Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
75.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk789

Nerden biliyorsun kardeşim kaynakların falan mı var varsa sölede bilelim ea böle bi aptallık yapmaz

http://www.needforspeed.com/news/under-the-hood-7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında yeni NFS oyunu çıkabilirmiş.
    Bu oyunun fiyatı neden düşmedi sizce ?
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Vay anasını be kardeşim kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun öldüğünü nerden çıkardınız onu anlamadım güncelleme gelmemesi oyunun ölmesi anlamına mı geliyor ?
    Yeni oyun çıkana kadar gayette oynanır , araba sürmekten çok zevk alıyorum özellikle gerçek hayatta ama malum
    benzin fiyatları yüzünden daha çok bilgisayar başında araba sürüyorum ve bu sayede çok kârdayım diyebilirim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batista58 -- 15 Mayıs 2016; 2:17:34 >
  • Pahalı.. Ucuzlasa alacağım ama bakalım
  • 12 gb ram
    1 tb hdd
    gt 750m ekran kartı
    işlemci i5 4200m 2.5 ghz turbo boost 3.2ghz

Oyunda arasıra drift yaparken direksiyon ön taraftan çıkıyor bu sistemle oynuyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Selamlar

Origin için en uygun fiyatı nerden bulabilirim acaba ? g2a gibi key satan yerlerde deluxe edition 165 lira civarında

1 ay içinde meksika üzerinden satın aldım 114 TL'ye geldi.
  • Arkadaşlar selam oyunu Rusca alınca kurulumda ing yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batista58

Oyunun öldüğünü nerden çıkardınız onu anlamadım güncelleme gelmemesi oyunun ölmesi anlamına mı geliyor ?
    Yeni oyun çıkana kadar gayette oynanır , araba sürmekten çok zevk alıyorum özellikle gerçek hayatta ama malum
    benzin fiyatları yüzünden daha çok bilgisayar başında araba sürüyorum ve bu sayede çok kârdayım diyebilirim. :D

Bu oyun "yaşayan oyun" sloganıyla tanıtıldı. Sözde düzenli olarak yeni içerikler eklenecekti. Sürekli internete bağlı olma zorunluluğu için bu bahane edildi. PS4 sürümü çıkalı 6 ay, PC sürümü çıkalı 2 ay olmadan oyundan destek çekildi.

2013 yılında çıkan Battlefield 4 için 15'ten fazla güncelleme, 5 ücretli, 3 ücretsiz DLC çıktı. 2014 yılında çıkan Driveclub (PS4) oyunu için ise 30'dan fazla güncelleme, 25'ten fazla DLC çıktı. Yaptığın oyunu desteklemek böyle olur.

Zaten bu oyunda içerik kısıtlı, toplamda 99 tane yarış var. Underground 2'de bunun 2.5-3 katı yarış vardı. 1.5 yıl boyunca boş sokaklarda amaçsızca sürmek sana eğlenceli gelecekse bir şey diyemem ancak yapımcı firma bu hareketiyle oyunu öldürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 17 Mayıs 2016; 23:23:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine kesinlikle katılmamak elde değil fakat, Oyunu Şu an arkadaşlarınla girip yarışlar düzenleyip yada diğer oyuncularla yarışlara katılıp oynamak da birşey, yada gidip underground 2 oynıyabilinirde tercih oyuncunun.
    Oyunun Online yapısında etkinlikler bulunmakta bu etkinlik yarışmalarına katılıp zaman geçiren çoğu oyuncu var, Oyunun grafikleride gayet iyi.
    Bir yerde okumuştum EA oyuna ücretli dlc getirmiyeceği sözü verdiğini açıklayan şhiftdelete di sanırım.. 2017 de çıkıcak olan yeni nfs oyununada daha var illaki dlc getiriceklerdir diye düşünüyorum yinede bende girmiyorum oyuna satın alıcak varsa satabilirim..
  • Evet oyuna olan bu kadar çabuk desteğin bitmesi beni de üzdü ve kızdırdı (EA games)artık akıllanmışlardır diyordum ama öyle olmamış. 90 saat oynama sürem var evet 90 saat hiç sıkılmadan oynadım daha da oynarım ancak bence insanları kandırdılar yok paralı "dlc" olmayacak falan filan derken Hem PC ye geç çıkardılar hemde "2 ay" bile olmadan bizden bu kadar 2017 de yeni oyun çıkacak onun üzerinde çalışacağız artık diyerek biz oyunculara bir ders verdiler ve kendi topuklarına sıktılar bence. Bundan sonra çıkacak Need for Speed oyunlarına para verilmez onu anlamış oldum.
  • Arkadaşlar elimdeki oyun rusça ingilizce dosyasını lazım atacak arkadaş bi yardımcı olabilirmisiniz ?
  • arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum g2a da 115 tl ye var oyunun grafiği güzelde multi oynayanlar fazla mı oyuna güncel tutuluyor mu bide öneririr misiniz
    Teşekkürler
    alıntı yaparsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: batista58

Evet oyuna olan bu kadar çabuk desteğin bitmesi beni de üzdü ve kızdırdı (EA games)artık akıllanmışlardır diyordum ama öyle olmamış. 90 saat oynama sürem var evet 90 saat hiç sıkılmadan oynadım daha da oynarım ancak bence insanları kandırdılar yok paralı "dlc" olmayacak falan filan derken Hem PC ye geç çıkardılar hemde "2 ay" bile olmadan bizden bu kadar 2017 de yeni oyun çıkacak onun üzerinde çalışacağız artık diyerek biz oyunculara bir ders verdiler ve kendi topuklarına sıktılar bence. Bundan sonra çıkacak Need for Speed oyunlarına para verilmez onu anlamış oldum.

