Şimdi Ara

Nedir Bu Türk Android Kullanıcılarının Dandik Oyun Sevdası? ! [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google Play 'de Türkiye'nin oyun sırasında en üste Subway Surfers çakması bir oyun yerleşti. Oyun tam anlamıyla rezalet. Grafik diye bir şey yok. Hassasiyet terk. Ama en üst sırada. Flappy Bird' ün hiç değilse butonları grafikleri tutarlı, oyunda profesyonel bir hava var. Oyunun adında hayır yok zaten.

Oyun içi SS'ler :

Ve bu da Google Play sıralaması :

Fark ettiyseniz sayfa sonundaki oyun bile değil.

Ve yorumlar:

Bir de yurtdışı sıralamasına baktım herşey olması gerektiği gibi. Yorumlar ayrı konu NY Times uygulamasına Türkçe desteği yok diye 1 yıldız veren var. Neden böyle bir milletiz çözemedim. Son oyun içi SS'de oyun dondu o derece kalitesiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanlar zaman geçirmek için oynuyorlar bu tür oyunları, istedikleri zaman bırakabilecekleri oyun istiyorlar herhalde bilmiyorum ama zaten çok iyi oyun arasalar işleri android değil bilgisayarları ile olurdu ve bu tür oyunlar her yaş kitlesine hitap ediyor gibi.

Orijinalden alıntı: pacaveli

insanlar zaman geçirmek için oynuyorlar bu tür oyunları, istedikleri zaman bırakabilecekleri oyun istiyorlar herhalde bilmiyorum ama zaten çok iyi oyun arasalar işleri android değil bilgisayarları ile olurdu ve bu tür oyunlar her yaş kitlesine hitap ediyor gibi.

Eğer bu tarzda oyun isteyen varsa Subway falan oynasın. Neden rezil bir çakması daha popüler oluyor tuhaf olan o. Google Play eskiden çok güzeldi... Ne olduysa bozuldu.

Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Bi ara çıplak gösteren xray gözlük vardı, buna da şükür.

hiç unutmuyorum adamın biri sırf trollük yapmak için denedim beyler çalışıyor 5 yıldız yazmıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Çoğu kişide apk nin ne olduğunu bilmiyorum.mecburen bunlarla yetiniyo insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 24 Mayıs 2014; 17:04:17 >

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Asphalt 8, 69.sırada.

1. si boyutu çok yüksek, kim bekleyecek onun yüklenmesini.
    2. si herkesin telefonu çok iyi değil. "benim telefon bu oyunu kaldırmaz" diye yüklemeyen kaç tane insan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnondraX -- 24 Mayıs 2014; 17:52:40 >

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Google Play 'de Türkiye'nin oyun sırasında en üste Subway Surfers çakması bir oyun yerleşti. Oyun tam anlamıyla rezalet. Grafik diye bir şey yok. Hassasiyet terk. Ama en üst sırada. Flappy Bird' ün hiç değilse butonları grafikleri tutarlı, oyunda profesyonel bir hava var. Oyunun adında hayır yok zaten.

Oyun içi SS'ler :

Ve bu da Google Play sıralaması :

Fark ettiyseniz sayfa sonundaki oyun bile değil.

Ve yorumlar:

Bir de yurtdışı sıralamasına baktım herşey olması gerektiği gibi. Yorumlar ayrı konu NY Times uygulamasına Türkçe desteği yok diye 1 yıldız veren var. Neden böyle bir milletiz çözemedim. Son oyun içi SS'de oyun dondu o derece kalitesiz.

