Şimdi Ara

Nedir bu saç takıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizilerde falan başrollerde full gür saçlı fit uzun erkekler oynuyor. Uzun zamandır dikkatimi çeken başrollerde saçı seyrek veya kel birisi oynamıyor.

Oysa hayat bu değil

Hatta gündelik hayattaki yaşama kaygımız mücadelemizde, saçımı hiç ama hiç önemli değil.

Ben saçlı olmayı /saçı seyrek veya kel olmayı şuna benzetiyorum:

Kötü bir eve en güzel halıyı sersen bile genel olarak kötü kalır.

Ama iyi orta bir eve en güzel halıyı sersen insanlar hayran kalır. Yani en önemlisi yüzdür. Temiz masum bir yüz. Erkeksi veya bebeksi farketmez.

Bazen çok boş şeylere takılıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İletişim ön safhasında kişinin hanesine pozitif veya negatif puan yazılmasına sebep olacak özellikler.

Senin adın bilinmiyorsa, insanlar seni fiziksel özelliklerinle tanımlar,
    sapsarı dişleri vardı...
    Seyrek saçlı biriydi veya keldi.
    Zayıf veya göbekli biriydi...

Bunların hepsi bir bütündür, kişi iletişime geçtiğinde diliyle konuşmasıyla kendini yeterince pazarlayamazsa fiziksel özellikleriyle ön plana çıkar ya da unutulur gider.

Basit bir örnekte konudaki içerik :) bak nasılda uzun boylu gür saçlılar die dikkatini çekip aklında kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 7 Eylül 2021; 21:48:47 >
  • Benim saçım çok dökülmüştü. Dayanamadım protez kullanıyorum. Artık aynada kendi gözümün içine bakacak mutluluğu bulabiliyorum. Başkasının ne düşündüğü önemli degil. Belki belli oluyor belki gülüyorlar ama. Ben kendimle mutlu olmam yetiyor.

Saçsız halimle ayna karşısına geçmekten nefret ederdim. Mutsuzluk katıyordu bana. Saç erkeğin makyajıdır

İnsanın kendisinin karar vermediği durumlar için hayatta bedel ödemesi çok saçma. Eğer din olmasaydı daha fazla yaşamak istemezdim.

23 yaşındayım zaten hayatta bu zamana kadar genelde yalnızdım yine devam ederim sorun değil. Çok insan olması da iyi değil. 3 5 arkadaşım olsun yeter.

Evlenmeye saçlarım dökülmeden önce de sıcak bakmazdım. En azından bahanem var elimde.

Yapacak bir şey yok hocam bir şekilde idare edeceğiz bir saç için hayattan vazgeçemem bu delilik.

Sağlıksızlık konusunda pek katılmıyorum yani

Daha Fazla Göster
  • o kadar ilkel dürtüler besliyor ki bunları açıklasam roman olur

gerçi açıklayamam da şunu biliyorum ki bu olayın temelinde tamamen ilkellik yatıyor genetiğe işlenmiş gibi düşünün

saçı olan adam güçlüdür fiziklidir

saçı olmayan keldir güçsüzdür alfa değildir

beyin böyle işliyor bunu sizin elinizde olan bişey değil

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • "Bazen çok boş şeylere takılıyoruz"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.