Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surus bana videodan daha oturakli geldi. Drift yapmak video da ki kadar kolay degil galiba ya da oynayan beceriksiz. Ayrica sehir de cok bos geldi gozume hic video daki gibi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon 2'de de "realizm" yok mesela. Ama oynanış bugüne kadar yapılmış birçok NFS'ye taş çıkarır vaziyette.

EA akıllı iş yapacak olsa açar biraz bakardı piyasada böyle başarı sağlamış oyunlara...

Ama onların derdi daha ziyade "çoluk çocuk" kısmına ulaşıp tuzak radar gibi paralarını kapmak olduğu için, saçma sapan piyasa hamleleri yapıyorlar. Mesela o drift dinamiği, telefonda Asphalt'tan alınma Ya arkadaş, telefonda o hamle güzel oluyor da, bu platformda yapmasana arkadaş. Telefonda oynamıyoruz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU]

GÜZEL SS LER OYUNDA GÜZELE BENZİYOR BAKALIM NASIL OLACAK OYNANIŞI

• Need for Speed (2016) [PC ANA KONU]

Underground 2'deki yola benziyor. Hadi bakalım :)

Orijinalden alıntı: false shepherd

Underground 2'deki yola benziyor. Hadi bakalım :)

İnşallah orasıdır. Vay be ne drift yapardım bayır aşşa

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Dönüşlerdeki kamera açısını beğenmedim , hem doğal durmuyor hemde gözü yoruyor. Elden geçirilmesi gerekiyor.

Kaçıncı defa tekrar sözü geçiyor şunun bilmiyorum ama cevap vereceğim.

KA-PA-TA-BIL-I-YOR-SUN-UZ.

Oh be.

> > < <
  • E3 den bir video izledim. Surus hakkinda ki soruya yapimci bazi oyuncularin criterion gamesin yaptigi oyunlarin dinamigini seviyorlar. Bazilari daha oturakli arac kullanmayi diyor. Biz ikisini de koyduk oyuna drift ve grip diye iki ayri surus olarak gecen olay bu. Ama dengeyi nasil saglicaklar cok merak ediyorum. Ayrica garajiniz olacak tam hatirlamiyorum 4 yada 5 arac bulunacak garajda arac alim satimda mevcut olacak.

*Bir sürü lisanslı araç olsun.
    *Çeşitli modifiyeler yapabilelim.Çeşit olsun yani...
    *Senaryosu olsun.
    *Menüsü olsun.
    *Uzun oynama süresi olsun.
    *Araç sürüşleri falan düzgün olsun.

Bunlar güzel bir NFS için yeterli bence

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Bu oyunu oynamak istiyorum ama pc im kaldirmayacak gibi.

2-2500 civarinda soyle kaliteli, witcher 3 u dahi oynatabilecek bir sistemin oldugu laptop onerisi yapacak olan var mi aranizda?

"Sistem Tavsiyeleri" bolumune yazarsaniz daha saglikli oneriler alirsiniz hocam

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Su an mobildeyim fakat
    Anasayfa => Donanim/Hardware => Dahili Bilesenler => Sistem Tavsiyeleri

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Rica edeceğim, şu attığım videonun sadece 'son 10 dakikasını' izleyin. Allah aşkına bundan sonra gelen hangi oyun bu kovalamaca ve bu mükemmel akiyonu bize hissettirdi?!
    Son 10 dakikayı açın özellikle;

NFS Shift'ten sonra NFS serisini bırakmıştım geçen gün ilk kez NFS Rivals'ı yükledim, yahu bende mi sorun var bilmiyorum ama oyunun haritası çok sade çok boş, ölü gibi bir map yapmışlar, hiç şehir atmosferi falan yok zaten yollar, virajlar birbirinin kopyası olmuş ve dediğim gibi map çok küçük, hiçbir heyecanı yok. Bot bile yok böyle kaçarken çarpabileceğimiz, önümüzü kesebilecek ...

Yok Hot Pursuit'mış, Rivals'mış falan hikaye bence bunun gibisi ve U1-U2 gibisi gelmedi henüz.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• NFS The Run

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

NFS The Run

Rica etsem kaliteli bir gameplay videosu alabilir miyim? İnşallah yüklediğim zaman Rivals gibi hayal kırıklığı yaratmaz.

Bir de başka bir konuya değineceğim üstte bir arkadaş bahsetmiş NFS aslında Hızlı ve Öfkeli filminden dolayı yanlış tanındı gibisinden... 1995 doğumluyum lakin bahsettiğiniz NFS 1-2 dahil olmak üzere tüm NFS oyunlarını biliyorum ki (The Run, Hot Pursuit 2010, MW 2012 HARİÇ) bazıları bilgisayar aldığınız zaman "ilk yüklenen" oyunlardan oluyordu küçüklüğümüzde. Bize yüklü olan gelen oyundu NFS çok iyi hatırlarım. Şimdi söylediklerinizde haklısınız ama değişim; güzel olduğu sürece her zaman iyidir demek istiyorum. Misal; Underground'a laf atıyorsunuz ama neden Pro Street-Shift-Shift 2 Unlashed gibi pist yarışı tarzındaki simülasyon oyunlarına laf edilmiyor? (GRID, F1, Gran Turismo gibi oyunlar varken...) NFS ve simülasyon ne kadar ters kelimeler. Ama özellikle SHIFT... bu oyun yüzünden bilgisayarı parçalayacaktım bir keresinde. Direksiyon, süspansiyon, fren, lastik, rot balans ayarı gibi zibilyon tane simülasyon içeriği olan ve NFS'nin sizin deyminizle gerçek içeriğine aykırı oyunlara neden laf atmıyorsunuz? Daha doğrusu Underground'a laf atıldığı kadar bu oyunlara bir şey söylendiğini göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 27 Temmuz 2015; 4:49:24 >

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• _____________________________
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 235 HP/340 NM - Rosso Competizione (2013)

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • nfs 3 çıktımı beyler konu başındakı mesajları okudum ama herkes bekleyiş içindeydi sanki sonuç ne?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.