Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
77.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolar çok iyi keşke herkes 2 dakika önyargılarından kurtulup şu oyunun yei halini görebilse.

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU]

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Videolar çok iyi keşke herkes 2 dakika önyargılarından kurtulup şu oyunun yei halini görebilse.

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU]

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En sevdiğim oyundu efsane geri dönüyor inşallah polis olmaz Most Wanted'te oynayamadım korkuluğumdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shadowz61

Valla sürüşü lahana olsa bile iyi bir modifiye + u2 atmosferi olsun yeter bana

oyunun grafikeri acayip bir şekilde düşürülmüş beyler bu videoda oyun içi oynayış görünüyor.

• magrofon kullanıcısına yanıt
    Oyun harika görünüyor yıllar sonra ilk kez bir nfs oyunu dikkatimi çekmeyi başardı. Oyun pc platformundada çıkacağı için bilgisayardan bilgisayara grafik farkı yolabilir. Oyun her pc de en yüksek detayda çalışamayabilir , her videoyu dikkate almayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-BE73ABCD2

Oyun harika görünüyor yıllar sonra ilk kez bir nfs oyunu dikkatimi çekmeyi başardı. Oyun pc platformundada çıkacağı için bilgisayardan bilgisayara grafik farkı yolabilir. Oyun her pc de en yüksek detayda çalışamayabilir , her videoyu dikkate almayın.
    840m
    i7 5500u
    8gb ddr3 1600mhz ram

frostbite 3 kullanılacak galiba , kasma vb olurmu ? Dai'yi 720p olarak med preset ayarlarda , Bf4 ve Bf3'ü high preset 720p olarak rahat oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 16 Ağustos 2015; 20:43:49 >

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

840m
    i7 5500u
    8gb ddr3 1600mhz ram

frostbite 3 kullanılacak galiba , kasma vb olurmu ? Dai'yi 720p olarak med preset ayarlarda , Bf4 ve Bf3'ü high preset 720p olarak rahat oynuyorum.

Bilen ?

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Polis var

Polis olsun tabi ya oyuna heyecan katıyor

Orijinalden alıntı: aythena

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Polis var

Polis olsun tabi ya oyuna heyecan katıyor

Alıntıları Göster
    yıllar sonra ilk kez bu sefer olmuş gibi gözüküyor nfs. Neyse çıkış olmadan fazla konuşmayayım sonra büyük patlıyorum saçma sapan oynanışlarla çıkınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadi Patates Patates

Öfff polislikten kurtulma var mı şansımız

Up

Orijinalden alıntı: halemo_96

6 tane oynanış videosunu birleştirmiş adamlar sağolsunlar:
    http://oyungezer.com.tr/haber/42442-need-for-speed-den-yepyeni-oynanis-videolari

Modifiye baya ayrıntılı ve güzel görünüyor. Sanırım bu sefer bekleneni başardılar.

1. videoda dakika 8.50'den sonra sanki oyun kasmaya başlıyor gibi acaba videodan dolayı mı böyle yoksa kullandıkları pc mi kastırıyor? Umarım korkunç bir şekilde optimizasyon sorunuyla çıkmaz bu oyun.

Onun dışında hala beğenmediğim şeyler var videolara göre yorumluyorum;

-Şehir hala çok boş, bir Underground, MostWanted gibi değil, bir arkadaş demişti Underground'da yoldaki sivil arabalara çarpınca neye uğradığımızı şaşırıyorduk diye hem ona hak veriyorum hem de zaten yolda çarpacak araba yok. Bunu umarım düzeltirler ama EA'dan artık hiçbir şey ummuyorum.
    - Şu yarış ve görev esnasındaki yerdeki ok işaretlerini kaldırsınlar, resmen oyuncuyu saf yerine koyuyorlar, aptal mıyız yahu o kadar, illa bir yönlendirici koyacaklarsa eski oyunlardaki gibi çizilen rota dışındaki yolları ok işaretleriyle kapatsınlar. Yani ok işaretleri yerde olacağına eski U1-U2 veya MW'taki gibi bariyer şeklinde olmalı. Bana kalsa oyunu zorlaştırmak adına hiçbir şekilde ok işareti falan olmasın, oynayan kişi şaşırıp farklı yerlere girebilir, ne var bunda yani?
    - Şehirdeki ışıklandırma bazı yerlerde çok yetersiz, Carbon bile daha iyiydi gece ışıklandırmalarında. Yani abartılı bir karanlık hava var oyunda, insan sıkılır bir süre sonra.
    - Üstte de söylemiştim bu oyunun senaryo sistemi böyle olmamalı belli bir film tadında ana ve yan karakterlerin falan olduğu ortalama bir senaryosu olmalı böyle rastgele görev mantığı olmamalı. Yani şöyle anlatayım; "Bir yarışta Silver ol", "2 yarışçıya çarp", "Aranma seviyesini 3 yap" gibi kolaydan-zora giden düz görev mantığı olmamalı. Umarım ne demek istediğimi birazcık anlatabilmişimdir.

Açıkçası şu ana kadar bir tek modifiye sistemini güzel buldum videolara bakarsak.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

6 tane oynanış videosunu birleştirmiş adamlar sağolsunlar:
    http://oyungezer.com.tr/haber/42442-need-for-speed-den-yepyeni-oynanis-videolari

Modifiye baya ayrıntılı ve güzel görünüyor. Sanırım bu sefer bekleneni başardılar.