Bende bu saçmalığı anlamıyorum her sene yeni oyun mu olur ya bunun üzerine devam etseler duzeltmeler eklemeler guncellemeler yapsalar ne olacak sanki daha cok satış yapcaklar ama onlarin kafasi hep bir kere alan bir daha alsın dogrultusunda çalisiyor

• nfs ye para mı verilir allah aşkına videolarina bile bakmadım yine ısıtıp ısıtıp koymuşlardır önümüze.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

nfs ye para mı verilir allah aşkına videolarina bile bakmadım yine ısıtıp ısıtıp koymuşlardır önümüze.

Kesinlikle aynı fikirdeyim böyle yaptıkları sürece haketmiyorlar her sene aynı fasıl most wanted e ekleme yap rivals rivals'i süsle nfs2016 bunada 3-5 değişiklik katıp nfs2017 deyip 200 liradan sürcekler piyasaya işin tadı kaçtı artık. Oyuncuyu düşünen yok biz onların gözünde oyuncu, nfs fanı hayranı olmaktan çıktık sadece "$" yız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbc32amg

arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum g2a da 115 tl ye var oyunun grafiği güzelde multi oynayanlar fazla mı oyuna güncel tutuluyor mu bide öneririr misiniz
    Teşekkürler
    alıntı yaparsanız iyi olur

Oyunun deluxe edition sürümünü mexico origin üzerinden 30$ a aldım.

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 22 Mayıs 2016; 11:49:53 >

• Eklemek isteyenler ekleyebilir arkadaşlar. Origin ID: Altunkaya27

Bir ara hepberaber bi TÜRK buluşması yapalım çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandidas22

quote:

nfs ye para mı verilir allah aşkına videolarina bile bakmadım yine ısıtıp ısıtıp koymuşlardır önümüze.

Kesinlikle aynı fikirdeyim böyle yaptıkları sürece haketmiyorlar her sene aynı fasıl most wanted e ekleme yap rivals rivals'i süsle nfs2016 bunada 3-5 değişiklik katıp nfs2017 deyip 200 liradan sürcekler piyasaya işin tadı kaçtı artık. Oyuncuyu düşünen yok biz onların gözünde oyuncu, nfs fanı hayranı olmaktan çıktık sadece "$" yız.

Ne bekliyorsunuz anlamadım, araba yarışı bu ne ekleyebilirler ? Ne farklılık yapabilirler oyunda ? Önceki oyunlarla tek benzer yanı araba kullanıyor olmamız.

Oyun bende yok bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

Orijinalden alıntı: Bandidas22

quote:

Ne bekliyorsunuz anlamadım, araba yarışı bu ne ekleyebilirler ? Ne farklılık yapabilirler oyunda ? Önceki oyunlarla tek benzer yanı araba kullanıyor olmamız.

Oyun bende yok bu arada.

Oyun sizde olmadığından benim ne demek istediğimi tam anlamamışsınız bu yorumunuzu hoşgörüyorum. Ve tekrar belirtiyorum DEĞİŞİKLİK istediğimiz yok SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK istiyoruz.

Ya arkadaş zaten grafik olarak tamamen zirveye ulaşmış vaziyette daha ne yeni oyunu yapacaklar bunun bazı hatalarını düzeltseler yeter biz değişiklik veya yeni bir oyun istemiyoruz sadece sürdürülebilirliği olan bir oyun istiyoruz. Şuan ug2'yi geri getirsinler ona güncellemeler eklemeler ve online altyapı yapsınlar onu gider koşa koşa alıp oynarız.

Nfs world 5 yıl oynandı, ama kapanırken yaptıkları açıklamada "ekibimiz oyuna yeteri kadar zaman ayıramamaktadır bu yüzden sunucularımızı kapatma kararı aldık" zamanında gerekli düzeltmeleri ve sorunları gidermediler sonra oyun berbat olmuştu lagtan yarışılmıyordu bile binlerce oyuncusu olan güzelim oyunu bitirdiler, neden ? Çünkü habire o sıralar shift gibi insanların zerre hoşuna gitmeyen oyunları yapmakla uğraşıyorlardı daha çok para peşindeydiler ve world gibi çok büyük bir kitleyi barındıran hatta güzel para kazandıran bir oyuna bile vakit ayıramadılar. Hala world'ü özleyen bir sürü insan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 25 Mayıs 2016; 10:16:52 >

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.