Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
75.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link = http://s4.dosya.tc/server/t11121/NfsYardim.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

Link = http://s4.dosya.tc/server/t11121/NfsYardim.rar.html

Eyvallah hocam. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk789

Hocam bazı parçalarda oluyor örneğin spoilerda, egzozda veya lastiklerde tüm parçalarda olmuyor eskiye çevirme ancak komple değişim oluyor

Sağ ol hocam, kötüymüş öyle
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Hocam yapacak bişey yok ama bence böle daha iyi gibi farklı tarzlar oluşturabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia denetim masasından yüksek işlemci de değilmiş oyun yükseğe aldım şuan ultrada oynuyorum önceki mesajlarda sormuştunuz. Şimdi ultrada deniyim dedim sıkıntı yok.
  • Pre Order bonus varmıydı bu yapımda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

Pre Order bonus varmıydı bu yapımda ?

Styling Pack ve Performance Pack vardı lakin Deluxe Edition alırsanız bunlara halen erişebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 3 Mayıs 2016; 11:23:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senaryoda görev kalmadı.outlaw görevinde 2 ro****s lubir görev var onu nasıl geçeceğimi bilen var mı?
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    Lastikleri değiştir. Semi slick olanı tak. Hiç yanlamadan dönersin.
  • Oynanış olarak biraz cilalanması lazım lakin genel olarak beğendim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 3 Mayıs 2016; 11:32:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esc ile çıkılmıyor oyundan.klavyede oyunun pause tuşu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 3 Mayıs 2016; 23:31:00 >
  • Oyunda durdurma diye bir olay yok esc ile menüye girip sağ alt köşedeki quit game basarak oyundan cikabilirsin en kisasi diyosan oda alt f4. Bu arada 360kontroller yaparsan iyi olur çok fark ediyor.

• ben tab tuşu ile telefona backspace(silme) tuşu ilede menüye giriyorum orjinalinde böyle değiştirmediysen sende öyle yapabilirsin.
    birde oyunda pause yok ama araba sokakta durmasın dersen oyuna ara vereceksen menüden "jump to garage" deyip garaja ışınlanabilirsin.
  • Araba parçalarını daha hızlı nasıl açarız? Birde şu pickuplar da çekilen fotolar mı açıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Araba parçalarını daha hızlı nasıl açarız? Birde şu pickuplar da çekilen fotolar mı açıyor?

Kilitli parçanın açıklamasında yazar kaç level istediği yada hangi görevi istediği

• bir ucuzlamadı meret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

bir ucuzlamadı meret.

Bu fiyatlandırmalara oldum olası kıl oluyorum, ya iyi güzel emek harcamışlar yapmışlarda 1 kişiden 100lerce lira kâr ediyorlar zaten alanların çoğu lise çağındaki veya 20'li yaşlardaki üniversite okuyan kıt kanaat parası olan insanlar yani bunları hiç düşünmeksizin uçuruyorlar fiyatı. Gözleri doymuyor hep daha fazla hep daha çok olsun istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 6 Mayıs 2016; 18:15:49 >
  • Oyundaki pickupların nerede olduğunu gösteren harita gibi bişi var mı?
  • beyler oyunda modifiye varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

bir ucuzlamadı meret.

Aynen ya, bi origin indirimi çıksa meksika store'dan alacağım ucuza, yoksa 135'e geliyor deluxe.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.