1. videoda dakika 8.50'den sonra sanki oyun kasmaya başlıyor gibi acaba videodan dolayı mı böyle yoksa kullandıkları pc mi kastırıyor? Umarım korkunç bir şekilde optimizasyon sorunuyla çıkmaz bu oyun.

Onun dışında hala beğenmediğim şeyler var videolara göre yorumluyorum;

-Şehir hala çok boş, bir Underground, MostWanted gibi değil, bir arkadaş demişti Underground'da yoldaki sivil arabalara çarpınca neye uğradığımızı şaşırıyorduk diye hem ona hak veriyorum hem de zaten yolda çarpacak araba yok. Bunu umarım düzeltirler ama EA'dan artık hiçbir şey ummuyorum.
    - Şu yarış ve görev esnasındaki yerdeki ok işaretlerini kaldırsınlar, resmen oyuncuyu saf yerine koyuyorlar, aptal mıyız yahu o kadar, illa bir yönlendirici koyacaklarsa eski oyunlardaki gibi çizilen rota dışındaki yolları ok işaretleriyle kapatsınlar. Yani ok işaretleri yerde olacağına eski U1-U2 veya MW'taki gibi bariyer şeklinde olmalı. Bana kalsa oyunu zorlaştırmak adına hiçbir şekilde ok işareti falan olmasın, oynayan kişi şaşırıp farklı yerlere girebilir, ne var bunda yani?
    - Şehirdeki ışıklandırma bazı yerlerde çok yetersiz, Carbon bile daha iyiydi gece ışıklandırmalarında. Yani abartılı bir karanlık hava var oyunda, insan sıkılır bir süre sonra.
    - Üstte de söylemiştim bu oyunun senaryo sistemi böyle olmamalı belli bir film tadında ana ve yan karakterlerin falan olduğu ortalama bir senaryosu olmalı böyle rastgele görev mantığı olmamalı. Yani şöyle anlatayım; "Bir yarışta Silver ol", "2 yarışçıya çarp", "Aranma seviyesini 3 yap" gibi kolaydan-zora giden düz görev mantığı olmamalı. Umarım ne demek istediğimi birazcık anlatabilmişimdir.

Açıkçası şu ana kadar bir tek modifiye sistemini güzel buldum videolara bakarsak.

Alıntıları Göster
    Oyun videolardan güzel gözükse de bir kaç eksiği var. Sürüş çok hantal gözüküyor araba değil de tank sürüyoruz gibi geldi nedense. Çarpınca hiç etkilenmemesi , hızlı gidildiğinde o hızı hissettirmemesi gibi. Modifiye seçenekleri gayet yeterli o konuda sıkıntı çekmeyeceğiz anlaşılan. Şehir bana nedense inanılmaz soğuk ve cansız geldi. Yani bazı yerde bildiğiniz ışıklar bile yok karanlık yapmışlar. Diğer oyunlarda (U2-MW) olduğu gibi normal yaşayan bir şehir yapsalar çok daha iyi olurdu. Birde yok şu kadar arabaya çarp, şu kadar polisten kaç , gibi saçma görevler yerine konudaki bazı arkadaşlarında dediği gibi güzel bir hikaye eklerlerse çok daha iyi olur. Çok baydı çünkü öylesine yarışmak . Yani yarışmak için bir nedenimiz olsun. Birde nedense ben bu oyunun çıkarken ya Downgrade yiyeceğini yada optimizasyon özürlü olacağını düşünüyorum grafiklerin bayağı iyi olmasından dolayı ama umarım haksız çıkarım.

• Grafikten korkmuyorum ea'ya tek guvrndigm konu. Oyun demo oldugu icin srhiri cok takma duzelir brnce. Surus konusunda haklisin bence orasi umitsiz vaka. Ama onda da avundugum bir konu var virajlara 200 300 kmm hiz ile giremiyoruz. 80 120 km arasi hizlar kabul edilebilir seviyede arcade bir oyun icin

bu cidden harika haber

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Gamescom_2015_Ozel__Need_For_Speed-13951.htm

Orijinalden alıntı: ilkermurat

oyunu baştan sona aynı arabayla oynamak mümkün olacakmış

bu cidden harika haber

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Gamescom_2015_Ozel__Need_For_Speed-13951.htm

Abi ben dedim sana sen beni dinlemiyon. Oyun cok iyi geliyo ama surus surus

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

bu cidden harika haber

sürüş olmayacak galiba

kokpit olmadığı için kaput kamerasına alır birlikte turlayıp baya eğleniriz diye aklımdan geçiyor

sürüşte grid ve drift modları varmış bunun tam nasıl bi sistem olduğunu anlayamadım

ama ayar ile kafamıza daha uygun bi sürüş yakalayabiliyorsak o zaman tadından yenmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

bu cidden harika haber

sürüş olmayacak galiba

kokpit olmadığı için kaput kamerasına alır birlikte turlayıp baya eğleniriz diye aklımdan geçiyor

sürüşte grid ve drift modları varmış bunun tam nasıl bi sistem olduğunu anlayamadım

ama ayar ile kafamıza daha uygun bi sürüş yakalayabiliyorsak o zaman tadından yenmez

Alıntıları Göster
    Oyun Meksika Store'unda 40 dolar, 45dolar ise deluxe versiyonu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.