Iste Play Store un en kotu yani da bu . Elinde apple ve ios yoluyla oyun oynayan 4-5 yasindaki cocuklar 100 de 5 gorulur ama elinde cinli bi tablet ve android yoluyla oyun oynayan kucuk cocuk 100de 95 tir telefonu karistirmiyorum. Yani demem o ki insanlar cocuklarina artik oyuncak yerine 150 liraya android tablet aliyorlar icinede bursuru oyun yukluyorlar cocuklara veriyolar. E 7-8 yasina geldiklerinde okuma yazma ogrenmis oluyorlar kendileri wi fi den play store a girip oyun indiriyorlar. Zate play store un en zayif yonu de bu. Tabi bursuru olumlu yonude var ama play store app storu gectim windows phone un yarisi kadar bile kaliteli kullanilmiyor. Temeldeki neden bu. Anlayan anladi zaten uzun uzun yazmaya gerek yok bunu bu forumdaki insanlara gore degerlendirme bu forumdaki insanlar oyle cakma benzer oyun oynamazlar zaten bu 5-14 yas arasi cocuklar yuzunden oluyor belki apple gibi telefon ve tablet diye ayrilirsa bu durumun onune bayagi bi gecilir ama sonucta tamamen onlenemez yine 10-14 yas arasi telefon android kullanan birsuru. Umarim apple iphone 6 yi 4.8 buyuklugunde ekran yaparda s3 den iphone 6 ya gecerim.

• herkeste 1.500 tllik telefon yok anlarda bunları indiriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 24 Mayıs 2014; 18:07:13 >

Bu yorum durumu en iyi şekilde yansıtıyor:

2012'nin başlarında ilk defa Android'li telefon aldım. Google Play yorumları bilgi dolu ve resmen inceleme niteliği taşıyordu. En çok 2-3-4 yıldız vardı. Ne olduysa içine ettiler. Artık yorumları geçtim sıralama öneriler her şey birbirine girdi. Mp3 indir bedava film indir tarzı abuk sabuk reklam ve virüs kaynağı uygulamalar profesyonel geliştiricilerin yaptığı kaliteli uygulamaları gölgede bıraktı. Adamlar işini hakkıyla yapan root istediğini büyük harflerle her yere yazmış. Bunlar "çalışmıyor indirmeyin" "virüs koymuş ******* indirmeyin " tarzı yorumlar yazıyor. Whatsapp'ın altına internet olmadan çalışmıyor diye 1 yıldız veriyorlar. Onu da geçtim bir uygulamanın altında kavga ediyorlardı millet birbirine ana bacı saydırıyordu. Reddit'e bakın geliştiricileden yemediğimiz küfür kalmamış. Play Kitaplarda bir diğer ülkelere bir de bize bakıp kitap farkını görün.

• Haklı oldugun yanlarında var. Herkesin telefonu süper değil. Zamanında t11 im vardı ama hiç öyle saçma oyunlar yüklemezdim düşünün t11e bile. Örnek vereyim bloond td 5 oyunu. 2.3.5 android 128 ramle t11 açıyordu. Ve bu oyun her türlü stratesi oyununa kafa bile tutar ama bunu indirmiyor gidiyor çakma berbat oyunları indiriyor.

• Ibretlik tespit

Üşenenler için SS'ler:

Nedir Bu Türk Android Kullanıcılarının Dandik Oyun Sevdası? ! [SS'li] Nedir Bu Türk Android Kullanıcılarının Dandik Oyun Sevdası? ! [SS'li] Nedir Bu Türk Android Kullanıcılarının Dandik Oyun Sevdası? ! [SS'li]

• Ingilizce yorumlar okunmaya değer. Korkunç bir oyun gelmiş geçmiş en rezalet oyun tarzı yorumlar var. 5 yıldız yok. Türkiye'de bu kadar güzel bir oyunu bir insan yapmış olamaz diyorlar. Gülelim mi ağlayalım mı?

yazan akılsızlar var daha ne beklersin ki..

WhatsApp için "internet olmadan çalışmıyor o yüzden 1 yıldız veriyorum" yazan var. Merak ediyorum internetsiz WhatsApp ile ne yapacak? Öbür türlüsü zaten SMS, MMS kategorisine giriyor yani internetsiz dumanla fotoğraf, ses kaydı falan yollanacağını sananlar var..

Akıllı telefonları ve uygulamalarını insanlardan akıllı yapmaları bence çok yanlış oldu..

yazan akılsızlar var daha ne beklersin ki..

WhatsApp için "internet olmadan çalışmıyor o yüzden 1 yıldız veriyorum" yazan var. Merak ediyorum internetsiz WhatsApp ile ne yapacak? Öbür türlüsü zaten SMS, MMS kategorisine giriyor yani internetsiz dumanla fotoğraf, ses kaydı falan yollanacağını sananlar var..

Akıllı telefonları ve uygulamalarını insanlardan akıllı yapmaları bence çok yanlış oldu..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.