun işlemciye oldukça yükleniyor.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Yüklense de grafikleri filan düşürünce rahatlaması gerelmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran kartlarımız aynı işlemcimiz farklı. Ben bu oyunu oynarken işlemciyi (i5 4690k) 4.6ghz'e getirmek zorunda kaldım. Sanırım oyunun online olması işlemci gücüne duyulan ihtiyacı artırıyor. Ayrıca grafikleri düşürünce cpu'ya fazla yük biner(fps artar tabi ama ''artması gerektiği kadar'' artmaz). Bence bu oyunda işlemci darboğazına takılan kişi sayısı oldukça fazladır.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz peki? İnternette pek çok çözüm üretildiğini gördüm ancak hangisi gerçekten işe yarar emin değilim...
  • Arkadaşlar burası aktif konu burada sorayım. Rivals kurdum ama sürekli yolda karşılaştığım birini bulup ikili olarak kapışıyorum. Çok sıkıldım bu şekilde oynamaktan. Grup olarak yarışma yapamıyorum ya da niye olmuyor bilemedim. Nasıl yapacağım? Torrentten indirdim crack dosyası mı gerek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Açıkçası ben herhangi bir yöntemle çözülebileceğini düşünmüyorum. Çünkü yazılım,sürücü vs bir yere kadar.. En iyisi kaç fps aldığımızı pek umursamadan oyunu bitirip keyfimize bakmak. Zaten bu oyun öyle bittikten uzun süre sonra arada açayım da oynayayım denecek bir oyun (bence) değil.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    oyunu bitirmediysen harita üzerinde challengelar olması gerekiyor, speedlistlerin hepsini tamamladın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

Arkadaşlar bu kasma sorunu ile ilgili bilgisi olan var mı? Oyunu ilk yüklediğimde -ki bu 3-4 gün öncesine tekabul etmekte- bir sorun yoktu. Ancak 2. girişimde kasma sorunu başladı. Grafikleri düşürsem bile olay devam ediyor. İlk başta ultrada oynadığım oyunu şu an oynayamıyorum. Bilgisayar özelliklerimi de yazayım...

- İşlemci: Core i5 4460 @3.2Ghz
    - Ram: Corsair Vengeance 1x8GB
    - Anakart: ASUS H81 Plus Socket 1150
    - Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280 3GB
    - Harddisk: 1x500GBSeagate+1x500GBSamsung+250GB Samsung SSD 850 Evo (SSD daha 1 aylık, garantisi devam etmekte)
    - Kasa: Cooler Master RC690

Şimdiden teşekkürler...

originden oyunu repair et
  • Hocam daha yeni kurdum zaten. Speedlist nedir? Aşağıdaki yerleri seçiyorum yolda giden bi araca enter yapıp iki kişi yarışıyorum sadece. Aşağıdaki kisteyi mi bitirmem gerek? Nasıl bitireceğimi de bilmiyorum. NFS Hot Pursuit'tan sonra çok karmaşık geldi.

http://hizliresimyukle.com/image/MCjg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Eylül 2016; 12:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Hocam daha yeni kurdum zaten. Speedlist nedir? Aşağıdaki yerleri seçiyorum yolda giden bi araca enter yapıp iki kişi yarışıyorum sadece. Aşağıdaki kisteyi mi bitirmem gerek? Nasıl bitireceğimi de bilmiyorum. NFS Hot Pursuit'tan sonra çok karmaşık geldi.

http://hizliresimyukle.com/image/MCjg

karmaşık değil aslında çok basit.. linki açamıyorum maalesef.

Bak şimdi, oyun sana her rank'ta 3 adet speedlist sunar.

Race / Pursuit / Drive

Adından belli, race bildiğimiz yarışlar, pursuit polisle olan olaylar, drive'da sürüş yeteneği şurdan atla şunu yap bunu yap vs.

rank 1 race kısmında der ki;

Bronze any Time Trial
    Use a Repair Shop
    Deplete the Nitrous meter

Çok basit, herhangi bir time trial yarışında (mapte saat şeklinde görebilirsin, bronz madalya alman gerek)

Yine haritada ingiliz anahtarı şeklinde beliren repair shoplardan birinden geçmen

Nitro tüpünü bir kez sonuna kadar kullanman

bunları yaptığın zaman speedlist tamamlanmış oluyor işte yeni araçlar vs açılıyor, yeni speedlistler geliyor.

