Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
77.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

Abi nasil video izliyorsunuz allah askina yada yorumlari okuyorsunuz yukarida yazdim tekrar yazayim. Bu video da bodg kit kullaniyor. Ama bodykite gelene kadar bir bakin tampon camurluk kapi izgara jant kaput Tavan bagaj spoiler tampanun sagi solu. Hrpsi belki dikkat etmedigm baska yerler hepsi kisisellestiriliyor.

Videonun birinde spoiler ın değiştirildiğini görmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Abi nasil video izliyorsunuz allah askina yada yorumlari okuyorsunuz yukarida yazdim tekrar yazayim. Bu video da bodg kit kullaniyor. Ama bodykite gelene kadar bir bakin tampon camurluk kapi izgara jant kaput Tavan bagaj spoiler tampanun sagi solu. Hrpsi belki dikkat etmedigm baska yerler hepsi kisisellestiriliyor.

her şeyi değişiyor bugün yarın gameplayler düşmeye başlar

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

her şeyi değişiyor bugün yarın gameplayler düşmeye başlar

Alıntıları Göster

Ayrıca bu video da ikon olan iki japon arkadaşı görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 5 Ağustos 2015; 21:19:16 >

• Hadi bakalim. Biraz iyi geldi bana surus ama hiz hissi yok gibi

Hadi bakalim. Biraz iyi geldi bana surus ama hiz hissi yok gibi
    Gamescom'da gameplay göstermediler mi diyecektim

Bu atmosferi baya özlemişim sürüş de o kadar kötü durmuyor sanki. Hız göstergesi özelleştirilebiliyor mu acaba U2'deki gibi?

• Surus icin daha cok video gormek gerek ama fizik yok bi ince koysaniz fizik. Araba carpti mi tank gibi mubarek. Shift 2 fizigi istedim cok mu istedim

Oyle deme aliriz evoyu modlayip sokaklarda gezeriz bunabhayir diyemezsin

bu oyuna pek guvenmiyorum hocam iyi olursa turlariz İnsallah

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

bu oyuna pek guvenmiyorum hocam iyi olursa turlariz İnsallah

Alıntıları Göster
    Underground 1' de trafikteki araçlara çarpınca şaftımız kayıyordu resmen. Yeni oyunda aracımızın tozunu alabiliyorlar ancak... Bu işi sevmedim.

Hadi bakalim. Biraz iyi geldi bana surus ama hiz hissi yok gibi

Aynen hocam banada hız hissini vermedi ...umarım iyi olur yaşnız görüntüyüde yamuk çekmişler denyolar
    Yine de alınır oynanır ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla surus uzucek beni ama gene de alip oynucam buyuk ihtimal. Ama cikisini beklerim ilk once.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Bu videodaki sürüş umutlandırdı biraz beni

• quote:

Bu videodaki sürüş umutlandırdı biraz beni

Alıntıları Göster
    oyun güzel bundan ötesi ne olabilir

keşke kokpit kamera olaymıs o zaman underground hissi yaşayabilirdik işte

• fizikler çok kötüymüş bu olmadı. Araba kaza yaptığında be araba ne çevre tepki vermiyor nu ne yav

Orijinalden alıntı: KalemKolik

fizikler çok kötüymüş bu olmadı. Araba kaza yaptığında be araba ne çevre tepki vermiyor nu ne yav
    Ben gerçekten sevmiyorum ya böyle free-görev mantığı şeklinde olmasını. Anlatamadım ama şöyle diyeyim yani bu oyunda Underground 1, Underground 2 ve MostWanted-Carbon gibi ilerlemeli bir senaryosu olmalı böyle başı boş arka arkaya gelen saçma sapan görevlerin bir amacı olmalı Rivals gibi olmamalı ya gerçekten istemiyorum, sevmiyorum bu tarz amacı olmayan görevleri. Zevk alamıyorum. Yok Time Trial yok hot pursuit yok bilmem ne... kardeşim adam gibi bir senaryo yazın ya ah ah... eski MW ne güzeldi karaliste muhabbeti vardı ve oyunda gittikçe zorlaşan rakipleri geçiyorduk falan. Aynı şekilde Underground'ın da ilerleme şekli güzeldi. Şimdiki gibi rastgele gittikçe zorlaşan görevler istemiyorum, sıkılıyorum bir hiç uğruna yarışmaktan!

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Ben gerçekten sevmiyorum ya böyle free-görev mantığı şeklinde olmasını. Anlatamadım ama şöyle diyeyim yani bu oyunda Underground 1, Underground 2 ve MostWanted-Carbon gibi ilerlemeli bir senaryosu olmalı böyle başı boş arka arkaya gelen saçma sapan görevlerin bir amacı olmalı Rivals gibi olmamalı ya gerçekten istemiyorum, sevmiyorum bu tarz amacı olmayan görevleri. Zevk alamıyorum. Yok Time Trial yok hot pursuit yok bilmem ne... kardeşim adam gibi bir senaryo yazın ya ah ah... eski MW ne güzeldi karaliste muhabbeti vardı ve oyunda gittikçe zorlaşan rakipleri geçiyorduk falan. Aynı şekilde Underground'ın da ilerleme şekli güzeldi. Şimdiki gibi rastgele gittikçe zorlaşan görevler istemiyorum, sıkılıyorum bir hiç uğruna yarışmaktan!

Alıntıları Göster
    6 tane oynanış videosunu birleştirmiş adamlar sağolsunlar:
    http://oyungezer.com.tr/haber/42442-need-for-speed-den-yepyeni-oynanis-videolari

Modifiye baya ayrıntılı ve güzel görünüyor. Sanırım bu sefer bekleneni başardılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 28772

6 tane oynanış videosunu birleştirmiş adamlar sağolsunlar:
    http://oyungezer.com.tr/haber/42442-need-for-speed-den-yepyeni-oynanis-videolari

Modifiye baya ayrıntılı ve güzel görünüyor. Sanırım bu sefer bekleneni başardılar.

Alıntıları Göster
    Bu sefer olacak gibi EA'dan daha çok istiyorum şu oyunun güzel olmasını.
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.