Şimdi Ara

Nedir bu yurt dışı çıkışlarının hali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sorundan muzdarip olan bir tek ben miyim internet genel olarak zaten yavaş (özellikle rapidshare ve youtube) ama online oyunlarda yut dışı resmen berbat ötesi.Yurt içinde 10 küsür ping alırken yurt dışında 250 ping alınır mı?4 saniye gecikmeli oynuyorum resmen şu yurt dışı yada sorun her neyse ne zaman gerçek anlamda düzelir bilen var mı?

• 56 kişi bakmış,cevap yokGerçi neyine cevap verilecekse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 6 Ekim 2007; 19:33:32 >
  • forumda oldukça yakınılan bi konu mevcut çıkış 68 , bugun forumda yurtdışı çıkışlarının artıcağını söleyen bi topic vardı

not 150 olcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 6 Ekim 2007; 19:38:14 >
  • evet hız bendede şu an berbat torrent 75-80kb ile iniyo şu anda ve indirirken kesinlikle sayfalara bağlanamıyorum 1 hafta önce böle değildi ne oldu gene acaba ??
  • valla rapidi sabah 10'dan beri sömürüyorum.

100-110 kb'den aşağı düşmedi.

Yer istanbul
  • 200 gb te cıkaracaklarmıs çıkşları ocak tan sonra ee tabi bunlarda bedava deil a.q. 8 milyon konuşma ücreti olan telefon faturasında ötv kdv çtv bilmemne kesip 30 milyon alırlarsa herhalde en kısa zamanda bize internet olarak yansıması gerek demi yansımassa zaten topunun köküne turp suyu kusura bakmayın arkadaslar....
  • şalgam suyu bile verilmez bunlara, rakıya ilave edip millet ile kafa bulmaya devam ederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150-200 Gbps tez vakitte olması lzm ztn. Bende çok sorun yaşamadım şükür şu ana kadar 4Mbit'im ile; ama her gün arkadaşlar hep yakınıyorlar. Telekom'un kesin bi yenilikler yapması şart
  • Türk Telekom Pazarlama Müdür Cebit Fuarı'nda yapılan röportajda 68Gbit yurtdışı çıkışlarının şu anda yeterli olduğunu, normalde asla bu rakamın zorlanmadığı, çıkışların yoğunluğunun hep 45Gbit düzeyinde seyrettiğini açıklamış. Ancak yine de ilerideki hız artışları için 110Gbit'e yükseltmek istediklerini söylemiş. Genel Müdürü Doany ise bu rakamı 150 yapacağız diyordu. Telekomdan iki farklı yetkili ağız ve iki farklı birbirinden tutarsız proje bilgisi...

Nelerle baş başa olduğumuzu bir de siz düşünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.