sorun olursa sorabilirsin etiketleyerek yardımcı olurum

• Hocam sağolun ilk işi hallettim şimdi başka görevler çıktı ama ingilizcem çok zayıf ne yazdığını hiç anlamıyorum. Türkçe yama yüklesem ne yapmam gerektiğini yazan yerler Türkçe olur mu? Arama yaptım ama bir sürü yerde Türkçe yama var hangisini yüklemem gerekiyor? Farkeder mi uyumsuzluk falan sorun olmasın? Her görev için size sorup başınızı ağrıtmış olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 2 Eylül 2016; 20:00:56 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    ağrıtabilirsiniz sorun değil, tr yama kurmadım ki hiç.. oyun çeviri yamaları sorunsuz oluyor deneyebilirsin
  • Maalesef, oyun ne kadar ayar değiştirsem de kasmaya devam ediyor...
    bilemedim.. vsync on olunca oyun kasıyor onu biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkürler. Speedlistlerde üç mod çıktı

Race modunda üç seçenek çıktı.

• Complete a Head to Head

• Hit a Racer with Pursuit Tech

• Bronze any Time Trial

Pursuit modu

• Bronze any Hot Pursuit

• Side-Slam 2 Cops

• Get a hit with Pursuit Tech

Drive

• Earn 5 s of Airtime

• Drift 100 yds in one go

• Drive 1000 yds into oncoming traffic

Bunlar var. Kusura bakmayın hocam valla teminden beri Türkçe yama aradım ama bulamadım.

• Underground 1'den beri severek oynadığım bir oyundu NFS. Daha eskilerini de oynamışımdır muhtemelen ama ismen hatırlamıyorum. Son 2-3 oyununu pek oynamadım ama bu oyun ömrümde oynadığım en kötü NFS oyunu.
    Güzel bir seriyi bu hale getirdikleri için tebrik etmek gerekiyor gerçekten yapımcılarını. Ama oyun medyasının bu oyunu yeni Underground olarak falan lansa etmesi nedir yahu? Ömründe hiç Underground oynamamış insanlar mı yapıyorlar bu yorumları? Underground'a tek benzer yanı gece olması.
    Modifiyesi övülen oyun bu mu gerçekten? Ulan Gta 5'de bile daha çok modifiye imkanın oluyor. Underground'da arabanın bagajına ses sistemi döşeyip, ledlerle süslerdik bu oyunu nasıl bir tutarsınız? Arabanın altına bile led koyamıyoruz. 190 binlik lambo aldım tek modifiye spoiler The Crew'de bile modifiye edebiliyoruz aynı arabayı.
    Duvara hafif sürtünce araba öyle bir yavaşlıyor ki direk reset at yarışa. Hafif şiddetli bir şekilde sürtünce direk taklalar açıyor yine reset at. Oyun ilk serisinden beri script yarışları şeklinde gittiği için kazanma ihtimalin kalmıyor zaten. Hele birde 10. denemede kusursuz kullandığın, önüne çıkan arabaları şansın da yardımıyla çarpmadan geçtiğin bir yarışın son virajında yolun sağından polisin ışıklar saçarak sana çarpması ve yarışı 1 saniye kala kaybettirmek nasıl bir trollüktür lan? Hangi NFS'de bu kadar acımasız scriptler vardı?
    Polisi koyma amaçları zaten sadece trollük yapmak bana kalırsa. Most Wanted'da ki polislere bak birde bundaki. Yaptıkları tek şey tüm ekranı saniyelik görmenizi engelleyen ışıklar saçmak. Artık nasıl bir lamba teknolojisi kullanıyorlarsa.
    Hadi hepsini geçtim oyuna girmek için kaç kere loading ekranından geçiyoruz böyle? Açık dünya fallout 4, witcher 3 oyunlarına bile daha hızlı giriyorum. Ne yüklüyorsun birader sen 3-4 dakika boyunca?
    Zorunlu internet bağlantısı neyin kafası? Geçen EA servisleri çöktü oynayamadım oyunu şaka mısın EA sen? Oyunun iyi hiç bir tarafı yok. Grafikler çok abartılı, efektler yüzünden yolu göremiyorum çoğu zaman. Optimizasyon da çok iç açıcı değil.
    Kısaca hiç beğenmedim, gerçekten kötü bir oyun.

• zalımın oyununu gittim uğraşarak risk alarak mexico originden aldım 2 hafta sonra origin access listesine eklendi. o paraya access alırdım aylarca kullanırdım. e46 modifiyeleyip bıraktım daha da açmadım, görmüşken konusunu yazayım ukte kaldı namussuz..
  • Arkadaşlar kasma sorunu hakkında şunu farkettim, oyunda backspace tuşuna basıp settings'e girdiğimde hiçbirşeye dokunmadan çıksam bile, tekrar oyuna döndüğümde oyun feci kasmaya başlıyor...Sebebini bilen?
  • Arkadaşlar,
    Driving Force GT ayarları hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.